Suosikki nettikaupat osa 1

Toivottavasti olette huomanneet, että blogini oikeasta sivupalkista paljastuu suosikki nettikauppani. Sieltä saattaa tehdä löytöjä. Sillä itsehän kuulun tähän ihmisryhmään, joka tilaa oikeastaan kaiken netistä. Inhoan kierrellä kauppoja (tämä aiheuttaa toisinaan suoranaista ahdistusta), mutta suurin syy netistä ostamiseen on se, että sieltä saa tavaraa yksinkertaisesti paljon halvemmalla kuin kaupoista. Nettikaupoista saa myös tavaraa, mitä ei välttämättä myydä ollenkaan Suomessa. Toki kaupoista tilatessasi sinun pitää olla ajantasalla siitä, mitä mikäkin maksaa, koska eihän sielläkään kaikki halpaa ole.



Tässä pieni yhteenveto hyväksi havaitsemistani nettikaupoista:

Asos: Laaja valikoima vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Saatavilla jonkun verran myös meikkejä. (Kaikkia ei toimiteta Suomeen.) Outlet-puolella on aina vaatteita alennettuun hintaan. Löydät edullisesti bikinejä, t-paitoja ja mekkoja. Hinnat ovat muutamista euroista satoihin euroihin. Toimitus kestää n. 7-10 päivää ja postikulut Suomeen ovat 0 €.

BeautyBay: Loistava valikoima kosmetiikkaa ja yleensä netin parhaimmilla hinnoilla. Merkkeinä mm. ArtDeco, Urban Decay, Stila, Diego Dalla Palma, Eyeko, Paul & Joe, Too Faced ja monet muut. Valikoimissa on myös hiusten -ja ihonhoitotuotteita. Parasta tässä kaupassa on kuitenkin se, että heillä on tällä hetkellä varmasti Euroopan nettikaupoista suurin valikoima kynsilakkoja. Hinnatkin ovat enemmän kuin kohdillaan. Täältä löydät mm. Ciaten, China Glazen, Essien, O.P.I:n, Nails Inc:in, Orlyn ja Sechen lakkoja. Toimitus kestää n. viikon ja postikulut Suomeen ovat 0 €.

BeautyExpert: Kiva valikoima vähemmän Suomessa tunnettuja ihonhoitomerkkejä kuten: Eve Lom (huulirasva on oma suosikkini!), Thalgo, Bliss, Perricone MD, Dr. Brandt, Gatineau, Rodial, Ren, Aesop... Hinnat ovat yleensä jo valmiiksi hieman edullisempia kuin Suomessa, mutta kirjautuessasi heidän postituslistalleen alat saada kuukausittain koodeja, joilla saat tilauksesi loppusummasta 15-20 % alennusta. Toimitus kestää n. viikon ja postikulut Suomeen ovat 0 €.

BioNaturel: On Saksalainen nettikauppa, josta tilaan lähes kaiken luonnonkosmetiikkani. En yksinkertaisesti ole löytänyt mistään yhtä kilpailukykyisiä hintoja Dr. Hauschkan, Laveran, Santen, Weledan, NeoBion, Logonan ym. tuotteille. Esim. Dr. Hauschkan Spezial kasvovesi maksaa Suomessa 28,75 €, BioNaturelissa alen jälkeen 19,60 €, kevyt ruusuvoide Suomessa 30,90 €, BioNaturelissa 18,62 €. En osaa sanaakaan Saksaa, mutta tilaukset ovat aina onnistuneet. Saat jokaisesta tilaamastasi tuotteesta vielä 2 % alennusta, alennus lasketaan suoraan kassalla. Postikulujen takia kannattaa tilata useampi tuote kerralla. Postikulut Suomeen 6,95 € ja DHL tuo paketin suoraan kuittausta vastaan kotiovelle.

Escentual: Olen ollut kyseisen nettikaupan asiakas jo reilut 10 vuotta. Pidän heidän nettisivujensa tyylikkäästä ulkomuodosta. Täältä voit tilata todella edullisesti Ranskalaista apteekkikosmetiikkaa kuten: Nuxea, A-Dermaa, Vichya, Kloranea, Caudalièta, Avènea ja La-Roche Posayta. Escentualilla on myös aivan loistava valikoima suihku -ja kylpytyotteita. Omat suosikkini löytyvät Crabtree & Evelynilta ja Roger & Galletilta. Tykkäätkö Diorista, Clarinsista, Guerlainista? Nämä kolme merkkiä ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa! Varsinkin Clarinsin tuotteet ovat usein tarjouksessa. Hiustenhoitoa edustavat seuraavat brändit: Tigi, Philip Kingsley, Rene Furterer ja Sexy hair. Tärkein asia kuitenkin on, että tämä kauppa myy kattavaa valikoimaa Mason & Pearsonin harjoja. Jokaisen ihmisen pitäisi omistaa yksi. Kunnon harja on arkipäivän luksusta. Harjat/kammat kestävät isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle. Omat harjani olen aikoinaan hankkinut juuri Escentualilta 10 vuotta sitten ja ne ovat edelleen kuin uusia. Toimitus kestää Suomeen n. viikon ja postikulut ovat paketin painosta tai koosta riippumatta n. 3,60 €.

Figleaves: Mistä isorintainen ihminen ostaa rintaliivinsä? On kaksi vaihtoehtoa, mennä erikoisliikkeeseen tai tilata Figleavesilta. Itse teen jälkimmäistä. Tällä koolla on turha mennä ihailemaan Stockmannin tai muiden tavaratalojen rintaliivirekkejä. Figleaves myy kokoja H-kuppiin asti. Täältä isompi rintaisetkin löytävät kauniita liivejä sopuhintaan. Kaupalla on myös ihana bikinivalikoima: Melissa Odabash, Seafolly (oma suosikki!), Freya ja Panache. Toimitus Suomeen kestää n. viikon ja postikulut ovat 6,80 €.

Loput kaupat esittelen teille myöhemmin.

Kuva: couponchristine.com

  1. Hei, kiitos tuosta BioNaturel-vinkistä! olen tilannut omat luonnonkosmetiikat Biodellystä, mutta voisin käydä katsomassa mitä kivaa Saksasta löytyy :)

    Suosittelen myös piipahtamaan www.dawanda.de (myös englanninkieliset sivut löytyy)- verkkokaupassa, siellä on vaikka mitä ihanaa ja olen monet lahjat hankkinut sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin käydä kurkkaamassa tuo kauppa. Toinen Saksalainen luonnonkosmetiikkakauppa jota olen käyttänyt, on Beauty Center Europe, http://www.bce-europe.com/ Sieltä saa vaihdettua sivut myös englanniksi. Toimituskulut taisi olla 9,90 € DHL:n kautta. On Saksassa jotain hyvää, sieltä taitaa löytyä parhaat luonnonkosmetiikan nettikaupat. ;)

      Poista
  2. Asosta käytin yhdessä vaiheessa melko ahkeraankin, mutta jostain syystä se on jäänyt syrjemmälle. Viimeksi tilasin sieltä joululahjoja, täytyykin muistaa taas käydä kurkkimassa. Sun vinkin perusteellahan tilasin myös netistä UD:n Naked 2-paletin ja varmaan enemmänkin alan suunnata ostoksia tuohon suuntaan. Ainoa miinus nettiostostelussa on mun kärsimättömyys! :D Haluaisin saada tuotteet heti käteen. Lisäksi oon tosi laiska palauttelemaan mitään eli jos tulee hutiostoksia esim. koon puolesta niin yleensä ne jä kaappeihin tai lahjoitan ne pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itse ennen samanlainen, mulle kaikki heti nyt! Vanhemmiten on iskenyt nuukuus, miksi maksaa O.P.I:n lakasta yli 17 €, kun sen voi saada 10 €:lla, samalla rahalla saa melkein kaksi uutta ihanaa lakkaa. :D Mulle ei enää onneksi hutiostoksia satu, olen tilannut niin kauan, että taidan tietää oman kokoni aika hyvin. Onneksi monissa nettikaupoissa nykyisen lukee koon tarkat mitat. Esim. Outnetissä on loistavast kokotiedot.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives