Nuxe Sèrum Merveillance


Olen aina pitänyt Nuxen tuotteista. Niiden kanssa menee harvoin harhaan. Tuotteiden tuoksut ovat miellyttäviä, pakkaukset kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan ja lisäksi sisus on myös toimivaa tavaraa. Tämän lisäksi Nuxen tuotteet ovat erittäin hyviä hinta/laatusuhteeltaan. Tuotteet eivät sisällä eläinpohjaisia-aineita, ei barabeenejä ja eivätkä mineraaliöljyjä. Huh, tulipa melkoinen myyntipuhe Nuxen puolesta. Kirjoittelinkin teille aikaisemmin Nuxen silmänympärysvoiteesta, johon ihastuin totaalisesti.


Olen jo hetken aikaa käyttänyt Nuxen Sérum Merveillancea. Tuote on suunniteltu ikääntyvälle iholle (+40) Mutta niinkuin olen useasti sanonut, että itse en välitä noista ikäjutuista, jos joku sopii ihollesi, käytä sitä. Ainoastaan 20-vuotiasta en suosittelisi käyttämään +50-vuotiaille tarkoitettuja tuotteita. 

Tuote lupaa silottaa juonteita, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, sisältää hyaluronihappoa, joka on tunnettu juonteita silottavasta vaikutuksestaan. 

Seerumia voi käyttää aamuin/illoin puhdistetulle iholle. Mikä parasta tämä sopii myös silmänympärysalueelle, joten et tarvitse silmänympärysvoidetta ollenkaan. Todellinen 2 in 1 tuote! Tuotetta voi käyttää yksinään tai kosteusvoiteen kanssa. Sopii kaikille ihotyypeille.


Tuote on seerumiksi paksua, mutta se levittyy iholle hyvin ja jättää silkkisen pinnan. Itse voisin hyvin käyttää tätä kesällä yksinään meikin alla, kun ihoni ei ole niin pintakuiva kuin talvisin. Pumppupullo on mielestäni maailman kätevin keksintö ihan mihin tuotteeseen vain, niin tähänkin. Pullossa ei ole erillistä korkkia vaan pullo suljetaan kiertämällä suutinta myötäpäivään.

Itse huomasin tämän tasoittavan ihon pintaa, vähensi myös punoitusta. Sopi todella hyvin meikin alle käytettäväksi. Tuoksu oli mielestäni ihana, tuotehan sisältää mm. salkoruusua, josta omaa nenää hivelevä tuoksu on peräisin. Ryppyjä silottavaa vaikutusta jään odottamaan. Seerumin paksuudesta johtuen tuntuu, että tämä 30 ml:n pullo kestää ikuisuuden.

Hintaa tuotteella on Sokoksella 48 €, itse olen tilannut tuotteen Escentualilta, jossa ranskalaiset apteekkisarjat ovat usein 20 % alennuksella. Maksoin tästä tilatessani alennusten jälkeen postikuluineen n. 40 €.







  1. Kiitos vinkistä. Kuulostaa hyvältä. Sarja ei ole minulle tuttu, mutta yritän painaa sen mieleeni. Joskus tuntuu, että elämme kosmetiikkasarjojen viidakossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikka ei kyllä testaamalla lopu meidän elinaikana! ;)

      Poista
  2. Moikka! Olen uusi lukijasi, vasta muutaman kerran ehtinyt silmäillä joitain postauksia, mutta aion kyllä jatkaa. :)

    Olit Ostolakossa-kommenteissa haikaillut Tigin Catwalk Oatmeal & Honey -hiustenhoitoainetta? Näin sitä ensin myynnissä Strawberrynetissä 36 e / 750 ml, mutta sitten bongasin sen myös Nettioutlet.fi:ssä, josta Nonnu joskus vinkkasi. :) Siellä 12,99 e / 250 ml ja 18,99 e / 750 ml. Mäkin voin suositella tuota nettikauppaa, tilasin sieltä ja kaikki toimi mainiosti. Ei muuta ku shoppailemaan! ;)

    http://nettioutlet.fi/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=17&page=4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marisa tosi paljon vinkistä (Ne otetaan aina ilolla vastaan!) ja tervetuloa mukaan! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives