31.5.2013

Bioderma Atoderm Ultra-Rich Foaming Gel


Tämä foaming gel kuuluu Bioderman Atoderm-sarjaan, joka on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle. Tuotteet sopivat kaiken ikäisille, jopa vauvojen herkälle iholle. Itselläni on pintakuiva iho, joten lähdin kokeilemaan tuotetta jännityksellä. Tuote on täysin tuoksuton ja se ei sisällä saippuaa tai parabeenejä. Se on myös hypoallerginen.

Tuotetta voi käyttää 1-2 kertaa päivässä. Itse käytin iltaisin, koska aamulla pyyhin kasvoni vain kasvovedellä, enkä käytä muita puhdistusaineita.


Tuote levitetään kostealle iholle, se muodostaa pyöriteltäessä ihanan pehmeän puhdistavan vaahdon, jolla lähtee helposti meikit ja vesiliukoinen ripsiväri. Tuote on lupauksensa mukaan täysin tuoksuton, joten, jos tuoksuelämystä meikinpuhdistukseen hakee, tällä sitä et saa.

Iho tuntuu jälkeenpäin pehmoiselta ja tasapainoiselta. Kuitenkin viikon käytön jälkeen huomasin, että tämä kuivatti entisestään muutenkin pintakuivaa ihoani, joka oli aika yllättävä asia. 

Tykkäsin kuitenkin tuotteesta muuten, mutta jokapäiväiseen käyttöön tätä en voi ottaa tuon kuivattavuuden vuoksi, silti tuubi tulee varmasti kulutettua loppuun.

Tämä tuote oli itselleni sellainen ok tuote, mutta jälkipolville tästä ei hirveästi kerrottavaa jää, joten sydänjuuriani myöden en ihastunut. Jos haet edullista perusputsaria, tämä voi olla se oikea tuote.

Hintaa isolla ja riittoisalla 200 ml:n tuubilla on 8,30 € ja sitä voit tilata täältä.

Onko kenelläkään lukijallani kokemuksia kyseisestä tuotteesta?
2 kommenttia:

 1. Ei ole minulle tuttu tuote. Luulen, että tämä kuivattaisi pintakuivaa ihoani liikaa. Aika jännä, että tämä oli tarkoitettu kuivalle iholle ja se kuivatti ihoa lisää.

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan saippuan tilalla on joko puhdistava aina joka kuivattaa, pitäis vielä tutkailla enemmän pakkausselostetta, jos löytyisi "syyllinen".

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown