22.5.2013

Ihmevesi / Miracle water


Olen yleensä todella skeptinen kaikkiin todella hehkutettuihin tuotteisiin kosmetiikkamaailmassa, tämä johtuu ihan siitä, että olen joutunut monesti pettymään karvaasti ns. kulttituotteisiin, jotka syystä tai toisesta eivät ole itsellä toimineet yhtään tai eivät vaan muuten ole olleet mielestäni mitenkään erikoisia. Suosittelen edelleenkin kaikkia kirjautumaan MUA:n sivuille ja lukemaan sieltä tuotearvosteluja ennenkuin satsaatte todella kalliisiin tuotteisiin. Olen saanut sieltä loistavaa apua moniin kosmetiikan hankintoihin.

Ihmevedestä puhuttaessa on tietenkin kyse Bioderman Sensibio H2O Micelle Solutionista. Tiedättekö, mitä inhoan yli kaiken silmämeikinpoistoaineissa? Sitä rasvaisuuden tunnetta, mitä monet niistä jättävät silmänympärysiholle. Hyvänä kakkosena tulee se, että ne eivät yksinkertaisesti poista sitä meikkiä kunnolla vaan silmäaluset jäävät mustiksi ja vanulappuja kuluu. Tämä homma on ollut itselleni niin turhauttavaa, että olin jo melkein luopunut toivosta kunnollisen tuotteen suhteen. Tämän takia olen käyttänyt silmämeikin puhdistukseen samaa tuotetta kuin kasvojenkin. Kauhistelkaa vaan, mutta niin olen päässyt paljon helpommalla ja silmätkin ovat kiittäneet vähemmästä hankaamisesta. Joku aika sitten tilasin näytekoon Sensibio H2O:sta. Ajattelin, että en kuole n. 5€:n satsaukseen, jos tuote ei olekaan hyvä, mutta mitä vielä...

Tiedättekö sen tunteen, kun löydätte tuotteen, joka saa sydämenne hakkaamaan ja mielessä välähtää, että miksi, miksi en ole kokeillut tätä jo aikaisemmin? Tämä oli minulle pitkästä aikaa sellainen tuote. Tästä on muodostunut lyhyen yhteisen taipaleemme aikana minulle samanlainen tuote kuin EA:n Eight Hour Cream:sta. En voisi kuvitella elämääni enää ilman tätä.

Tuote sopii herkälle, normaalille ja kuivalle iholle. Siitä on olemassa myös rasvaisen ihon versio, mutta siitä itselläni ei ole kokemusta. Sopii niin silmämeikin kuin meikinkin poistoon. Ei sisällä saippuaa, eikä sitä huuhdella pois.

Kun ensimmäisen kerran lorautin tuotetta vanulappuun, mietin, että mitäköhän tästä tulee. Koostumus on kuin vettä. Painoin vanulapun silmääni ja pyyhkäisin varovasti. Tapahtui ihme, koko meikki lähti yhdellä pyyhkäisyllä ja katosi täysin taivaan tuuliin, ei tummia silmänalusia, ei hankaamista. Testasin myös koko kasvoille, meikkivoide lähti yhtä helposti kuin silmämeikkikin. Koko kasvoihin tarvitsin ainoastaan kaksi vanulappua ja kaksi lorausta ainetta. Plussaa myös siitä, että silmiä ei kirvellyt yhtään, monet muut tuotteet ovat aiheuttaneet itselleni kirvelyä, vaikka ne olisivat tarkoitettu herkkäsilmäisille.

Käytön jälkeen kasvot olivat oikeasti puhtaat, raikkaat (Kasvovettä ei todellakaan tarvita!), iho pehmoinen ja sileä. Voin kuvitella, miten tämä olisi loistotuote festareille ja matkalle. Ei erillisiä kasvovesiä, meikin -ja silmämeikin puhdistusaineita. Pienempi 100 ml pullo on loistava ottaa mukaan vaikka lentokoneeseen.

Kyseessä todellakin on ihmevesi! Tuotetta voit tilata täältä.

5 kommenttia:

 1. Ohoh, kuulostaapa hyvältä! Tuo pullokin on minusta nätti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tärkeä asia sekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja hinta sopii omalla budjetille paremmin kuin hyvin!

   Poista
 2. Olen kuullut tuosta ennenkin kehuja, mutta mietityttää kookosöljyjohdannaiset seka-ja rasvaisenkin ihon vedessä. Mustapäät eivät välttämättä tykkää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei mustapäät ole lisääntyneet kuukauden käytön aikana, mutta se on tietenkin henkilökohtaista. Kannattaa kokeilla tuolla 100 ml:n pullolla alkuun...

   Poista
 3. Minä kokeilin tätä ulkomailla ollessani, mutta en saanut puhdistettua silmämeikkiä kunnolla. Käytän usein vedenkestäviä rajauskyniä ja pitkäkestoisia ripsivärejä, joten veden teho ei ollut riittävä. Nopeammin silmämeikkini poistuu sille tarkoitetulla tuotteella.

  Muuten oli kyllä miellyttävä ja raikasti kasvojen ihon mukavasti. Tosin aika monta vanulappua sai meikinpostoon kuluttaa. Selvästi soveltuu paremmin kevyeen puhdistukseen ainakin itselläni.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown