29.5.2013

Kosteutta hiuksiin Paul Mitchelliltä


Hiustuote kokeiluni jatkuvat. Tuntuu, että en vaan löydä täydellisiä tuotteita tämän hetkiseen tukkaani. Joko tuotteet eivät anna tarpeeksi kosteutta hiuksilleni, tai sitten ne latistavat tukkani päätä myöden. Välillä tekisi mieli leikata lapaluiden alle ulottuva tukkani lyhyemmäksi, koska ainoa kampaus nykyään tuntuu olevan poninhäntä. No, en aio luovuttaa vielä.

Viime kuussa tilasin itselleni kokeiluun Paul Mitchellin Instant Moisture Daily kaksikon. Näiden pitäisi tehdä lupausten mukaan hiukset kiiltäviksi ja kosteutetuiksi.

Paul Mitchelleiden tuotteissa on yleensä todella mieto tuoksu niin näissäkin. Shampoo vaahtoutuu hyvin ja se pesee päänahan kunnolla puhtaaksi. Tykkäsin, että tämä ei pessyt hiuksia kuitenkaan narskuviksi, se oli itselleni merkki siitä, että kosteustehojakin löytyy. Tässä olisi ehdottomasti ainesta shampoo suosikikseni!

Hoitoaine on pakattu tuubiin, josta sitä on helppo annostella. Tuote on paksuhkoa ja se levittyy pituuksiin kivasti  ja on helppo huuhdella pois. Toisin kuin shampoo hurmasi minut, tämä oli minulle pettymys. Ei tämä huono ollut, mutta enpä menisi lisää ostamaan, eikä tämä mitään ihmeitä hiuksilleni tehnyt. Hampaita kiristellen kohti uusia pettymyksiä.

Nyt voisi joku ihana lukijani auttaa. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä ainainen kokeilu hoitoaineiden kanssa. Joten suositelkaa minulle hyvää hoitoainetta. Omat hiukseni ovat tosiaan pitkät, hiusta on todella paljon, mutta yksittäinen hius on ohut. Hiuksissani on vaaleita raitoja, joten latvat kaipaavat kosteutta. Hiukseni valuvat todella helposti päätä myöden, joten hoitoaine ei saa olla liian hoitavaa. Hiukset sähköistyvät helposti.

Paul Mitchell-paketin hinta on 24,39 € ja sen voit tilata täältä.

5 kommenttia:

 1. no ensinnäkin kun siinä hoitoaine putelissa lukee että huuhdo huolella niin elä helkkarissa huuhdo. ei haittaa yhtään jos hiuksiin jä ävähän hoitoainetta. jos sen huuhtoo viemäristä alas on sama kun ei olisi hoitoainetta käyttänytkään. ja anna vaikuttaa vähintään 5 minuuttia päässä!
  KMS on ehdoton suosikkini. vaikka maksaa maltaita niin on sen arvoinen. itselläkin pitkät hiukset ja kuitenkin suht hyväkuntoiset niin rakenne paikkaavia ei tarvitse. kosteuttavat tuotteet riittää. jätettävää hoitoainetta tulee siitä huolimatta käyttää!

  t Louna
  Hobbycrafts

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin ollut joskus KMS:ää käsitellyille hiuksille tarkoitettua. Tykkäsin siitä muistaakseni, mutta en ilmeisesti tarpeeksi, koska en ostanut lisää. :D Toi jätettävän hoitoaineen lisäys päälle oli hyvä vinkki, kiitos! Ja huuhtelu, yritän kansa aina lopettaa ajoissa. :p

   Poista
 2. joo kms merkkistä löytyy myös jätettävänä. se kosteuttava on aika tehokas, sellanen voidemainen.
  jos olet kokeillut jotain huuhdottavaa hoitoainetta ja et ole kokenut sen toimivan, kannattaa kokeilla uudestaan sillä "älä huuhdo kaikkea viemäriin" tekniikalla. Varmasti joku niistä on hyvä.

  VastaaPoista
 3. Mulla kans oli sama ongelma, kunnes löysin Wella SP Hydrate-hoitsikan, siis tämän tuotteen http://www.beautybay.com/haircare/wellasp/hydrateconditioner/

  Ei ole turhaan kehuttu ;)

  Johanna

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown