18.5.2013

Myrta


Zoyan Myrta on upea foil-lakka. Se on pehmeä oranssinpunainen.


Zoyan lakkojen sudit ovat huomattavasti kapeampia kuin esim. China Glazen tai O.P.I:n. Vaikka itse ole leveiden sutien kannattaja, Zoyan sudeilla saa lakan levitettyä mielestäni ihan näppärästi.


Lakka on paksuhkoa, mutta levittyy silti helposti. Ylläolevassa kuvassa lakkaa on yksi ohut kerros ja yksi paksumpi. Tietyssä valossa sormenkärjistä lakka kuultaa edelleen hieman läpi, joten itse lisäisin tätä vielä kolmannenkin kerroksen.


Kaiken kaikkiaan pidän tästä itse kovasti. Väri on kesäinen ihan kuin mehevä hedelmä-coctail. Zoyan lakat ovat yleensä todella kestäviä ja niiden laatu on hyvä. Myrtan voit tilata täältä.
2 kommenttia:

 1. Onpa kauniin sävyinen! :)

  Hieman asiaa sivuten, sä varmaan osaat neuvoa mua. Mikä olisi avuksi, kun mulla on liuskottuvat kynnet (jota vielä itse liuskotan enemmän..) ja niiden päästä lähtee kaikki lakat saman tien pois? Lakka siis lähtee sellaisina pitkinä "siivuina". Mulla on aluslakka käytössä Essien Nourish me, joka pitäis olla nimenomaan kosteuttava aluslakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A) Kannattaa syödä paljon sinkkiä ja B-vitamiinia.
   B) Yöksi kannattaa öljytä aina kynnet ja kynsinauhat, esim. Orlylta ja O.P.I:lta löytyy hyviä tuotteita tähän. Itse laitan EA:n Eight Hour Creamin yöksi, se toimii itsellä vielä paremmin. Tässä ei ole oikotietä, jo yhden kerran väliinjättö näkyy. :/
   C) Minä en käytä aluslakkaa, paitsi keltaisten värien kanssa. Tämä kauhistuttaa monia, mutta mitä useampi kerros lakkaa, sen helpommin lakka lohkeilee. Omissa kynsissä aluslakka heikentää aina lakkauksen kestoa. Kannattaa kokeilla olisko tästä apua sullekin. Mulle oli! Lakan kesto piteni kertaheitolla, kun heivasin aluslakan pois ja jep, kokeilin varmaan kaikki merkit läpi. Sama juttu kaikkien kanssa. :(
   D) Kannattaa ostaa sellainen 4-puolinen viila, jolla voi varovasti vaikka kerran kuussa hioa ja kiillottaa kynnen pinnan kauniiksi.

   Nämä auttoivat itselläni heikkoihin ja liuskottuviin kynsiin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown