24.5.2013

Real Techniques Stippling Brush by Samantha Chapman


Blogeissa on ollut viime aikoina paljon asiaa Shiseidon ja Kicksin meikkivoidesiveltimistä. Varsinkin edullinen Kicks on kerännyt isot kehut monelta bloggaajalta. Itseänikin alkoi blogien myötä tuo Kicksin edullinen sivellin kiinnostaa. Omassa kaupungissa ei kuitenkaan ole kyseistä liikettä, eikä kyseisellä ketjulla ole omaa nettikauppaakaan, joten päätin lähteä uusille urille tämän meikkivoidesivellin asian kanssa.

Pienen etsiskelyn jälkeen törmäsin netissä Samantha Chapmanin Real Techniquesille suunnittelemaan siveltimeen. Chapmanhan alkoi tehdä omia meikkivideoitaan Youtubeen jo 2008 ja hän on toiminut myös osana UK:n MAC:in Pro teamia.


Sivellintä mainostetaan monitoimi-ihmeenä. Sillä voi levittää nestemäiset ja puuterimaiset meikkivoiteet. Käy myös nestemäisten high-lightereiden levitykseen. Myös puuterimaisen poskipunan levitys pitäisi onnistua. Tässä vähän vinkkejä videolla:
Harjassa on kiva muotoilu. Se pysyy pystyssä, mistä ominaisuudesta itse pidän kovasti. Harjakset ovat synteettisiä ja niitä on eripituisia. Harjaosa on napakka, mutta silti todella pehmeä.


Mielestäni tällä oli ihanan helppo tälläisen kokeneemmattomankin siveltimen käyttäjän levittää nestemäinen meikkivoide. Pinnasta tuli kaunis ja tasainen. Toimi myös loistavasti nestemäisen highlighterin kanssa. Poskipunan levitykseenkin kokeilin, siihen tämä oli mielestäni liian napakka, vaikka jälki olikin ihan hyvää. Levitän poskipunan mieluummin löysemmällä siveltimellä.

Hintaa tuotteella HqHairissa on 13,75 €. Itselläni oli kauppaan vielä 20 % alennuskuponki, joten maksoin siveltimestä vain 11 € ja se on osoittautunut jokaisen euron arvoiseksi. Loistava hinta/laatusuhde!


4 kommenttia:

 1. Heti kun ostolakko päättyy, kokeilen Real Techniquesia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Ainakin hqhairissa arvostelujen mukaan muutama muukin oli tykännyt! ;)

   Poista
 2. Pretty.fi:stä saa vielä himpun verran halvemmalla kuin HqHairista. :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown