27.6.2013

Nuxe Gentle Toning Lotion


Nuxe on firma, joka tietää miten hemmotella suomalaista herkkää pintakuivaa ihoa. Se on ehkä suurin syy miksi oikeastaan kaikki merkin tuotteet toimivat täydellisesti ihollani.

Nuxe Gentle Toning Lotion on ihanan kevyt, alkoholiton, mutta silti raikas kasvovesi. Tuoksu on ruusuinen (Tuotteessa on käytetty kolmen ruusun: mustan, valkoisen ja punaisen ruusun terälehtien uutetta kosteuttamaan ihoa.), mutta erittäin mieto, joten sopii niillekin, jotka yleensä vierastavat ruusun tuoksua.


Itsehän en aamuisin pese kasvoja vaan pyyhkäisen ne kasvovedellä. Tämä tekee ihon pinnan pehmoiseksi ja virkistää ihon yön jäljiltä. Huomasin ihoni kunnon aikoinaan huomattavasti parantuvan, kun jätin muilla puhdistustuotteilla läträämisen aamulla väliin.

Mm. Red Magazinen toimittajat ovat valinneet tämän tuotteen tai oikeastaan koko Nuxen ruususarjan parhaaksi herkänihon tuotesarjaksi.

Hintaa tuotteella on n. 17 €.
1 kommentti:

  1. Hauskaa, että olemme taas saman aiheen äärellä. Johtuu varmaan siitä, että molemmilla on aika samanlainen ihotyyppi. Sinun luottotuotteesi näytää olevän Nuxe ja minun Ella Baché :)

    Ihnaa kesäpäivää!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown