Pieni kesäarvonta


Ajattelin järjestää teille kesän kunniaksi pitkästä aikaa pienen arvonnan. Tuotteet ovat itse hankittuja, eikä niitä ole saatu sponsoreilta. Arvontapaketti sisältää kolme kivaa tuotetta:

* Lumene True Natural Volume Mascara Black, lupaa runsaat ripset ilman paakkuja. Tuote on hajustamaton ja se sopii myös herkkäsilmäisille. Ei sisällä parabeeneja eikä alkoholia. Sisältää yli 90% luonnon raaka-aineita.

* Lumene Blueberry Eye Makeup Pencil Black on runsaspigmenttinen silmämeikkikynä. Se liukuu pehmeästi ja väri tarttuu hyvin ihoon. Tuote on säänkestävä ja pitkäkestoinen. Sisältää mustikan siemenöljyä. Ei sisällä silikonia, hajusteita, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai alkoholia, joten sopii myös herkkäsilmäisille.

* Yves Rocher hohtava meikkigeeli, tästä tuotteesta olen kertonutkin jo kaiken aiemmin. Yksi meikkipussini kulmakivistä! Tuote on nettikaupasta tällä hetkellä loppu, koska kyseessä on limited edition tuote. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus voittaa tuote omaksesi.

Paketin kokonaisarvo on n. 35 €.


Arvontaan voit osallistua kertomalla mikä on sinun suosikki kosmetiikkatuotteesi kesällä. Muista jättää kommenttiboksiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdallesi sinuun yhteyttä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 23.6 klo 23.59 asti. Voittajan ilmoitan seuraavalla viikolla.

  1. Chanelin huulipuna 32 tropic glace hanihunaja@yours.com

    VastaaPoista
  2. Ripsiväri. Tällä hetkellä käytössä on Maybellinen the falsies volum express
    mserula@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Huippupalkinto! Mun lemppari on edelleen se Misshan BB-voide, ja se on jokaiseen vuodenaikaan :D Hommasinkin sitä nyt kesäksi astetta tummemman sävyn, kun olen talvella käyttänyt vain vaaleaa :)

    korukynsilla (at) gmail piste com.

    VastaaPoista
  4. Huulipuna, tänä kesänä Benecosin soft coral sävyllä.

    focuslady66@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Oikeastaan voisi sanoa, että kesät talvet luottotuote on Laveran itseruskettava. Vaikka ei oikeastaan meikki olekaan, niin sen avulla saan hyvän pohjan meikin alle ja kalmankalpea ihoni näyttää terveemmältä ja hehkuvammalta :)

    juillenblogi (at) gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kiva kesäarvonta :). On vaikeaa valita vain yksi, mutta sanotaan nyt vaikka Livboxin mukana tullut Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto. Se pääsi heti käyttöön ja olen tykännyt :)

    mintunhelminauha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. IsaDoran kynsilakat on suosikkeja tällä hetkellä.

    hobbycrafts@hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. Kiehl'sin BB-voide. Kevyt koostumus, mutta suojakerroin on mahtavat 50. :)

    maalipurkilla@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa! Suosikkini kesät ja talvetkin on Lumenen Vitamin C+ heleyttävä BB-voide. Toimii, ainakin minulla...

    Ihanaa kesää!

    minnapo1@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kesäisin suosikkituotteena on ripsiväri! Itselläni on käytössä L´Oréalin Volume million lashes excess. Eipä siinä paljoa muuta meikkiä kesäisin tarvitakaan :)

    annamariakaroliina at hotmail.com

    VastaaPoista
  11. L'orealin nude bb-voide on suosikkini kesällä. Silloin vaalea sävy on minulle juuri sopiva :) redcircledress(at)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Suosikkini meikkituotteista on ollut MACin Dollymix poskipuna ja Stereo Rose Mineralize Skinfinish. Kosmetiikkapuolelta Garnierin After Sun-voide, sillä se tuoksuu taivaalliselta! Oho, tulikin kolme suosikkia..

    neitikameleontti at gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kynsilakka. Varpaatkin näkyy kesällä, niin ei puolet koristeluista jää sukkien peittoon.

    backinreverieÄgmailÖcom

    VastaaPoista
  14. Kesällä ei paljoa meikkiä tarvita. Itselläni tuo ykkös juttu on Vichy Ide'alia BB-voide, kevyt peittävyys, kosteuttaa, hälventää pisamiani ja suojaa auringolta. Enää ripsaria ja huulikiiltoa ja siinä se. Täydellinen ripsari yhä hakusessa, huulikiiltona suosikki nyt Yves Rocherin Sexy Pulp ja Clarins Instant Light Natural lip perfector.

    taina.liekari@gmail.com

    VastaaPoista
  15. värillinen huulirasva ja ripsiväri.
    sari.k-@luukku.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives