13.7.2013

Best of the best


Tänään ajattelin jakaa teidän kanssanne tuotteen, joka pitäisi olla jokaisen käsilaukussa. Tuote on myös mieheni suosikki.

Hyviä huulirasvoja on todella vaikea löytää. Tosin minä en kuulu niihin huulirasvariippuvaisiin, jotka rasvaavat huuliaan joka tunti, kesällä voi mennä päiviäkin, etten huulirasvaa käytä. Laitan sitä vain tarvittaessa, joten en ole ns. huulirasvakoukussa. Itsehän käytän pahimpaan huulien kuivuuteen talvella Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamia, mutta se käsilaukussa mukana kulkeva huulirasva on Now Foodsin Peppermint. Now Foodsillahan on huulirasvoissa kolme "makua": vanilja, piparminttu ja granaattiomena, mutta mielestäni paras on piparminttu. Ai miksikö? Olen kokeillut nuo kaikki ja mielestäni tämä pehmentää huulia parhaiten, lisäksi tuoksuu hyvältä ja saa aikaiseksi huuliin pienen kihelmöinnin, joka pullistaa huulia. Kun laitat huulirasvaa illalla, vielä aamulla yöunien jälkeen huuliesi päällä on suojaava kalvo ja huulet tuntuvat ihanan pehmoisilta.


Yksi asia tekee tästä kuitenkin ylivoimaisen. Tämä ei "sula" auringossa tai lämpimässä vaan puikko säilyttää muotonsa ja koostumuksensa. En voi sietää Labellon, Carmexin tai Miramen huulirasvoja, jotka löystyvät jo huoneenlämmössä. Ennen tämän löytämistä käytin vuosia tuon koostumuksen säilymisen ominaisuuden vuoksi Banana Boatin huulirasvaa, jota hamstrasin ulkomailta, koska Suomessa ei sitä eteeni sattunut. Now Foodsin huulirasvat ovat kuitenkin helpommin ostettavissa iHerbistä ja hintaakaan ei ole kuin vaivaiset 1.50 €. En vaan voi hehkuttaa tätä tuotetta tarpeeksi, kun kerran kokeilet, sinulla ei ole paluuta muihin huulirasvoihin.


Pehmentävinä aineina on käytetty mehiläisvahaa ja kookosöljyä. Sisällysluettelo näyttää paremmalta kuin hyvältä: 

Beeswax, cocos nucifera (coconut) oil, ricinus communis (castor) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, tocopherol (vitamin E), aloe barbadensis leaf extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, symphytum officinale extract.2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Hyvää huulirasvaa tarvitaan aina! Nimimerkki: bebanthen-additiossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on aivan loistava hinta/laatusuhde.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown