22.7.2013

Catch...Me

Bongaa kuvasta bloggaaja...

Ja minähän nappasin. Ensimmäisen Cacharelin tuoksuni sitten ihastuttavan LouLoun, josta valitettavasti aika on hieman ajanut ohitse. 

Ensi nuuhkaisusta asti tuoksutikulla tiesin, että minun on saatava tämä. Catch...Me muistuttaa etäisesti LouLou:ta, se on vaan modernimpi ja nuorekkaampi. Se sopii niin iltaan kuin päiväänkin. Se on uniikki ja omanlaisensa. Paikallisessa Emotionissa oli menossa tarjous, jossa 30 ml:n tuoksun sai omakseen todella edulliseen 27,95 € (39,90 €) hintaan, mutta iloisempi yllätys odotti kassalla. En huomannut, että hintatarjouksen lisäksi oli vielä toisenlainenkin tarjous.Kaupanpäällisenä nimittäin sai normaalikokoisen 200 ml:n body lotionin. Tunsin tehneeni pitkästä aikaa elämäni kaupat. Lisää tälläisiä!

Catch...Me:n alkutuoksuna valloittaa petitgrain ja mandariini. Keskituoksuna hurmaa jasmiini (hih, ei ihme, että tarttui mukaan) ja appelsiininkukka. Pohjatuoksuna meripihkaa ja mantelimaitoa.

Onhan tuo pullokin aika kaunis.

Onko Catch...Me teille tuttu?


6 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu, mutta kuulostaa hyvältä ja hintakin on vähintään kohtuullinen! Menee siis tutkittavien listalle, ehdottomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan normihintakaan kovin paha, varsinkin, kun kyseessä on laadukas tuoksu. Pysyy tosi kauan iholla!

   Poista
 2. Tämä täytyy muistaa :). Mainio pikku pullo (varsinkin korkki). Kuulostaa edulliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että tällä blondilla meni tuon korkin kanssa pari sekunttia ennenkuin tajusin, miten se aukeaa. Luulin, että tuo koko rykelmä on sitä korkkia, mutta ei... Pelkästään tuo ylin pallura. :D

   Poista
 3. Olen harkinnut tätä tuoksua, kun se tuli viime syksynä markkinoille. Täytyypä kokeilla uudestaan, mitä mieltä olen. Pullo on ainakin ihan todella ihastuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sopii tosi hyvin esim. juuri syksyksi makeutensa vuoksi. Kesäkuumalla itse kaipaan jotain raikkaampaa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown