24.7.2013

Honey

Teidän yllätykseksenne tulossa on uusi meikkipostaus. Olen hieman epävarma näiden julkaisemisen suhteen, mutta ajattelen, että jos näistä saisi inspiraatiota sellaisetkin, jotka eivät yleensä meikkausta harrasta. Omat meikkini ovat aina superhelppoja toteuttaa, en osaa kikkailla monilla väreillä tai tehdä hienoja varjostuksia. Lisäksi oma silmän muotoni on kaikkea muuta kuin edullinen silmämeikkien tekoon, kun katson suoraan kameraan meikki häviää luomivakoon, jos ei sitä väriä sitten nosta kulmakarvaan asti.

Olen kuitenkin viime aikoina katsellut kaiholla UD:n Deluxe Eyeshadow Box 1:n sävyä Honey. Mieheni ollessa raatamassa pitkää päivää töissä, päätin aikani kuluksi kokeilla, miltä tämä näyttäisi yksinään luomella.


Väri on luomella vielä kauniimpi kuin paletissa. Tällainen arempikin meikkaaja kuin minä uskaltaa helposti levittää sen koko luomelle. Häivytin väriä hieman UD:n Naked-paletin sävyllä Virgin kulmaluuta kohti. Helppoa. UD:n luomiväreissä pigmentti on kyllä omaa luokkaansa, omasta mielestäni jopa parempi kuin M.A.C:llä.


Kun olin saanut luomivärin silmiin, huomasin, etten omista ainuttakaan huulikiiltoa tai huulipunaa, joka mielestäni sopisi luomivärin seuraksi, joten improvisoin. Käytin alaluomelle puoleen väliin silmää asti YR:n viime kesän kokoelmaan kuulunutta jumbo eye pencil:a sävyssä Cuivre. Kynä on ihanan pehmoinen, todella kestävä ja helposti levittyvä. Cuivre on sävynä kaunis kupari. Niinpä lisäsin silmäkynää myös huulten keskiosaan tuomaan hehkua ja päälle laitoin Rimmelin Vinyl Glossia sävyssä Paparazzi. Olin itse aika tyytyväinen lopputulokseen.

Mitäs te pidätte? 

Meikkiin käytetty seuraavia tuotteita:

* UD Deluxe Eyeshadow Box 1 Honey & Zero
* UD Naked Virgin
* Dr. Hauschka Kajal Eyeliner Black
* YR Precious eye pencil Cuivre
* Lumene Mineral Eyebrow pencil 3 Blond
* Rimmel Vinyl Gloss Paparazzi
* Lumene BB Cream 01 Light
* UD Eyeshadow Primer Potion 
* Max Factor Erace 08 Beige
* Chanel Èclat Lumière 20 Beige Clair
* Dior Bronzer 001 Healthy Matte
* Benefit High Beam
* Giorgio Armani Eyes To Kill Waterproof Mascara 1
* Nars Orgasm
* Chanel Poudre Universelle Libre 20 Clair


7 kommenttia:

 1. Upea tuo Honey! Ja ylipäänsä koko meikissä on sellainen kesän hehku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Innostuin tässä muuten meikkailemaan vähän enemmänkin ja mulla on pari meikkipostausta jemmassa... Toivottavasti on tervetullutta luettavaa. :)

   Poista
 2. UD Deluxe on ihana! Siinä on muuten Fishnet, ei ihan pinkki, mutta suht lähellä kuitenkin. :) Täytyy itsekin kaivella ko. paletti taas esille.

  VastaaPoista
 3. Ihana väri, kultaa parempaa kesämekkiä ei olekaan! :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown