11.7.2013

Iloinen ilmainen yllätys käsille


Te jotka tilaatte tuotteita Yves Rocherilta tiedätte heidän käytännön, että usein paketin mukana tulee ilmaista tavaraa. Useimmiten se on rihkamaa, mutta toisinaan myös firman omia tuotteita. Saat kuitenkin aina valita, haluatko näitä kaupanpäällisiä pakettiisi vai et.  Ylläoleva käsirasva on niitä kaupanpäällisiä ja se on pyörinyt yöpöydän laatikossani varmaan puolisen vuotta, jostain syystä en ole vain saanut otettua sitä käyttöön.

Pohdin, että johtuisiko se siitä, että purkin ulkomuoto ei miellytä minua yhtään. Se on luontaantyöntävän sekava ja värikin on oudon keltainen. Se näyttää halvalta ja masentavalta väristään huolimatta.


Rumasta ulkomuodostaan huolimatta annoin tälle yksi ilta mahdollisuuden. Rasvan kosteuttavana ainesosana toimii arnikkiuute. Tuote tuoksuu miellyttävälle, levittyy käsiin hyvin ja imeytyy nopeasti.


Jo kahden käyttökerran jälkeen käteni tuntuivat huomattavasti pehmoisimmilta! Aivan ihana perustuote. Mikä parasta tällä hetkellä tuote on tarjouksessa Yves Rocherin nettikaupassa hintaan 2 €!

Tätä voisin tilata jopa uudestaan, jos vaan purkki olisi kauniimpi. 

Jätättekö te hyvän tuotteen ostamatta, jos sen ulkomuoto ei miellytä?

6 kommenttia:

 1. Ulkomuoto tekee kyllä tuotteessa paljon! Täysin ostamatta tuskin jätän tuotetta, jos tiedän sen hyväksi. Jotain tän tyylisiä helmiä saattaa kuitenkin jäädä löytämättä, jos ne on pakattu epäviehättävään pakkaukseen.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä jännä, miten ulkomuoto vaikuttaa. YR:llä on kuitenkin kauniita pakkauksia, pitäisiköhän laittaa toive, että uusisivat tuon pakkauksen. :p

  VastaaPoista
 3. Minä ostin tämän voiteen pari viikkoa sitten paikallisesta liikkeestä. Ale-hinta oli 1,90 € ja voide on todellakin sen arvoinen, toimii loistavasti! Käytän tätä iltaisin, joten toisaalta on aivan sama miltä purkki näyttää, kun se vaan seisoo yöpöydällä. Ei tuota kauniiksi voi kehua. Mutta parin euron hinnalla varmasti ostaisin uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan asiansa ajaa moitteettomasti! :)

   Poista
 4. This is one of my favorite hand cream at Yves Rocher !
  See you :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown