7.7.2013

O.P.I Schnapps Out Of It!


O.P.I:n Germany -kokoelman lakka Schnapps Out Of It! oli lakka, jota mietin pullossa pitkän aikaa, että pidänköhän tästä vai en. Väri tuntui itsestäni jotenkin mummomaiselta. Joudun pyörtämään ajatukseni mummomaisuudesta, minusta tämä on ihana!


Lakka ei ole täysin matta vaan siinä on hivenen helmiäisen hohtoa. Hämärässä valossa tämä näyttää täysin suklaanruskealta. Päivänvalossa, jossa ylläoleva kuva on otettu sävy tumman malvan ruusun sävyinen, joka vivahtaa jopa ruosteenpunaiseen. 

Lakka levittyy tasaisesti ja helposti ilman raitoja. Yhdellä kerroksella saa jo melkein täydellisen lopputuloksen, mutta lisäsin kuvaa varten vielä toisen kerroksen.


4 kommenttia:

 1. Ihana lakka. Ei yhtään mummomainen, vaan juuri se sävy jota kaipaan viimeistään syksyn tullen :). Täytyy muistaa tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa, tällä hetkellä löytyy Sokoksien alelaareista 8 € hintaan. ;)

   Poista
 2. Tämä on tosi kaunis lakka, mutta minäkin miellän sen enemmän syksyyn. Samainen lakka odotteleekin lehtien kellastumista laatikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on sävyltään syksyinen, itse olen jo vaan kauan aikaa sitten lopettanut ajattelun kynsilakan sävyistä vuodenajoittain. :D Neonkeltainen talvella, ei ole mikään ihme täällä. ;) Muistaakseni tuo Germany Collection tuli viime syksynä, joten väritkin ovat sen mukaisia. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown