1.7.2013

O.P.I Vesper


O.P.I:n Vesper kuuluu merkin Bond Girls -kokoelmaan ja kyseessä on liquid sand-lakka, joka tarkoittaa sitä, että lakan pinta jää karheaksi. Päällyslakkaa ei kannata pistää, sillä lakan hienous piilee rosoisessa pinnassa.


Lakassa on paljon "hiekkamaisia" jyviä. Sävy on tosi kaunis tumma violetti, pullossa lakka näyttää jopa mustalta. Ensimmäisen kerroksen jälkeen pohja jäi todella läpinäkyväksi lukuunottamatta "roskan" näköistä tekstuuria. Ylläolevassa kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta ja peittävyys on jo huomattavasti parempi, silti jostain kohdista voi selvästi erottaa läpikuultavuutta. Mielestäni lakka kaipaa kolmannenkin kerroksen täyttääkseni omat kriteerini siisteydestä. Lakka kuivuu nopeaan niinkuin tekstuurilakat yleensäkin, joten ne sopivat hyvin kiireiselle ihmiselle.

Kiva lakka, mutta itselleni tämä ensimmäinen kokeilemani O.P.I:n liquid sand-lakka oli koostumuksen osalta ehkä aavistuksen pettymys. Pidin paljon enemmän China Glazen Texture-lakasta, joka teki peittävää jälkeä jo yhdellä kerroksella.

O.P.I:n lakkoja on tällä hetkellä alennuksessa Beauty Bayssa ja Vesperin saa sieltä tällä hetkellä edulliseen 10 € hintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown