4.7.2013

O.P.I You`re Such a Budapest


Voisin tässä kohtaa huokaista: vihdoin! Olin katsellut tätä O.P.I:n Euro Centrale -kokoelman You`re Such a Budapest lakkaa jo pidemmän aikaa. Kuvissa se vaikutti täydelliseltä lilan syreenin väriltä, jota olen jo pidemmän aikaa etsinyt.


Kynsillä se olikin juuri sitä ja ehkä vielä vähän täydellisempi!


Kuvassa minulla on lakkaa kaksi kerrosta pohjalla yksi ohuempi ja sitten yksi paksumpi. Tietyssä valossa kynnenkärjet hieman kuultavat läpi, joten täysin peittävään lopputulokseen tarvitaan kolme ohutta kerrosta lakkaa.

Ensimmäinen kerros levittyi hieman raidalliseksi ja oli melkoisen läpikuultava. Tässä vaiheessa aloin hieman epäilemään, että mitenköhän tässä käy. Olen todennut, että tälläisten lakkojen kanssa hyvä ratkaisu on usein laittaa ohuen raidalliseksi menneen pohjan päälle yksi paksumpi kerros. Se auttoi tähänkin, pinnasta tuli tasainen ja peittokin oli kiitettävä.

Lakka on ehdottomasti sävynsä puolesta yksi suosikeistani pitkään aikaan.


4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kadehdittavan nätit kynnet! Lakkakin on upea. Mulla on joku jännä juttu kynsilakkojen kanssa, kun en pysty ostamaan niitä samalla tavalla kuin muita meikkejä. Minua ei ollenkaan haittaa 30 euroa maksavaa poskipunaa ostaessa, että minulla on niitä jo 30kpl kotona, mutta 5e:n kynsilakkaa en pysty helposti ostamaan, kun niitä on jo mulla paljon. Paljon on minun kohdallani ehkä 60kpl. Outoa logiikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kynsinauhat tahtoo vaan kuivua, vaikka EA eight hour cream pelastaa.

   Mä voin maksaa kynsilakasta n. 10 €, siksi en osta ikinä Suomesta näitä. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Taisi tulla tästä oma tän kesän suosikki!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown