31.7.2013

Xylitolia käsille


Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun olen ostanut Lumenen käsivoidetta. Uskokaa tai älkää! Lumenen Arctic Aqua 24 h Deep Moisture Hand Cream lupaa kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon hyvinvoivana ilman tahmeaa tunnetta. Tuote sisältää mineraalipitoista suomalaista lähdevettä, sekä sisällysluettelosta päätellen xylitolia, joka herättikin heti mielenkiintoni.


Käsirasva imeytyy helposti ja nopeasti. Siinä on todella miellyttävä raikas tuoksu. Kosteuttaa hyvin. Itse en vain tykkää siitä, että voide jättää lievästi liukkaan pinnan käsiin. Tämä rajoittaa tuotteen käyttöä päivisin, joten olen laittanut rasvaa vain illalla nukkumaan mennessä. Aamulla kädet ovat mukavan pehmoiset. Hyvä perusrasva. Hintaa tällä on 5.90 €.

Olen muuten aina ihmetellyt erästä seikkaa, miksi käsivoiteissa on todella harvoin suojakerroin? Kämmenselät joutuvat kuitenkin olemaan yhtä paljon kesäisin auringossa kuin kasvotkin. Lisäksi kädet ovat ne, josta ihmisen iän voi helpoiten päätellä. Olen tehnyt tutkimusta ja olen löytänyt vain kalliimmilta merkeiltä suojakertoimella varustettuja voiteita. Sensaissa on spf 8,  Deborah Lippmannilla  spf 25, Payotissa spf 30, Cliniquen Even Betterissä spf 15, Ole Henriksen spf 15 taitaa olla halvin suojakertoimella varustettu voide minkä olen nähnyt. 

Tietäisittekö te edullista käsivoidetta, jossa olisi suojakerroin?

4 kommenttia:

 1. Lumenen Berry Refresh -linjassa on käsivoide kympin suojakertoimella :) Keltainen tuubi. Itse en ole kokeillut, mutta olettaisin sen olevan ainakin kivan tuoksuinen ja perustoimiva niin kuin Lumenen tuotteet aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! On jäänyt ihan huomaamatta, jostain syystä tartun tosi harvoin Lumeneen missään muodossa! Berry Fresh sarjan tuotteet kyllä tuoksuu hyvälle, joten luulen, että käsivoide jatkaa samaa linjaa. Pitääkin katsastaa ensi kauppareissulla. :)

   Poista
 2. Asia rupesi kiinnostamaan minuakin ja googlailin vähän. Jonkinlaisia suojakertoimia näkyy olevan useissakin tuotteissa, mm. Body Shop Wild Rose Hand Cream spf 15, Retinol spf 12 ja No 07 Protect & Perfect Intense Day Hand Cream -käsivoide spf 15.

  Madaran sivuilla lukee näin: "Thus MADARA products provide some protection from the sun, 2-4 SPF to be exact. This information is not given on the packaging since following the new regulations of the EU for labeling sunscreen products, the minimum SPF to be specified on the packaging is 6."

  Sari

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown