19.8.2013

Aveda Lip Glaze - Pink Lotus


Avedan huulikiillot ovat pitkään olleet suosikkejani. Käytin vuosia Avedan Pepino-sävyä, mutta sitä ei ole valitettavasti näkynyt vähään aikaan myynnissä. Avedan huulikiillot on pakattu ekologisesti kananmunarasiaa muistuttavaan pakkaukseen. Minusta paketti on jotenkin symppis.


Avedan huulikiillot sisältävät mm. raikasta minttua. Niissä on hyvä pigmentti. Koostumus on paksuhkoa ja väri levittyy hyvin huulille. Väri kestää pitkään, siinä on hieman tahmeutta, mutta ei kumminkaan liiaksi.


Tuoksu on mieto. Ainoastaan piparmintun tuoksu on selvästi havaittavissa. Huulikiillot hoitavat huulia, antavat niille volyymiä ja pehmentävät huulten juonteita. 

Koska suosikkini Pepino-sävyn valmistus on ilmeisesti lopetettu, päätin kokeilla jotain uutta ja tilasin kokeiluun sävyn Pink Lotus. 


En voisi olla tyytyväisempi. Sävy on huulilla kaunis hento roosa. Kuvasta näkee hyvin kuinka upea kiilto ja pigmentti Avedan kiilloissa on.

Huulikiiltoja ja sarjan muita meikkejä voitte tilata täältä.

Oletteko te kokeilleet Avedan huulikiiltoja?

2 kommenttia:

  1. Ensimmäisestä kuvasta katsoinkin jotta onpas hauska pakkaus munakennomaisesta materiaalista =D En oo kokeillut ja en tiedä raskisinko kokeillakaan, kävin vilkaisemassa hintaa ja hui, sisäinen nihilistini nosti päätään... Tuo sävy kyllä sopii sulle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo munakenno assosiaatio tuli kyllä itsellekin välittömästi mieleen, Aveda ehkä haluaa korostaa sillä luonnonmukaisuuttaan. ;) No onhan tällä hintaa, mutta kuitenkin halvempi kuin Dior tai Chanel. :p Jos on säästöbudjetilla niin sitten on aika no-ostos.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown