18.8.2013

BOSS Jour Pour Femme kuin päivän ensimmäiset valonsäteet


Hugo Bossin Jour Pour Femme on BOSS-hajuvesien uusi, hienostunut tuoksu naisille. Tuoksu on saanut inspiraationsa aamun ensisarastuksesta. Tuoksu heijastaa kolmea naisellista asiaa: valoa, inspiraatiota ja eleganttia tyyneyttä. Tuoksun keulakuvana toimii ihana Gwyneth Paltrow.

Tuoksussa viettelevät valkoiset kukat ja energinen sitrus.


Alkutuoksu on kevyt. Siinä hurmaavat lime, greippipuun kukat ja agathosma. Sydäntuoksussa valloittavat kielo, freesia ja kuusama. Hillittyinä ja tyylikkäinä pohjatuoksuina on ambraa, koivua, sekä iiriksen juurta.

Tuoksu on pakattu erittäin kauniisiin valkoiseen ja linjakkaaseen pulloon. Korkki on todella napakka ja heijastelee valoa kauniisti. Tämän mallisia pulloja on helppo kuljettaa tarpeen vaatiessa käsilaukussa mukana.


Oma nenäni haistaa alussa vienosti limen, olisin odottanut jopa sitrusmaisempaa alkutuoksua. Hyvin pian erotan freesian tuoksun. Kielo on tuoksuissa itselleni aina sellainen arveluttavampi elementti, mutta ainakaan tässä se ei tule liikaa läpi. Pohjatuoksuna helpoimmin erotettavissa on lämmin ambra. Omalla ihollani tämä on vienon puhtaan "saippuainen", kukkainen ja lämmin tuoksu. Tuoksu ei ole liian voimakas. Eau de Parfum kestää ihollani reilut kuusi tuntia. Mielestäni tuoksu sopii päivä -ja iltamenoihin. Tuoksu on tarpeeksi kevyt päivään, mutta eleganttiutta löytyy myös iltaan. 

Tuotetta on voinut ostaa elokuun alusta asti.

Oletteko jo ehtineet kokeille tätä uutuustuoksua? Pidittekö?

Suositushinnat:
Eau de Parfum, 30 ml, 57 €
Eau de Parfum, 50 ml, 79 €
Shower Gel, 200 ml, 36,50 €
Body Lotion, 200 ml, 39,90 €
Deodorant Spray, 150 ml, 40,50 €

Tuote saatu blogin kautta. Yhteistyössä Nordic Cosmetics Ltd.
10 kommenttia:

 1. Pitääpäs käydä nuuhkimassa tuo, kuulostaa kyllä aikas ihanalta! Oon aina muutenkin tykännyt Bossin tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deep Red & Intense ovat tähän mennessä olleet suosikkejani BOSS:in tuoksuista. Nuitista tykkäsiin kovasti, mutta se jäi viime syksynä hankkimatta. Tämä on mielestäni hieman "kevyempi" versio siitä.

   Poista
 2. En oo vielä tähän törmännyt, mutta Boss-tuoksujen ystävänä menee ehdottomasti tutustuttavien listalle.

  VastaaPoista
 3. Täytyy käydä tuoksuttelemassa tämä BOSS-uutuus. Kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että pidät. Tosi naisellinen tuoksu!

   Poista
 4. Mä en oo tätä vielä tuoksutellut, mutta täytyy korjata tämä epäkohta lähitulevaisuudessa. :) Pidän siitä Nuitista, mutta se ei kyllä ihan ole mun tuoksu kuitenkaan.

  Sain muuten sen Bvlgarin Rose Essentiellen, jonka tilasin netistä luettuani sun postauksia ja se on aikas ihana! Ei sellainen, jota ihan joka päivä käyttäisin, mutta todella mukava ja sopivan tyylikäs mutta kuitenkin keveä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva, että tykkäsit! Itselleni myös tuoksu, jota en joka päivä käyttäisi. Sopii hyvin myös talvipäiviin, jolloin iskee kesän kaipuu. Tyylikäs on ehkä paras sana kuvaamaan Bvlgarin Rose Essentielleä. :)

   Nuitista tykkäsin kovasti, mutta tämä on mielestäni parempi. Kevyempi, joten saattaisit pitää tästä enemmän. :)

   Poista
 5. Olen ja rakastuin heti! Suunnitelmissa on parin viikon päästä kotiuttaa tuoksu tax freestä :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown