26.8.2013

Escada Elixir - elegantin aistillinen


Minulla on tapana tuoksupostauksia kirjoittaessa ottaa tuoksu viereeni, nuuhkutella ja pyöritellä pulloa käsissäni samalla, kun annan ajatukseni lentää. Niin tein myös Escada Elixirin kohdalla.

Escada Elixir vie minut puutarhaan, jossa kukkivat ruusut, päärynä -ja luumupuut, kun päivä vaihtuu iltaan, käy tunnelma itämaisemmaksi ja pehmeämmäksi. Yön pimeys kietoo minut syliinsä kuin lämmin cashmir-viltti. Nämä olivat omat ensi ajatukseni tuoksusta. Tämän jälkeen aloin lukea lehdistötiedotetta, joka kertoo tuoksusta seuraavaa:

Itämaiset ruusut Turkista tuovat mystisen elementin Especially Escada -perheen uusimpaan tulokkaaseen. Itämaiset vivahteet, kuten ylellinen luonnollinen vaniljauute ovat tuoksun pohjalla lisätäkseen syvyyttä. Hedelmäinen, tuoreen ja kuivatun luumun tuoksu lisää herkullista rikkautta. Escada Elixiria kuvaillaan elegantin iloiseksi, aistilliseksi ja taianomaiseksi tuoksuksi.

Joten omat tunnelmat osuivat aika lähelle sitä, mitä Escada haluaa tuoksullansa viestittää.


Escada Elixirissä katse kiinnittyy aluksi ehdottomasti pulloon, jota koristaa ylellinen kiiltäväpintainen kultainen korkki. Korkissa on tupla-e-kirjaimet, jotka suunnitteli Escadan perustaja Margaretha Ley. Samat kirjaimet on myös kaiverrettu lasiin pullon alapuolelle. Melkoisen ylellistä! Upea pullo kampauspöydälle, mutta käsilaukussa kuljetettavaksi tästä ei ole neliskanttisen ja hieman kömpelön muotonsa vuoksi. 

Alkutuoksuna hurmaavat ambrette, päärynä ja greippi. Sydäntuoksua hallitsee luumu, ylang-ylang ja ruusu. Pohjatuoksuna vaikuttavat vanilja, myski, meripihka, patsuli ja kashmir-puu.


Escada Elixir yllätti minut positiivisesti. Tässä on huikea määrä naisellisuutta moniin aiempiin Escadan tuoksuihin verrattuna. Viime aikoina ilmestyneet tuoksut, ovat mielestäni suunnattu enemmän parikymppiselle kuin yli kolmekymppisille leideille. Mitä pidempään Elixir on iholla, sitä mielenkiintoisemmaksi se muuttuu, siihen tulee uskomatonta syvyyttä. Voin haistaa tuoksun iholla vielä seitsemän tunnin jälkeen.

Suositushinnat:

Eau de Parfum, 30 ml, 59,90 €
Eau de Parfum, 50 ml, 81 €

Escada Elixir tuli myyntiin elokuussa. Oletteko ehtineet kokeilemaan? Mitä piditte?

Tuoksu on saatu blogin kautta. Yhteistyössä: Nordic Cosmetics Ltd.
4 kommenttia:

 1. Taisin tuoksuttaa tämän viime lauantaina yhdessä Hugo Bossin Jout pour femme kanssa. Kyseessä olisi siis arvonta, johon osallistuttiin kummasta tykkään enemmän vastauksella. Itse pidin Bossista, mutta ei tämäkään ikävä ollut. En ehkä ostaisi täyttä pulloa, mutta luumu-tuoksun huumassa voisin käyttää mielelläni esim. testiputkilon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luumu todellakin tuoksuu tässä erittäin voimakkaasti aluksi. :)

   Poista
 2. Varmasti ihana tuoksu !! :) kiva blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tykkää hieman makeahkoista, mausteisista ja lämpimistä tuoksuista, niin kannattaa käydä tuoksuttelemassa! :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown