7.8.2013

Herkän ihon kuorinta

Itselläni on herkkä iho. Tykkään kuitenkin kuoria sitä säännöllisesti kerran viikossa. Kuorinnalla on selvä positiivinen vaikutus ihoni kuulauteen, kirkkauteen ja puhtauteen. Kuorinnalla saan varmasti ne viimeisetkin kertyneet meikin rippeet pois. Olen oikeastaan ollut jo vuosia kahden kuorinnan tyttö. Luotan herkän ihon kuorinnassa Melvitaan ja REN:iin. Vaihtelun vuoksi vuorottelen näiden kahden välillä, koska en osaa jämähtää täysin yhteen tuotteeseen. Myönnän, että olen erittäin huono kokeilemaan mitään uutta kuorintojen saralta. Muutama viikko takaperin alkoi Melvitan tuubin pohja tulla vastaan, oli vuoro vaihtaa REN:iin.


Vaikka itselläni on herkkä iho, tykkään, että kuorinnassa on rakeita. Haluan, että kuorinta "tuntuu" iholla, joten pelkästään kemiallisesti reagoivat kuorinnat ovat yleensä poissa listaltani. REN:in Jojoba Microbead Purifying Facial Polish toteuttaa tämän toiveen. Rakeet ovat pyöreitä ja niitä on paljon. 


Käytön jälkeen iho ei ole ärtynyt vaan puhdas ja ihanan pehmeä. Kuorintaa voi käyttää 2-3 kertaa viikossa, mutta minulle riittää kerta. Tuote on pakattu 150 ml:n pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella. Se on todella riittoisaa. Isosta koostaan johtuen pullo vie ikävän suuren tilan kylpyhuoneen peilikaapista.


REN on luonnonkosmetiikkaa, mutta ei eco sertifioitua vaan samanlaista kuin esim. Korres


REN:in tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, mineraaliöljyjä, sulfaatteja, eläinperäisiä ainesosia tai parabeeneja.

Itselläni on vuosien saatossa ollut monia sarjan tuotteita ja ne kaikki ovat sopineet erinomaisesti omalle herkälle pintakuivalle iholle.

Oletteko te kokeilleet REN:in Jojoba Microbead -kuorintaa?

Hinta on n. 21 € tilattaessa nettikaupoista kuten: Beauty Expert tai Lookfantastic. Kummassakin kaupassa on ilmainen toimitus Suomeen.
3 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt liity kuorintaan pätkän vertaa, mutta kysyn sulta, kun tiedä, että oot kanssa vastikään liittynyt Inspirationiin :) Eli liityin kanssa itse ihan justiinsa ja mua vähän häiritsee se iso vilkkuva mainos ylhäällä. Se ei kuitenkaan näy joka kerta itselle, kun menen blogiin.
  Sulla ei näy mainosta ollenkaan ja katselin myös muita Inspirationissa olevia blogeja, niissäkään ei näy! Ootko sanonut sinne, että et halua sitä mainosta vai miten?

  Sorisori aiheesta poikkeaminen :D

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle ja jään seurailemaan :) Kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bongasin ihan sattumalta blogisi ja jäin koukkuun. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown