Päivä kanssani


Sain pitkästä aikaa nukuttua kunnon yöunet ja heräsin melko pirteänä ulkona vihmovasta sateesta huolimatta. Aamupalaksi joka aamuiseen tapaan puuroa ja marjoja, sekä kaksi kupillista kahvia. Olen aamu-uninen ja aamuisin usein ärstyisä. Minulta saattaa mennä helposti parikin tuntia ennenkuin olen kunnolla hereillä. Siihen asti vastaukseni saattavat olla pelkkiä murahduksia. Tietokoneelta selasin sähköpostini ja luin päivän uutiset, sekä kurkkasin Facebookin. Tarkistin myös blogiini mahdollisesti tulleet kommentit.


Pikameikin aika. Olin laiskalla tuulella, joten ripsiväri, huulikiilto ja kevyt meikkipohja saivat riittää.


Matkalla terapeutille. Kuin taika-iskusta tuntia ennen lähtöäni sade loppui ja aurinko alkoi pilkistellä pilven takaa. Niinpä vältyin tylsältä bussimatkalta ja hyppäsin pyörän selkään. Matkan varrella on yksi suosikki kohdistani koko kaupungissa. Takaisin tullessa sainkin huristella tämän mäen alamäkeen.


"Lounas" venyi aivan älyttömän myöhäiseksi terapeutin vuoksi. En vain osaa syödä ennen lähtöäni. Olen krooninen jännittäjä. Viime aikoina lautaselleni on usein eksynyt iso kasa kukkakaalia.


Ruoan jälkeen teen kera oli vuorossa suklaaholistin päivän suklaa-annos, puolikas (50 g) pienestä Pandan minttu-suklaalevystä. NAM!


Seitsemän aikaan riitti vielä valoa, joten oli aika lakata kynnet. Viikonloppuna pikkurillin kynteni katkesi pieneksi nysäksi ja samalla jouduin lyhentämään muutkin kynnet. Piristykseksi sudin kynsiini suosikki punaistani O.P.I:n Big Apple Red:ia.


Syksyssä on ainakin yksi ihana asia. Voin taas kaivaa kynttilät kaapista ja fiilistellä niitä iltaisin. Tällä kertaa vuorossa vaniljan tuoksua.


Aika pestä meikit pois ja valmistaa iho yöhön. Tätä rutiinia en riko koskaan. Meikit naamassa nukkuminen ei ole vaihtoehto. Louis Widmerin silmänympärysvoide (saatu) on minulla testissä ja siitä tulee juttua myöhemmin.


Iltapalaksi rahkaa, kiiviä, teetä ja pari maksamakkaravoileipää. Oikeasti mikään maailmassa ei ole parempaa kuin maksamakkaravoileipä. Kun 90-luvun alussa olin kielikurssilla, soitin kotiin mummolle, että jääkaapissa pitää olla valmiina maksamakkaraa, kun tulen kotiin. Himo viikkojen aikana kävi sietämättömäksi. Muuten, kumman puolen syötte mieluummin leivästä pohjan vai päällisen? Itse voisin elää pohjapuoliskoilla.


Hetki lukemista muumio-meikistä ja sitten unten maille. 

ZzZZzzz









  1. Kiva päivä! Ihanan aikaisin sä pääset nukkumaan. :) Mä olen joskus miettinyt, pitäisikö tehdä samanmoinen postaus, mutta aina unohdan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä! Harvinaista, että näinkin aikaisin olin eilen sängyssä, yleensä vasta puolen yön aikoihin. ;)

      Poista
  2. Tutunnäköisiä meikkejä :) Sulla on ollut ihana päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YSL:n ripsari oli aikoinaan suuri suosikkini. En ollut vuosiin käyttänyt, kunnes bongasin sen kesällä tosi hyvässä alessa ja ostin. En edes muistanut, että pidin sen kukkaistuoksusta hirmuisesti. Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä.

      Poista
  3. Ihan sun näköinen päivä. :) Ruisleipään sen verran, että meille ei riitaa synny tästäkään, mun herkkua on nimittäin päälliset. ;)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Eksyin sun blogiin Uinon blogista ja ekana osu silmään tää postaus. Ihana idea ja tosi kivoja kuvia! :)

    Jään seurailemaan sun juttuja! :)

    Hauskaa viikonloppua!
    Eeva

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives