Pistetään, pistetään banaania kynsiin


China Glazen lakan nimi on Lemon Fizz. Pyh, minusta tämä on selkeä bansku. Oli sävy sitten sitruuna tai banaani, se on kaunis.


Lakka on paksuhkoa ja siinä on hyvä pigmentti. Sen levittäminen tasaisesti on taas kaikkea muuta kuin helppoa. Levitys ei kärsi kahta kertaa samasta kohdasta sutimista vaan sinun pitää saada hyvää jälkeä yhdellä vedolla. Loppusilaukseksi tarvitset ehdottomasti päällyslakan, muuten lopputulos ei ole siisti.


Ylläolevassa kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta ja päällä O.P.I:n Top Coat. Aivan ihana sävy, mutta niin hankala levittää.

Kumpi tämä teidän mielestänne on: sitruuna vai banaani?





  1. Se on banaani minustakin. Kaunis väri. China Glazen Flip Flop Fantasy on myös hankala levitettävä, mutta niin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, etten ole ainoa. Aloin jo miettimään onko silmissäni vikaa. ;)

      Poista
  2. Selkeä banaani. Sitruunan pitäisi olla huomattavasti kirkkaampi. Kaunis sävy kyllä! :)

    VastaaPoista
  3. Banaani! Ompa kyllä ihanan namu väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottavaa, että muutkin näkevät, että tämä on selvä bansku! =D

      Poista
  4. Suloinen väri! täällä ollaan ihan kynsilakkahuumassa, enpä olisi uskonut että sudin joskus kultaista glitterlakkaa kynsiin.. saati sitten sitä pinkkiä! :)

    VastaaPoista
  5. Ihan täydellisen värinen lakka! Oon niin kauan etsinyt kivan sävyistä keltaista kynslakkaa, mutten ole vielä löytänyt. Täytyykin alkaa metsästämään kyseistä lakkaa! Banaanin väriseksi minäkin tuon sanoisin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Vaikeasti tasaisesti levittäminen on miinut. Omani tilasin täältä: http://www.beautybay.com/nailcare/chinaglaze/lemonfizz/

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives