27.8.2013

Silmänympärysvoide & naamio 2 in 1


Louis Widmer  on varmasti monelle tuttu apteekkireissuilta. Itselläni ensimmäiset muistot Louis Widmeristä liittyvät serkkuuni. Hän käytti kesäisin erittäin vaalealle ja herkällä iholleen Louis Widmerin aurinkorasvaa SPF 50, jota minäkin pihistin kokeiluun. Noin isolla suojakertoimella varustettuja aurinkorasvoja ei taidettu edes reilu 20 vuotta sitten myydä marketeissa. 

Louis Widmerin Eye Contour Cream on Anti-Age-tuote ja se on pääsääntöisesti tarkoitettu +30-vuotiaan iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Voide on tarkoitettu silmänympärysalueen, kaulan ja dècolteen hoitoon, mutta sitä voidaan käyttää myös tehohoitona koko kasvoille, sekä arpien hoitoon.


Tuote on melkein täysin tuoksuton, koostumus on paksua ja rasvaista. Voidetta suositellaankin käytettäväksi iltaisin. Silmänympärysvoiteeksi pakkaus on jättiläismäisen kokoinen, 30 ml:ä. Voidetta voidaankin käyttää myös kasvonaamiona. Levitä voidetta puhdistuksen jälkeen kevyesti hieroen kasvoille ja kaulaan. Anna imeytyä hetkisen ja levitä sen jälkeen vielä uusi ohut kerros voidetta. Peitä käsitellyt alueet lämpimällä kostealla pyyhkeellä ja anna vaikuttaa 20 min. Tuotetta ei tarvitse pyyhkiä tai huuhdella pois niinkuin tavallista naamiota. 


Tuote sisältää paljon aminohappoja, A -ja E-vitamiinia, sekä pantenolia. Se ehkäisee silmänympärysihon ärsytystä ja turvotusta. Louis Widmerin tuotteita ei testata eläimillä.

Olen käyttänyt tuotetta kuukauden ajan säännöllisesti iltaisin silmäympärysiholle. Myönnän, että itse pidän enemmän tuubeihin tai pumppupulloihin pakatuista tuotteista. Spaattelin kanssa leikkiminen on jotenkin hankalaa. Tosin tästä saa purkin pohjalta varmasti viimeisetkin voiteen rippeet käytettyä. Muuten tuotteen ulkomuoto violetteine pakkauksineen ja hopeisine kansineen on onnistunut. Voiteen paksuus ja rasvaisuus yllätti, sillä olen tottunut käyttämään silmänympärysiholle ohuempia voiteita. Kerrankin nuppineulan pään kokoinen pisara riittää koko silmänaluselle. Levittämisen jälkeen ihon pinta jää kiiltäväksi. Aamulla silmänaluset ovat todella pehmeät ja freesit, eikä turvotusta ole havaittavissa. Päivisin en ole käyttänyt silmänympärysvoidetta lainkaan. Silmieni alla olevissa rypyissä en kuukauden aikana havainnut muutosta. 

Kaikkiaan tuote on mukava uusi tuttavuus ja ison plussan se saa siitä, että talvella pintakuivalle iholleni tämä toimii samalla aivan loistavana kosteuttavana naamiona. Esim. matkoilla tämä on tosi kätevä, saat samassa pakkauksessa naamion mukaasi.

Hinta n. 30 € paikasta riippuen.

Käytättekö te Louis Widmerin tuotteita?

Tuote on saatu Louis Widmeriltä. Mielipiteet tuotteesta ovat omiani. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Tykkään ihan hurjasti Widmerin sy-voiteesta! Muistaakseni minulla on juuri tämä sama, mutta olen saanut sen pienen koon Livboxista. Voisin ostaa täysikokoisen tuotteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pieni kokokin riittää varmasti ikuisuuden, sillä jos en käytä tätä talvikuukausina naamiona, en saa takuulla käytettyä tätä loppuun tuon 9 kk:n aikana avaamisesta. Sen verran riittoisaa tavaraa.

   Poista
 2. Mullakin on edelleen se Livboxista saatu näyte avaamatta, yritän edellistä käyttää ensin loppuun. Hyvältä sy-voiteelta yökäyttöön vaikuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yökäyttöön loistava, päiväksi liian rasvainen. :) Silmänympärysvoiteet on ihan tuskaa saada loppuun, aina on ikuisuusprojektit käynnissä. :D

   Poista
 3. Mulla menee näitä pari purkkia vuodessa ja käytän päivälläkin. Kerrankin tarpeeksi kosteuttava sy voide! Ei jää mitenkään liian kiiltäväksi, mutta minulla onkin kuiva iho. Kevyistä voiteista geeleistä jää vain paperinen tunne iholleni joka pahimmassa tapauksessa murustuu ja rullaantuu pois kaikenmaailman silottavien täyteaineiden takia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella kosteuttava. Mulla on vieläkin aina purkki Widmeriä jemmassa, käytän myös kasvonaamiona. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown