12.8.2013

Urban Decay Naked Skin Beauty BalmUrban Decayn Naked Beauty Flash Balm lupaa pienentää ihohuokosia, juonteita ja ryppyjä, sekä tasoittaa punoitusta ja antaa kiinteämmän ihon kahdeksassa viikossa. Koska tuote ei ole ollut minulla jokapäiväisessä käytössä kahdeksaa viikkoa niin kiinteyttävään vaikutukseen en ota kantaa. Tuote on öljytön ja sisältää suojakertoimen SPF 20.


Tuotetta on olemassa vain yksi sävy, jonka pitäisi soveltua melkein kaikille. Kuvasta näkyy, että jopa kesän päivettämällä kämmenselälläni tuote näyttää tummahkolta. Voide on todella ohutta ja kevyttä, siinä on myös jonkin verran pieniä kullansävyisiä "hippuja".


Tuote levittyy pehmeästi kasvoille ja sulautuu ihoon. Tuoksu on jotenkin jännä. Hieman kukkainen? Se tosin haihtuu nopeasti. Talvikalpealle iholleni tämä on varmastikin liian tumma. Harmi, että sävyvaihtoehtoja on vain yksi. Lopputulos on mielestäni tosi naked. Kyllähän tämä tasoittaa ihohuokosia ja hieman myös ihonsävyä, mutta peittävyyttä tällä ei ole nimeksikään.


Kokonaisilmeestä tulee kyllä tosi freesi, mutta jos sinulla on vähänkin epätasaisuuksia ihossa, suosittelen muita tuotteita. Odotuksiini nähden tämä oli jotenkin pettymys. Vaikka pidänkin kuulaista meikkipohjista, tämä oli jopa liian kuulas makuuni.


Tuotetta voit tilata täältä ja täältä.

Oletteko te kokeilleet UD:n Naked Beauty Balmia? Mitä piditte?1 kommentti:

  1. nice beauty post
    I also love the style of blogging here on keyword-love.blogspot.com
    you see, there are 2 blogs that i've found so far to be very helpful and have something interesting for me whenever i visit, this one and http://danieluyi.com
    Keep up the good work you're doing here.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown