Zuii - kukkakimppu kauneutta

Tiesittehän, että Australiasta tulee muutakin kiinnostavaa kuin superherkullinen Russell Crowe? Voisin ihailla tätä komistusta Gladiaattori-leffassa yhä uudestaan ja uudestaan, vähän samalla tavalla kuin olen ihaillut tähän saakka Zuiin meikkejä Juille`s -blogissa. Saman elokuvan katsominen kymmentä kertaa ei ole liikaa, eihän?  Hyvä puoli on se, että Zuiin meikkeihin on meidän kaikkien helpompi tutustua kuin Russell Croween.


Niinpä otin yhteyttä Luomumeikkiin ja selvitin, mistä oikein on kysymys. Sainkin pian postia ihanalta Tiialta, joka vastasi viesteihini takuulla nopeammin kuin Russell. (Jolta en vieläkään ole saanut vastausta...) Sain tuotteista kattavan infopaketin ja mikä ihaninta, hän lupasi lähettää minulle tuotteita testattavaksi. 

Olo oli pakettia odottaessa kuin pienenä tyttönä jouluaattona. Ajatus kukkiin perustuvasta kosmetiikasta on houkuttava ja ihastuttava.

Zuiin kaikki tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, (ruusun -ja jasmiinin nupuista, sekä kamomillan kukista) hoitavista öljyistä, vitamiineista, mineraaleista, joten ne hoitavat ja suojaavat ihoa. Meikkejä ei testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia.


Sain testattavaksi luomumeikkivoiteen, joka on puolipeittävä ja sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle niinkuin omani. Meikkivoide sisältää kehäkukkaa, joka ehkäisee tulehduksia, aloe vera taas parantaa ja rauhoittaa, E-vitamiini kosteuttaa ja C-vitamiini siloittaa ihon hienoja juonteita. Meikkivoiteita löytyy yhdeksää eri sävyä, joista jokainen varmasti löytää omalle iholleen sen sopivimman, jos ei muuten niin ainahan voi miksata kahta eri sävyistä meikkivoidetta keskenään, kuten minä usein teen.

Huulipunista sain testiin ihanan syksyiset sävyt tumman Sugar Plumin ja vaaleamman Primrosen. Zuiin valikoimasta löytyy huulipunia peräti 18:aa eri sävyä. Huulipunat sisältävät jojobaa ja auringonkukkaa. Suojaavina -ja kosteuttavina aineina on käytetty A -ja E-vitamiinia. Lisäksi punissa on aloe veraa, joka sisältää paljon B1-, B2-, B6-vitamiineja sekä kalsiumia.


Kädelle levittäessä huulipunat tuntuivat silkkisen pehmoisilta ja vaikka puikossa sävyt näyttivät tosi tummilta, iholle laitettaessa niissä on upea kiilto ja hieman läpikuultavuutta. 

Sain testattavaksi myös tuotteen, josta itse olin alunperin eniten kiinnostunut ja jonka vuoksi otin yhteyttä jälleenmyyjään, nimittäin meikkipuuterin. Kyllä kuulitte oikein, meikkipuuteri. Itse en ole käyttänyt sellaista vuosiin ja välillä tuntuu, että meikkipuuteri on jotenkin unohdettu ja aikansa elänyt juttu, varsinkin nyt, kun BB -ja CC-voiteet ovat valloittaneet markkinat. Meikkipuuteri sisältää C-vitamiinia ja ruusun terälehtiä, jotka antavat iholle luonnollisen kosteussuojan. Ne myös rauhoittavat vahingoittunutta ihoa ja suojaavat ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tuote ei tuki ihohuokosia ja se myös suojaa ihoa auringon UVA -ja UVB-säteiltä. Kuluttajia hemmotellaan 11 eri sävyllä.

Testiin saamieni tuotteiden lisäksi Zuii-perheeseen kuuluu luomivärejä, huulikiiltoja, ripsivärejä, sekä meikkisiveltimiä.

Kaikista tuotteista tulossa totuttuun tapaan rehellisiä tuote-arvioita, kun vain ensin saan testattua tuotteet. Zuiin tuotteita voit tilata Luomumeikistä.

Onko Zuiin tuotteet teille tuttuja, jos on, niin mikä on suosikkinne?

Postauksen yhdeydessä olevat linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niiden klikkauksista rahallista korvausta. 











  1. Zuii on kyllä parhautta <3 Ja se meikkipuuteri, parempi kuin oman kokoelmanäyttely edeltäjät Cliniquelta ja Diorilta. Se on jo aika hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zuiin meikkipuuteri on tosi kevyttä, kesäiholle loistava. Itse vannoin aikaisemmin Kanebon nimiin.

      Poista
  2. Nättejä pakkauksia! Zuii kiinnostaa mua koko ajan enemmän ja enemmän... kiitti vaan kaverit! :D Meikkikuvasia näistä, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia tosiaan on tulossa, kun saan tuotteet testailtua. Sen verran voin jo paljastaa, että uusi rakkaus on syttynyt! ;)

      Poista
  3. Aivan ihastuttavia nuo huulipunat. Tilasinkin tässä jokin aika Jolien nettikaupasta Zuii:n meikkipuuterin ja nyt odottelen vaan vanhan Lily Lolon loppumista. (Harmikseni se on aika rittoisaa!:D) Hehkutuksesta johtuen taidan "joutua" tilaamaan kyseistä merkkiä hieman lisää.

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulipunat on ihania, niistä on tulossa tällä viikolla vielä tarkempaa arvostelua ja kuvia. Samoin meikkipohjista, joista toinen lumosi minut täysin. Nyt voin jo sanoa, että ne ovat valehtelematta parhaita huulipunia, mitä olen koskaan käyttänyt. Diorit ja jopa rakastamani YR jää toiseksi. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives