4.9.2013

Calvin Klein Downtown


Calvin Kleinin syksyn uutuustuoksun Downtownin kasvona toimii mielestäni hieman yllättäenkin Rooney Mara, vaikka The Girl With The Dragon Tattoon myötä hänestä on kohonnutkin melkoinen tyyli-ikoni.

Tosin kyllähän RM sopii hyvin edustamaan Downtownia, jota kuvaillaan urbaaniksi, moderniksi ja omaperäiseksi tuoksuksi. Tuota kaikkeahan RM on omalaatuisella tyylillään.


Alkutuoksu: Italialainen bergamotti, tunisialainen neroli, vihreä päärynä, mehukas luumu

Sydäntuoksu: Roseepippuri, orvokin lehdet, gardenian terälehdet

Jälkituoksu: Teksasilainen seetripuu, suitsuke, vetiver, myski

Luettelon perusteella Downtown sisältää monia ainesosia, joista itse tuoksuissa pidän: päärynää, luumua, roseepippuria, myskiä ja suitsuketta. Kaunis ja yksinkertainen pullo hurmaa minut ulkonäöllään.


Kauneinta pullossa on kuitenkin nerokas korkkimekanismi, joka on ylhäältä avoin. Kiva pieni särmä muuten niin yksinkertaiseen ulkoasuun.

Alkutuoksussa omaan nenääni eniten tuoksuu bergamotti ja päärynä. Seuraavana on vuorossa ihana gardenia ja pirteä roseepippuri. Tuoksu on juuri sopivan pippurinen, eikä se ole liian hyökkäävänä elementtinä itselleni. Pohjatuoksussa suitsuke on selkeimmin esillä. Tuoksu kestää ihollani normaalit 5-6 h:a. Tuoksun paras kohta on mielestäni pohjatuoksu, se on syvä ja pehmeä. Mielestäni tämä muistuttaa hieman Vera Wangin Princess:ia, joten te, joille tuo tuoksu oli mieluinen, pidätte varmasti tästäkin. Kiva tuoksu arkeen, mutta iltaan valitsisin itselleni jotakin "jännittävämpää".

Kävin Fragranticassa lukemassa tuoksusta arvosteluja ja olin hieman hämmentynyt tämän saamasta ryöpytyksestä siellä. Ei tämä nyt niin huono ole! 


Tuote tuli myyntiin elokuussa. 

Suositushinnat:

Eau De Parfum Spray 30 ml 44 €
Eau De Parfum Spray 50 ml 65 €
Body Lotion 200 ml 36 €
Deodorant Spray 150 ml 30 €

Joko olette ehtineet testaamaan? Mitä piditte?

Ylin kuva Berner. Tuote saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. En ole vielä kokeillut tätä, mutta täytyy käydä tutustumassa tähän omaperäiseen tuoksuun. Tuoksut ovat niin makuasioita ja on hienoa omistaa erilaisia tuoksuja eritilanteita varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, itse käytän juurikin eri tilanteissa eri tuoksuja, en voisi kuvitellakaan käyttäväni yhtä ja samaa tuoksua koko ajan! :)

   Poista
 2. Tuoksukuvauksesta voisin uskoa, että en tykkää, mutta hajuaistia ei koskaan saa paperille / nettiin.

  Se, mitä tulin kommentoimaan oikeastaan on se, että Rooney selkeästi ottaa irti siitä yhden leffan profiloitumasta. En vielä osaa päättää, onko se harmi vai ei. Mä tykkäsin siinä just sen kapinallisuudesta, en ehkä niinkään poikatyttöydestä. No, katsotaan, mitä tuleman pitää, mutta en haluu sille tavisrooleja!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeästi osaa ottaa. ;) Itse tykkäsin Rooneyta paljon enemmän Noomista Lisbettinä. Noomin mainostama hajuvesi tosin olisi ollut ihan muuta kuin tämä! :D

   Poista