21.9.2013

Eau de Lacoste pour Femme - Pullollinen mehukasta ananasta


Wimbledon ja valkoisiin pukeutuneet tennispelaajat, nämä kaksi asiaa tulevat itselleni ensimmäisenä mieleen, jos joku mainitsee brändin Lacoste. Eau de Lacosten pullo onkin pyöreä kuin tennispallo ja tuoksun on tarkoitus olla iholla puuvillan pehmeä. Korkista tuleekin mieleen Lacosten muodikkaat ja laadukkaat pikeepaidat. Yksinkertaista ja tyylikästä. Tuoksun mainoskasvona toimii aina yhtä raikas ja naisellinen Amy Adams, johon ainakin itse rakastuin Julie & Julia elokuvassa.


Ensituoksuna huumaavat valkoinen ananas, mandariini ja bergamot, joiden tuoksut vievät mielen Calabrian maakuntaan Italiassa.

Sydäntuoksuna viettelevät appelsiini, ananas ja jasmiini.

Pohjatuoksuna vaikutusta tekevät santelipuu ja vanilja, jotka kietoutuvat vetiveriin ja perunbalsamiin, luoden tuoksuun hienostuneen vivahteen.


Itselleni tulee tuoksusta välittömästi esiin ensin raikas ja makea ananas, jonka jälkeen jasmiini valloittaa mieleni. Pohjatuoksua omaan nenääni eniten hallitsee vanilja. Eau de Lacoste on todella erinomainen valinta toimistoon tai päivätuoksuksi. Hempeä ja kevyt tuoksu tuskin ärsyttää ketään. Miinusta annan kestosta, vajaat neljä tuntia ja tuoksu on haihtunut iholta oikeastaan täysin, vaikka kyseessä on Eau de Parfum. Sen sijaan hiuksiin suihkauttaessa tuoksu kesti niissä jopa yön yli.

Tuote tuli markkinoille maaliskuussa. Onko tuoksu teille tuttu?

Suositushinnat:

Eau de Parfum 30 ml, 52,50 €
Eau de Parfum 50 ml, 72,50 €
Body Lotion 150 ml, 33,00 €

Tuoksu saatu.

8 kommenttia:

 1. Tuota en ole nuuhkaissut, eikä varmaankaan ole pehmeydessään minulle sopiva tuoksukaan. Lacosten tuoksuista kuitenkin jo lopetettu Touch of Spring on ihana! Se oli kausituoksu ehkä vuonna 2007? Yhden pullollisen sitä käytin onnessani ja toisen sain metsästää huuto.netistä. Miehelleni ostin alkuvuonna lahjaksi Lacosten Blanc-tuoksun, tykkään (ja onneksi mieskin tykkää)! Lacostella on itseasiassa useampikin tuoksunenääni miellyttävä raikas miesten tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle tulee ikuisesti Lacostesta tennispelaajien lisäksi myös mieleen entinen työkaverini, joka käytti Lacosten Pink Touchia, tosi tunnistettava tuoksu! Lacosteissa muuten kaikissa mielessäni on selvä tunnistettava ominaishaju, samalla tavalla kuin Chaneleissa.

   Poista
 2. Voi, täytyy tätä(kin) vissiin käydä tuoksuttamassa. Kevyt tuoksu olisi just mulle ja ananas kuulostaa hyvältä. :)

  Se Hugo Boss on jo melkein mun, kävin suihkaisemassa niskaan sitä eikä alkanut ärsyttää nenää. :) Vieläkin tuoksuu niskahiuksissa, torstaina laitoin ja eilen pesin hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on kestävyys Bossissa! Jos on oma nenä herkkä tuoksuille niinkuin sinulla, niin todellakin kannattaa kokeilla ensin, ettei ala ärsyttämään nenää. Tuoksut ovat kuitenkin suht arvokkaita sijoituksia. ;) Ja tuoksuttelemallahan sen oman tuoksunsa löytää!

   Lähiaikoina on tulossa arvostelu yhdestä hieman harvinaisemmasta tuoksusta, jota kyllä onneksi saa Suomesta. Varma hitti kaikille jotka pitävät kirsikan kukasta. Tuoksu on kevyt ja sopii päiväkäyttöön.

   Poista
 3. Söpö pullo, jota en ole vielä nuuhkaissut. Täytyykin ottaa tavoitteeksi testata joka kaupunkireissulla yksi tuoksu, kun kuitenkin tulee kosmetiikkaosaston ohi kuljettua :). Harmi, ettei tämä tuoksu ollut kestävää laatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea, harmi, että itsellä ei ole kosmetiikkaosastoa missään lähellä, jos en varta vasten sinne mene. snif ;(

   Poista
 4. Oho! Tällaista tuoksua en olekaan huomannut, vaikka käyn pyörimässä tuoksuhyllyillä tasaisin väliajoin. Ananas kuulosta kyllä todella ihastuttavalta, joten pakko käydä nuuskuttamassa tätä joku kerta kun taas tuoksuhyllyille eksyn. :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että Lacoste on merkkinä sellainen, että ovat harvemmin kunnolla "esillä" kaupassa vaan saattavat olla alahyllyillä yms. paikoissa, itsellenikään tämän vuoksi ei aina kaikki tuoksut osu heti silmään. Jotenkin sitä kiinnittää huomion niihin ensiksi esillä oleviin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown