22.9.2013

Hauschkat 28 päivää

(Yhteistyössä Dr. Hauschka)

Seuraavat 28 päivää näyttävät tältä, joten hauschkaa riittää. Tarkoitus on testata Dr. Hauschkan ihokuuria. Dr. Hauschka onkin minulle entuudestaan tuttu, ilman ruusuvoidetta ei talvi tuntuisi talvelta, eikä aamut aamuilta ilman raikastavaa spezial kasvovesisuihketta. Lisäksi minulla on ollut tapana hoitaa ihoani pari kertaa vuodessa Dr. Hauschkan vahvistavalla tehohoidolla ihokuuri S:llä. Nyt kokeiltavasta ihokuurista minulla ei ole aiempaa kokemusta.


Ihoni lähtökohta näin syksyllä on se, että talven tullen ihossani esiintyy pintakuivuutta suurenevissa määrin. Ulko- ja sisäilman vaihtelut saavat ihoni punoittamaan herkästi. Ihoni on pintakuiva ja herkkä sekaiho, johon saattaa silloin tällöin näppy tai kaksikin tulla.

Ihokuuri 03 rauhoittaa ja vahvistaa yliherkkää ihoa. Juuri tuota vahvistavuutta ihoni kaipaisi valmistautuakseen talveen! Tuote sisältää harvinaista mustaa turmaliini-kiveä, joka vahvistaa ihoa, lääkeyrttejä kuten jääruohoa, masmaloa ja kalachoeta, luonnollista mineraalisuolavettä ja tasapainottavaa ruusuvettä. Ihokuureja on olemassa peräti viittä erilaista. Ihokuuri 01 on tarkoitettu alle 25-vuotiaan teini-iän aknesta kärsivälle iholle. Ihokuuri 02 kirkastaa rasvaista akneihoa 25 ikävuodesta ylöspäin. Ihokuuri 04 kiinteyttää ja elvyttää ikääntyvää ihoa. Ihokuuri 05 taas tasapainottaa ja vahvistaa ikääntyvää ihoa.


Ihokuurin käyttö on mielestäni todella helppoa. Kun olet puhdistanut ihon, suihkauta Dr. Hauschka ihokuuria (noin viisi painallusta) kasvoillesi ja painele se käsin hellävaraisesti ihollesi. Aamuisin, käytä lisäksi ihollesi sopivaa päivävoidetta. Iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen suihkuta ihokuuria kasvoillesi, mutta älä käytä voiteita. Kuuria käytetään 28 päivää kerrallaan tasapainottavana hoitona neljästi vuodessa. Niinkuin aina tälläisten kuurien aikana olisi hyvä käyttää saman merkin muitakin ihonhoitotuotteita tukemaan hoitoa, mutta toki pakollista se ei ole. Itse raivasin tilaa peilikaapista ja vein kaikki muut paitsi Dr. Hauschkan tuotteet "jäähylle" 28 päiväksi.

Kuukauden päästä voitte sitten lukea tuntemuksiani kuurista ja sen vaikutuksista ihooni.

Onko teillä kokemusta Dr. Hauschkan tai muiden merkkien vastaavanlaisista tehokuureista iholle?

Ihokuuri 03 hinta n. 55 €.

Jutussa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta.10 kommenttia:

 1. Hauschka <3 Parasta mitä mun iholle on tapahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusuvoide pelasti aikoinaan oman pintakuivan talvi-ihon!. <3

   Poista
 2. Minulla on myös kaappi täynnä Hauschkaa, mutta olen liian kaikkiruokainen kosmetiikan suhteen. Kuukausi pelkällä Hauschkalla on loistava idea, seuraan jännityksellä kokeiluasi. Muistelen, että meillä on hyvin samantyyppinen iho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kaikkiruokaisuus on omakin "vikani", joten tämä 4 vkon testi tulee olemaan tosi mielenkiintoinen. :)

   Poista
 3. Olen kokeillut vain muutamaa Hauschkan tuotetta,joten tätä jään seuraamaan suurella mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellenikin uusi kokemus sitoutua yhteen merkkiin kuukaudeksi, joten jännityksellä odotan tuloksia.

   Poista
 4. Mä aloitan pian Sensai-kuurin, saa nähdä mitä tapahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottamaan juttua tuloksista. ;)

   Poista
 5. Mielenkiintoista kuulla mitä ihosi tykkää. Muutenkin mielenkiintoista käyttää hetken täysin vain yhtä sarjaa, näkee hyvin miten sarja toimii iholla, ja toki tuotteet tukee toisiaan.

  Mulla ei ole juurikaan kokemusta Hauschkasta, vain pienen matkasetin verran. Sarja kiinnostaa, mutta tuoksujen takia en ole uskaltautunut ostamaan normaalikokoisia tuotteita. Melissavoidetta oon miettinyt ja naamiota, katsotaan koska saan hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, juuri tuohon yhteen sarjaan täysin sitoutuminen on ihan uutta. Ainoastaan silmänympärysvoiteena käytän muun sarjan tuotetta, sitä kun ei sattunut olemaan Dr. Hauschkaa... Melissavoiteessa on kyllä mieto tuoksu, Spezial kasvovesi on myös todella miedon tuoksuista, sopii hyvin meikin kiinnitykseen. Tämä tehokuuri ei tuoksu oikeastaan miltään. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown