13.9.2013

Kiehl`s - Lentäen nautintoon

Kiehl`s on itselleni tuttu merkki jo vuosien takaa. Postimiehen selkä oli kovilla, kun tilasin kotiini Ultra Facial Cleanseria ja Moisturizeria ennen kuin tuotteita sai Suomesta. Nythän Kiehl`sillä on Suomessa jo kaksi liikettä: Espoon Isossa Omenassa ja Galleria Esplanadilla.

Kiehl`s perustettiin jo vuonna 1851 eurooppalaistyylisenä apteekkina New Yorkin East Villagen naapurustoon, jossa lippulaivaliike palvelee vielä tänäkin päivänä. Yrityksen ainutlaatuinen historia edustaa farmaseuttisia kosmetiikkakoostumuksia, jotka ovat sekä yrtti- ja hoitopohjaisia. Tätä tietoa ja osaamista on kehitetty sukupolvien ajan.

Koska Kiehl`s oli itselleni jo hieman tuttu entuudestaan, pääsi tällä kertaa perheemme koekaniiniksi (omasta tahdostaan) mieheni. Mies sai testattavakseen kaksi tuotetta, jotka Kiehl`s:ltä asiantuntevasti valittiin. Mieheni iho ei ole ihan "helppo nakki", se on helposti ärtyvä ja varsinkin talvella jopa atooppinen. Kiehl`s onkin tunnettu jo legendaariseksi nousseesta henkilökohtaisesta asiakaspalvelustaan ja ostosten mukana tulevista näytteistään.


Ultimate Brushless Shave Cream - Blue Eagle sisältää mm. aloe veraa ja seesamiöljyä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Se lupaa helpon ajotuntuman ja pehmeän jälkitunteen. Facial Fuel Anti-Wrinkle Cream lupaa virkistää ja kosteuttaa ihoa, sisältää mm. C- ja E-vitamiineja.

Nyt on kuitenkin aika päästää mies vauhtiin ja antaa hänen kertoa ihan omin sanoin kokemuksia tuotteista, sitä te kaikki olette kuitenkin odottaneet.

KIEHL`S - PIENET PALAT TAIVASTA

Kaikki tiet vievät lärviin. Tällaisen keskivaikean parrankasvun omaava atoopikko tulee elämänsä aikana kokeilleeksi useampia merkkejä, jotta löytäisi "sen oikean". Myös raha määrittää paljon tuotevalintaa, partaa kun pitää höyläillä noin joka toinen päivä. Tuotteita kuluu, eikä lompakko sekään pohjaton ole.

Periaatetasolla systeemi omalta kohdaltani menee näin: kasvojen pesu jollakin kuorivalla linimentillä, jotta ajaminen olisi mahdollisimman mukavaa ja jotta ajojälki olisi hyvä; partageelin, -vaahdon tai -voiteen levitys; höyläys, joka viimeistään jäykähkön viiksikarvoituksen ja arkaluontoisen kaulamaton kohdalla saa irvistyksiä aikaan; stydeistä aineista kuivuneen ihon rasvaus.


Viimeisin kohta tuntuu aiheuttavan atoopikolle ongelmia, kun oikein mikään ei tunnu riittävän. Ainakaan näin syksyaikaan, saati talvella. Itselläni ihottuma on yleensä aika pahanlaista nimenomaan poskissa, eikä testattavaksi saatu Kiehl`sin Facial Fuel Anti-Wrinkle Cream kosteuta tarpeeksi atooppista ihoa. Sen lisäksi olen joutunut käyttämään rasvaisempia rasvoja saadakseni ihoni kuntoon.


Muuten kyllä kyseinen kasvorasva on aivan loistava tuote: hyvin riittoisa; mahtavan sileän tuntuinen, kuin samettia; hyväntuoksuinen ja virkistävä. Erittäin mielelläni sitä kasvoilleni levitän. Luulenpa, että omalle iholleni se on parhaimmillaan kesällä, kun ihon atooppisuus hivenen hellittää eikä se muutenkaan kuivu niin helposti. Anti-Wrinkle -ominaisuudesta en tiedä, kun ei ole ryppyjä muutenkaan. Vielä.


Toinen testattavaksi saatu: Kiehl`s Ultimate Brushless Shave Cream, on uskomattoman hieno tuote. Siinä on partavoide minun makuun! En ole kylläkään maistanut sitä. Vielä.

Levitettäessä voide tuntuu siltä, että sitä saa läträtä oikein huolella. Tämä on kuitenkin valhetta, joka juontaa juurensa joihinkin markettivaahtokokemuksiin, joita oikeasti saa taputella lärviin litratolkulla tullakseen tyytyväiseksi. Ultimate Brushless Shave Cream on hyvin riittoisaa - se vain tuntuu "kuivalta" kädessä. Pieni kostutus perään ja aine leviää kasvoille kuin ne kuuluisat Jokisen eväät. Voidetta tarvitaan yhtä ajokertaa varten hyvin vähän, vain etusormenpään kokoinen nokare. Riippuen tietysti etusormen koosta. Ja ajettavasta pinta-alasta. Ajomukavuus on mukava, ja verratakseni autoihin joiden päälle miehet yleensä ymmärtävät hyvin, tuntuma on kuin ajaisi... No. Minulla ei ole ajokorttia, eikä autoakaan, joten sanoisinko, että ajotuntuma on kuin Nopsalla: ryhdikäs ajoasento ja jouheva fiilis. Ei maantieääniä. Mukavaa hommaa siis!


Ja kun tämä kerran on atoopikon kirjoittama tekstinpätkänen, on muistettava ihmetellä sitä kuinka vähän kyseinen partavoide kuivattaa kasvojen ihoa. Muualle en ole sitä kokeillut. Vielä.

Jos minun pitäisi ajaa partani loppuelämäni jollakin tietyllä partavoiteella, voisi se hyvinkin olla Ultimate Brushless Shave Cream. Ja kesäksi minulle, ja ei-atoopikoille ympärivuotiseksi rasvaksi, Facial Fuel Anti-Wrinkle Cream vielä viimeistelemään parranajon jälkeinen mukavuus.

En näitä perustuotteiksi suostu kutsumaan. Pikemminkin ne ovat pieni pala taivasta.

Tuotteet saatu blogin kautta.


3 kommenttia:

 1. Hauskat ja perusteelliset tuotekuvaukset. :) Meillä mies on aika huono ihon hoitaja, ei ole isompia haasteita ihon kanssa niin ei tarvitse hoitaakaan...;) Tilasin iHerbistä Earth Sciencen parranajovoiteen, josta mies on kyllä tykännyt.

  Kiehl'sistä ei ole mitään kokemuksia, ehkä sitä joskus pääsee Hesaan niitä hypistelemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iHerb on omiakin lempparikauppoja!

   Miehellä selvää omistautumista asialle! ;)

   Poista
  2. Juu, iHerb on kyllä huippukauppa, ihan liikaa kaikkea kivaa. ;) Eilen just laitoin taas tilauksen menemään.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown