2.9.2013

Matkalla San Franciscoon

Sain valita Kauneudenkaupasta itselleni kokeiluun O.P.I:n uuden San Francisco -kokoelman lakkoja. Olin katsastellut ulkolaisten kynsibloggaajien watch-kuvia ennenkuin kokoelman lakat ilmestyivät Suomessa myyntiin, joten minulla oli aika hyvä käsitys siitä, mitkä sävyt olisivat itselleni testaamisen arvoisia. San Francisco -kokoelma sisältää 15 eri sävyä, niistä kolme on textuurilakkoja. Valitsin itselleni kokeiluun neljä lakkaa.

Tiesittehän, että Kauneudenkauppa on O.P.I:n lakkojen ainoa valtuutettu maahantuoja Suomessa.


Ensimmäisenä testiin pääsi Dining al Frisco, josta tiesin aikoinaan kuvat nähtyäni, että tämä on pakko saada. Onneksi tämä ei pettänyt. Aivan ihana vaaleansininen shimmerillä varustettu lakka. Hämärässä valossa tämä saattaa jopa taittaa hieman turkoosiin. Kahdella kerroksella täysi peittävyys, jopa omiin ongelmakynsiini. Levittyi helposti ja tasaisesti. Kärsimätön lakkaaja kiittää. 


Embarca-Dare YA! on upea violettiin taittava marjaisa shimmer sävy. Jälleen täysi peittävyys kahdella kerroksella. Levittyi tasaisesti. Tässä sävyssä on jotain ylellistä, en ihan saa kiinni, mikä tästä tekee niin ylellisen oloisen. Ehkä sinä tiedät?


Firs Date At The Golden Gate oli se lakka, joka herätti saapuessaan epäilyksiä, koska olin katsonut kuvissa tämän olevan upea kirkkaanpunainen, pullossa tämä kuitenkin taittoi mielestäni hieman ruskeaan. Kynsillä tämä kuitenkin on ihana, ei ollenkaan niin ruskeanpunainen, kuin pelkäsin. Sanoisin tätä syksyisen punaiseksi. Kuvassa lakkaa kaksi kerrosta ja tämä oli lakoista ainoa, jota lisäisin vielä kolmannen kerroksen, vaikka läpikuultavuutta ei huomaakaan luonnossa niin helposti kuin kuvassa.


Muistatteko edellisen tunnusteluni O.P.I:n hiekkalakkaan? Päätin, etten luovuta vielä. A) Siksi, että voihan olla, että minulle sattui Vesperistä aikoinaan joku pahnan pohjimmainen maanantaikappale. B) En voinut vastustaa tätä "mutaista" tekstuurilakkaa. It`s All San Andrea`s Fault on mutainen hieman chinchillan turkin sävyinen textuurilakka. Tällä kerralla peittävyyttä tuli paremmin kuin Vesper:illa ja kahdella kerroksella täysi peittävyys. Levittyi miellyttävästi ja helposti. Kuivui nopeaan. 

Kauneudenkaupassa on menossa tällä hetkellä tarjous nopeimmille: OSTA 1 SAN FRANCISCO UUTUUSSÄVY JA SAAT LAHJAKSI O.P.I:N KYNSILAKAN. 

Mikä viehätti teitä eniten?

12 kommenttia:

 1. Firs Date At The Golden Gate on ihan niin mun sävy. Hiukan ruskeaan taittava punainen ei voi olla muuta kuin hieno <3.

  Aloitin muuten eilen syyskuun lakkaamalla kynnet Opin Schnapps Out of It:lla. Rakastan sitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SOOI on ihana! Pitääkin muistaa kaivaa se taas jossain vaiheessa esiin. :)

   Poista
 2. Tästä kokoelmasta hankin vain Muir Muir On The Wallin, muut ei niin napanneet. Mariah Careyta odotellessa:)

  VastaaPoista
 3. Toi viimeinen lakka on ihan huippu, mun suosikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin hiekkalakka, jossa ei ole glitteriä!

   Poista
 4. Tuo hiekkalakka vaikutti kivan väriseltä. Eniten olen kokoelmasta kuitenkin kuolannut Peace & LOve & OPI lakkaa. Harmi vaan, että nyt on ostolakko käynnissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostolakot on pahoja! Se on kieltämättä kiva, itseä häiritsee monissa watch-kuvissa levityksen jäljiltä sudin jäljet, eli ilmeisen ongelmallinen levittää sileäksi.

   Poista
 5. Toiseksi viimeinen lakka miellyttää jostain syystä silmääni eniten juuri nyt. Upeita tosin ovat kaikki.

  VastaaPoista
 6. No ehdottomasti It`s All San Andrea`s Fault; mutainen väri ja hiekkainen tekstuuri sopivat erinomaisesti yhteen. Hieno ja tyylikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidin siitä enemmän kuin luulin, kimalteiset hiekkalakat ei niinkään ole mun juttu.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown