15.9.2013

Max Factor Colour Correcting Cream


Max Factorin Colour Correcting Cream eli tuttavallisemman CC-voide lupaa meikkivoiteen peittävyyden ja BB-voiteen hoitavuuden. Koostumusta kuvaillaan todella kevyeksi. Silti sen luvataan peittävän ihon virheet ja epätasaisuuden. Aktiivisina aineosina toimivat kurkkuvesi, ruusunmarja ja tyrni. Suomessa on saatavilla kolme sävyä: 40 Fair, 50 Natural ja 85 Bronze. Tuote on pakattu mielestäni tosi tyylikkääseen kiiltävän mustaan tuubiin, ja sitä on voinut ostaa 1.8 lähtien. Mitkä olivat sitten omat fiilikseni tuotteesta?


Ensin tuntui, että voide ei levity tasaisesti iholle. Tosin minulla on ollut tämä ongelma kaikkien käyttämieni CC-voiteiden kanssa. Jostain syystä voiteiden pitää antaa olla ihollani hetken, että se pääsee sulautumaan tasaiseksi. Voide tasoitti selkeästi ihon pintaa ja väriä, mutta isompia virheitä tämä ei valitettavasti pysty peittämään. 

Yksistään käytettynä tämä jätti omaan makuuni liian kiiltävän pinnan (tosin minulla oli kosteusvoide alla, jota ei välttämättä tarvitse CC-voidetta käyttäessä), joten lisäsin päälle hieman irtopuuteria, jolloin lopputuloksesta tuli mieleiseni. Ylläolevasta kuvasarjasta näkee hyvin millaista jälkeä voide tekee. Kelpo CC-voide tämä Max Factor tuttavuus.

Oletteko kokeilleet? Mitä piditte?

Tuubi (30 ml) maksaa n. 20 €.

Tuote saatu blogin kautta.6 kommenttia:

 1. En ole tätä kokeillut mutta Lumenen CC on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään myös Lumenen CC:stä, enkä oikeastaan osannut päättää, kumpi oli parempi. :)

   Poista
 2. Houkuttaisi kokeilla, varsinkin kun tajusin että vaalein sävy on todella vaalea. CC-voiteet noi muuten vaikuttavat aivan tavallisilta meikkivoiteilta, joten tuskin kiinnostaisi yhtä tuubia enempää kokeilla.

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea on todellakin tosi vaalea, itselleni oli jopa liian vaalea heti näin kesän jäljiltä, mutta sulautui kyllä hyvin hieman päivettyneeseenkiin ihoon. Talvella varmasti kovassa käytössä tällaisella lakanalla. :)

   Poista
 3. peittääkö tää yhtä hyvin/paremmin kuin lumene? :) onko sävy vaaleampi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on ehkä aavistuksen vaaleampi. Peittävyys on mielestäni aavistuksen kevyempi kuin Lumenessa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown