28.9.2013

Klassikot osa 1 – DuWop Lip Venom

"Mä pokkasin heti ja tanssimaan vein. Ja parhaimmat taivutukseni tein. Niin mahtava peräsin ja pulleat huulet. Ja minulle hän melkein antautui."


En voinut vastustaa lainaamasta kyseistä kappaletta. Pienellä muokkauksella se sopikin otsikoksi paremmin kuin hyvin. Purjeet tai huulet sama se, nyt jätetään purjeet väliin ja puhutaan huulista. 

DuWopin Lip Venomilla on kunnia aloittaa blogissani sarja, jossa käsitellään kosmetiikan (meikkejä, ihonhoitotuotteita, tuoksuja...) klassikoita. Klassikko nimityksen saavan tuotteen ei tarvitse olla vanha. Riittää kunhan se vaan on ansainnut statuksensa klassikkotuotteena kosmetiikkamaailmassa. Otan vapauden päättää tässä sarjassa itse, mikä on klassikko, mutta haluan kuulla mielelläni teiltä kommenttilaatikkooni ehdotuksia tuotteista, joista haluaisitte esittelyjä lukea. Yritän löytää myös testattavaksi ja esiteltäväksi tuotteita, jotka eivät kaikki välttämättä ole Suomessa niin tunnettuja. Klassikkopostauksia olisi tarkoitus tehdä 1-2 kertaa kuukaudessa. Kuullostaako hyvältä? 


Lip Venom oli ensimmäinen huulia pullistava tuote markkinoilla. Se sisältää luonnollisia öljyjä, jotka parantavat huulten omaa väriä ja lisäävät verenkiertoa huulissa. Sisältää mm. kanelia ja inkivääriä, jotka vilkastuttavat huulten pintaverenkiertoa, samalla turvottaen ja punoittaen niitä. Kiiltoa ja hoitavuutta antavat jojoba- ja avokadoöljyt. Lip Venom lupaa antaa seksikkäämmät huulet ilman pistoksia. Kiilto on pakattu kauniiseen pahviseen tuubiin, jonka sisältä paljastuu pienen pieni muovinen putkilo, jossa tuotetta on vaivaiset 3,5 ml.

Tuote on voittanut useita palkintoja mm. Elle Magazinen Top 5 Lip Gloss Winner, Sephora Award Winning Lip Gloss, Best of Sephora - Voted Best Overall Products by Sephora Customers... 


Esiteltävä versio Lip Venomista on nimeltään Flash Gold. Tuote on muuten täysin sama kuin alkuperäinen, mutta siinä on mukana kultaisia hippuja. Tuote tuoksuu miellyttävästi mausteille (kanelille) ja hieman marjaiselle. Koostumus on melko paksua ja tahmeaa. En ollut aikaisemmin käyttänyt huulia pullistavia tuotteita, joten jännityksellä sudin tuotetta huuliini. Tahmaisuuden vuoksi tuote on riittoisaa, mutta ei näin pieni tuubi tule huulituotteena silti kauaa kestämään.


Muutaman sekunnin odottelun jälkeen, alkoi huulilla melkoinen kihelmöinti. Voisin sanoa sitä jopa hieman epämukavaksi. Odotin melkein tunnin, että kihelmöinti loppuisi. Senkin jälkeen huulet tuntuivat "turralta", vaikka kihelmöintiä ei enää ollut. Joten kiillon vaikutus on pitkäaikainen. Tuon tunnin aikana ehdin jo miettimään, että kaikkea sitä tulee kauneuden vuoksi tehneeksi. Summa summarum kyllähän tämä huulista teki ihan kivan näköiset, olemattomampaa ylähuultanikin tämä pullisti hieman. Tunti kihelmöinnin loppumisen odotusta oli kuitenkin itselleni hieman liikaa, koska koin kihelmöinnin sen verran epämiellyttävänä. Joten suosikkituotetta tästä ei päässyt itselleni syntymään.

Hinta n. 18 €.

Oletteko kokeilleet Lip Venomia? Mitä piditte?

Tuotetta myyvät mm. BeautyExpert, HqHair, Lookfantastic ja Beautybay. Kaikissa kaupoissa ilmainen toimitus Suomeen.6 kommenttia:

 1. Olen kokeillut sitä normiversiota ja kirjoitin siitä joskus blogiinkin. En oikeastaan tykännyt eikä ollut minusta mitään ihmeempiä pullistusefektejäkään, turhakkeeksi taisin "haukkua". Annoin teinittärelle, enkä ole kysellyt onko käyttänyt. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan itsekään tämän suosiota tajunnut. Se pistely oli tosi ikävän tuntuista. :D

   Poista
 2. Ihan outo minulle. En kaipaa lisää pulleutta huuliini. Kiva idea muuten tämä klassikot-osio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva, että pidit ideasta. :) Tulee varmasti tutumpiakin tuotteita ja ehdotella saa! Voihan näistä ei tutuista vaikka löytyä uusi suosikki, kuka tietää?

   Pitihän maailman eka markkinoille tullut "huulten pullistaja" esitellä, olisi liian klassista aloittaa, vaikka Chanel 5...

   Poista
 3. Klassikot-osio on ihan mahtava idea, innolla odotan tulevaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät ideasta! Tuote-ehdotuksia otan vastaan!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown