25.9.2013

Ruususuu


Haluatko huulikiillon joka:

- hoitaa rohtuneita huulia
- ei ole tahmea
- valmistusaineet sisältävät vähintään 95 % sertifioitua luomua
- antaa pysyvän ja intensiivisen sävyn
- tuoksuu hyvälle
- tuntuu kevyeltä

Silloin tämä voisi olla se oikea.


 Luomumeikki lähetti minulle testiin Zuiin Kukkaishuulikiillon sävyssä Rose. Kukkaishuulikiillot kosteuttavat huulia luomuruusun, Aloe Veran ja mehiläisvahan avulla. Tuote sisältää myös C- ja E-vitamiineja. 

Rose on nimensä mukaisesti ruusun sävyinen huulikiilto. Itse kuvailisin sävyä vanhaksi roosaksi. Kiillon seassa on paljon kultaista hohdetta. Kiilto levittyy huulille pehmeästi. Tuoksu on kukkainen.


Lähikuvaa katsoessa kyllä näkyy, että tämän sävyn kanssa huulet ovat enemmän kuin edukseen. Huulikiillon sisältämät kultahiput tuovat huulet esiin todella kauniisti. Käytön jälkeen huulet tuntuvat hoidetuilta, koska tämä kiilto ei kuivata, eikä tahmaa! Kannatta myös kokeilla sävyjä Hibiscus, Poppy ja Ruby Rose, niissä riittää pigmenttiä vaikka huulipunan korvaajaksi.

Hinta: 24,80 €

Onko Zuiin Kukkaishuulikiillot teille tuttuja? 

Tuote saatu.


8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä sellaiselle huulimeikkituotteelle jota minäkin voisin käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tykkää hirveän tahmaisista kiilloista, mutta usein se tarkoittaa sitten sitä, että väri ei pysy kauaa. Tässä pysyy, lisäksi tuo hoitavuus on itselleni kyllä iso +, talvella huulet huutaa usein kuivuuttaan.

   Poista
 2. Kaunis, luonnollinen sävy. :) Näitä täytyisi kyllä testata, samoin Zuiin huulipunat kiinnostaa myös, ja no, oikeastaan kaikki muutkin tuotteet. ;) Mä en myöskään tykkää yhtään tahmeista huulikiilloista, jää melkeinpä käyttämättä. Pysyvyys on toki myös hyvä juttu ja nämä kiillot ovat kyllä varmasti kokeilemisen arvoisia kaikkien listaamiesi ominaisuuksien takia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Sanoisin, että omat huulet, mutta paremmat! Joskus nuorempana tykkäsin Juicy Tubeista, mutta nyt ne ovat makuuni aivan liian tahmaisia.

   Poista
 3. Ihana, tätä mä en olekaan vielä kokeillut. Merkin huulipunat ovat kyllä niin ihania, että pakkohan joku huulikiilloista on ennemmin tai myöhemmin hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunat on ihan ykkösiä, mutta täytyy sanoa, että rakastuin myös huulikiiltoon. Vielä ei ole tullut yhtään huonoa tuotetta merkiltä vastaan! Jännintä olisi päästä testaamaan merkin ripsari, sähän tiedät, millaiset mun silmät on, kaikki suttaa... Paitsi se kuuluisa Sensai.

   Poista
  2. Kyllä, meillä on tämä sana ripsariongelma! Onneksi on Sensai keksitty :) Mutta, mä olen vähän katsellut sillä silmällä Zuiin sinistä ripsaria, kun muutenkin tehosteripsariksi sinisen haluaisin, niin siinä tulisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla! :)

   Poista
  3. Se sininen on kieltämättä houkutteleva! Itselläni elää toivo, että josko se pysyis. Meinaten Dr. Hauschkahan suttas heti silmänaluset, samoin Lavera. iHerbistä saatava Honeybee Gardensin ripsari, jossa oli yllättävän hyvä pysyvyys. Olisi kiva löytää ns. "luonnollinen" vaihtoehto ripsareihinkin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown