10.9.2013

Uudistunut Nuxe Nirvanesque


Sain Nuxelta testiin uudistuneesta Nirvanesque-sarjasta normaalin ihon silottavan ja rentouttavan hoitovoiteen, sekä vaalentavan balsamin silmänympärysiholle. Blogini lukijat tietävätkin, että Nuxe on se ihonhoitosarja, jonka puolesta olen puhunut blogissani alusta asti. Tuotteiden hinta/laatusuhde on kohdillaan.

Nirvanesque-sarja on tarkoitettu ihon ensimmäisten ikääntymisen merkkien hoitoon. Kohderyhmänä on 30-40 -vuotiaat naiset. Nirvanesque-sarjaa aikaisemminkin käyttäneenä, huomaan ensimmäisenä tuotteiden täysin uuden raikkaamman tuoksun. Uusitut tuotteet tuoksuvat ihanalle, kun aikaisemmin tuoksu oli ainoastaan ok, mutta nyt se jopa herätti itsessäni pientä ihastusta.


Vaikuttavat aineet tulevat kukista. Uutena ainesosana tuotteissa on käytetty puupionia, joka turvaa enkefaliinien toiminnan ja eliniän. Enkefaliinithan ovat "hyvän olon" molekyylejä, jotka rentouttavat lihassupistuksen. Ne kiinnittyvät hermopäätteen pintaan, jolloin tressi- ja kipuviestit heikkenevät. Näin iholle tulee tunne rentoutumisesta ja hyvästä olosta. Puupionia on käytetty Kiinassa jo 1000 vuoden ajan kauneudenhoitoon. Tressiä ja jännitystä lieventämään tuotteeseen on käytetty sinistä lootusta (siementä), unikkoa ja salkoruusua.

Kasvovoidetta voi käyttää iholle aamuin illoin. Tuoksu on miellyttävän hempeän kukkainen, levittyy hyvin ja sopii loistavasti meikin alle. Voidetta on saatavana myös kuivalle iholle ja siinä on lisänä makadamiapähkinäöljyä. Molemmissa tuotteissa raaka-aineista hieman vajaat 89 % on peräisin luonnosta.


Stressiä lievittävä, rentouttava ja tummuutta vaalentava balsami silmäympärysiholle oli näistä kahdesta se tuote, johon rakastuin. Ylläolevasta kuvasta voitte jo nähdä, miksi kirkastusefekti silmien alla on välitön. Loistava tuote kiireisiin aamuihin. Sisältää rentouttavaa puupionia, kofeiini ja hohtavat pigmentit poistavat tummuuden. Hyaluronihappo silottaa ja pehmentää juonteet. Balsamin raaka-aineista 93,4 % on peräisin luonnosta. Levittyy kauniisti, tuoksuu ihanalle ja vaalentaa tummia silmänalusia.


Joko olette ehtineet kokeilemaan uudistunutta Nirvanesque-sarjaa? 

Suositushinnat:

* Nirvanesque 1st Wrinkles Smoothing/Rich Smoothing Cream 50 ml, 38,20 €
* Nirvanesque 1st Wrinkles Smoothing Eye Contour Cream 15 ml, 25,40 €

Tuotteet saatu blogin kautta.
4 kommenttia:

 1. Olen joskus pyytänyt näytteen Nirvanesquen (vanhan version) silmänympärysvoiteesta. Itse en lämmennyt tuolle helmiäisvärille. Nuxen pumppupullossa oleva Contour des yeux Prodigieux oli suosikkini useita vuosia, mutta uudistetun koostumuksen myötä luovuin tuotteesta, se ei ollut enää yhtään niin hyvä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän myös tuosta Contour Des Yeuxista pumppupullossa, olisikohan minulla vielä vanha versio? Itseäni epäilytti tuo helmiäisväri, mutta yllättäen pidinkin siitä! Varmasti on asia, joka jakaa mielipiteitä!

   Poista
  2. Se on uudistunut jo pari vuotta sitten. Kirjoittelin tosta blogiinikin haikean kirjoituksen :D http://siameselipstick.blogspot.fi/2013/05/kiitos-naista-vuosista-mutta-se-on-ohi.html

   Poista
  3. Kävinkin lukaisemassa, mielenkiintoista. :) Koostumus saattaa kyllä muuttua, kun luonnollisia säilöntäaineita on lisätty... Rullaavuudelle peukku alas, omalla ihollani en huomannut tuota ongelmaa, kun arvostelin tuotteen täällä: http://keyword-love.blogspot.fi/2013/04/keyword-love-loves-nuxe.html Henk.koht tykkään vieläkin enemmän tästä Nirvanesquesta.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown