14.9.2013

Wild Rose Hand Cream SPF 15


Muistatteko, kun erään käsirasvapostauksen yhteydessä valitin, miksi käsirasvoissa on niin harvoin suojakerroin? Anonyymi lukijani oli kiinnostunut myös samasta asiasta ja vinkkasi kommenttilaatikkooni The Body Shopin käsirasvasta.

Olin käymässä Helsingissä keskiviikkona. Forumin liepeillä kävellessäni muistin lukijani mainitseman käsirasvan. Ei muuta kuin The Body Shopin liikkeeseen sisään ja mitä näinkään? Forumissa oli samaan aikaan käynnissä Hintasirkus ja kyseinen suojakertoimella varustettu käsirasva oli ovensuussa heti näkyvillä huokeaan 10 € hintaan. (normi ovh. 14.90 € / 100 ml tai 9.50 € / 30 ml) Suhteemme oli tällä sinetöity. Hintasirkus jatkuu huomiseen su 15.9 asti, joten vielä ehdit lunastaa käsirasvan tarjoushintaan.


Koska olen ruusufani, varmasti arvaattekin, mitä mieltä olen tuotteen tuoksusta. Se on ihana! Käsivoide on tarkoitettu päiväkäyttöön. Se imeytyy todella nopeasti, eikä jätä käsiä rasvaisen tuntuiseksi. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, sekä ennaltaehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Aurinkosuojaa on SPF 15 asti.


Tuote sisältää ruusunmarjaöljyä ja damaskonruusuvettä, jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa, sekä tasoittavat ihon sävyä. Voipuunvoi taas kosteuttaa ja luomusoijaöljy ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Olen tainnut löytää suosikki käsirasvani. Tulen takuulla ostamaan tätä jatkossakin ihan normihintaisena.

Tuotetta voit tilata täältä.


9 kommenttia:

 1. TBS:n käsirasvat on kyllä hyviä ja tykkään erityisesti hamppurasvasta, mutta absinttivoide oli kanssa mukava tuttavuus. Metallituubissa oleva mantelirasva ei taas toiminut mulla ollenkaan ja tuota ruusua en edes uskalla kokeilla kun en ruusuntuoksusta pahemmin pidä kosmetiikassa. Luonnossa kyllä sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin tuon ruusun suojakertoimen perusteella. (halusin testata käsirasvaa, jossa on suojakerroin) Jostain syystä se on ainoa suojakertoimella varustettu noista Body Shopin rasvoista. :) Tässä ei ole mitenkään hirveän voimakas ruusuntuoksu, sellainen raikas ja hempeä. Jos ei ruususta tykkää, niin voi se silti olla liikaa.

   Poista
 2. Mä hyödynsin ihan tuon saman tarjouksen, mutta en vielä korkannut tuubia :) Ostin samalla myös hamppukäsivoidetta, äitini tykkää siitä. Jos hän ei halua hampputäydennyksiä, kyllä mä sen itsekin mielelläni käytän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itsekin testata jossain vaiheessa hamppu, monet sitä kehuu!

   Poista
 3. Hamppukäsivoide (kuin myös jalkavoide) on kyllä hyvä, mutta sen(kin) tuoksu tökkii nykyään. Mä tykkäänkin eniten tuoksuttomista käsvoiteista, ettei jää mitään leijailemaan nenään. Tuo ruusukin on liikaa mulle. Mulla on nykyään vähän ongelmallista tuoksujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveralla on mielestäni aika kiva tuoksuton käsivoide, mieskin piti siitä. Varmaan muiltakin merkeiltä löytyy. :)

   Poista
 4. Ja minä kun en tykännyt tästä voiteesta yhtään, kädet tuntuivat jäävän rasvaisiksi, mutta kosteutusteho ei ollut riittävä. Niin ja tuoksukaan ei ollut huippu. Niin ne maut vaihtelee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mahtavaa on se, että ei olla kaikki erilaisia. Saattaa olla, että itsellä on superkuivat kädet, sillä käteni oikein imaisivat tämän hetkessä sisäänsä. :D

   Poista
 5. Korresilta on juuri tullut muuten uusi suojakertoimellinen käsivoide, testailin sitä Sokoksella. http://www.korres.com/default.aspx?page_id=770 Aika vahva tuoksu, mutta ei tuntunut niin kalvoiselta kuin jotkut suojakertoimelliset käsivoiteet. Tuota TBS:ää en ole vieläkään korkannut :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown