Four Reasons - My time to shine


Olen monesti maininnut teille temppuilevan tukkani. Se on pitkä, jäykkä, piikkisuora (minulta kysytään usein, olenko suoristanut hiukseni suoristusraudalla...), itsepäinen, lasimainen, värjätty, helposti takkuuntuva ja se elää aivan omaa elämäänsä. Kun opiskelin parturi-kampaajaksi, koulussa kukaan ei ikinä halunnut laittaa minun hiuksiani, koska ne olivat niin "kamalat" laitettavat. 

Itsepäisen kuontaloni takia suorastaan rakastan testata erilaisia hiustuotteita ja kiitos blogini, saan tehdä asioita joista pidän. 

Sain Miraculosilta testattavakseni Four Reasonsin muotoilutuotteita. Four Reasons- tuotteissa yhdistyy korkea laatu ja alhaisempi hinta. Pakkaukset ovat hauskoja vähän samaan tapaan kuin aikaisemmin esittelemissäni Miraculosin No Nothing- tuotteissa.

Erilaiset öljyt ja seerumit ovat käsitellyille takkutukille ehdoton nro. 1 tuote. Itse olen käyttänyt öljyjä/seerumeita niin kauan kuin muistan. Pitkien hiuksien latvoissa pitkällä aikavälillä näiden tuotteiden tehon todella huomaa. 

Four Reasonsin Argan Beauty Serum antaa hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä. Ei latista edes tällaisia lasimaisia hiuksia, mitkä itse omistan. Aito Arganöljy syväkosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Sopii käytettäväksi myös lämpötyökalujen kanssa. Tuotteessa on mielettömän hyvä Arganöljyn tuoksu. Itse laitan tätä muutaman tipan kosteisiin hiustenlatvoihin ennen kuin alan selvittämään hiuksia. Helpottaa selvittämistä kummasti.


Kun tukka on selvitetty Argan Beauty Serumin avulla, on aika miettiä, että millä ihmeellä näihin lättänöihin lasimaisiin hiuksiin saisi tuuheutta. Four Reasonsin Volume Booster lupaa auttaa. Volume Booster on ryhdikäs tyvikohottaja, joka on suunniteltu erityisesti skandinaavisille hiuksille. Antaa voimakkaan tuen. Lopputuloksen luvataan olevan liikkuva ja luonnollinen. Tuote nopeuttaa myös hiusten kuivumista. Tuoksuu raikkaalle vihreälle teelle. 

Tuotetta on helppo käyttää, sillä kätevän suuttimen avulla sitä on helppo suihkuttaa suoraan hiusten tyveen. Suihke on hienojakoinen ja tasainen. Tämä todellakin auttoi hiuksia kuivumaan nopeammin ja kuivuttuaan hiukset tuntuivat hieman runsaammilta, mutta valitettavasti omalla kohdallani kohotus jäi vähänlaiseksi.


Four Reasonsin Cristal Styling Mist, joka lupaa antaa föönikampauksille kestävää tukea, ilmavuutta, sekä kiiltoa. Antoi hiuksilleni enemmän kaivattua tuuheutusta kuin Volume Booster. Olen kyllä huomannut, että erilaisilla kampausnesteillä saan hiuksiini usein parhaiten kaipaamaani ilmavuuden. Erityisen hyvin Cristal Styling Mist toimii lämpörullien kanssa. 

Huomasin, että Four Reasonsin tuotteet ovat lokakuussa Sokoksissa ja Emotioneissa alennuksessa kanta-asiakkaille. Näiden laadukkaiden perustuotteiden hinnat eivät normaalistikaan päätä huimaa, mutta nyt niitä on mahdollisuus saada vielä edullisemmin. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

Four Reasonsin Facebook-sivut löytyvät täältä.

Oletteko kokeilleet Four Reasonsin tuotteita. Mikä on suosikkinne?

Tuotteet saatu.



  1. En ole koskaan kokeillut, hypistellyt kyllä monta kertaa kaupassa. Tuo Styling Mist kuulostaa lupaavalta, sitä täytyy hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta/laatusuhteeltaan voin kyllä suositella näitä. :)

      Poista
  2. Hiuspuuteri on sarjan ainoa, joka sopii minun lättätukalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuspuuteri on hyvää, itsellänikin sitä on ollut.

      Poista
  3. Suihkuttava hiuspuuteri on loistava, olen käyttänyt jo monta pulloa :)

    VastaaPoista
  4. Kiinnostava ja edullinen sarja johon täytyy tutustua. Jos vaikka ensin kokeilisin sen hiuspuuterin :)

    VastaaPoista
  5. Kiva ja hyödyllinen postaus, kun en itse osaa laittaa omaa tukkaani mitenkään! Myös mun hiukset tyvestä ohuet, lasimaiset ja päänmyötäiset, mutta sitten ihanasti vastapainoksi latvasta todella helposti takkuuntuvat ja karheat. Eli ehkä vaikeimmat ikinä! En myöskään pystyisi tulla toimeen ilman öljyjä, joita laitan latvoihin aina suihkun jälkeen. Pitääkin kokeilla noita suosittelemiasi tuotteita, kiitos ihanasta postauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuullostaa ihan mun tukalta, latvat karheammat ja takussa. Kannattaa pysyä kuulolla sillä jatkossa tulossa uusia testailuja. :)

      Poista
  6. Ostin joku aika sitten Sokoksen joltain alennuspäiviltä Four Reasonsin värjättyjen hiusten hoitoainetta ja ei enempää hutiin olisi voinut mennä. Se ei vaan yksinkertaisesti tehnyt yhtään mitään hiuksilleni. Pääädyinkin parin kokeilun jälkeen viskaamaan koko purkin roskiin ja ostamaan muuta tilalle.

    Tuo Four Reasonsin kuivashampoo sen sijaan oli muistaakseni ihan hyvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitoaineita on tosi vaikea löytää sopivia. Itse en ole vieläkään tainnut löytää täydellistä. :D

      Poista
  7. Four Reasons muotoilutuotteet on lemppareita, aika lyömätön hinta-laatu -suhde. Ja kylmäsävyisenä blondina merkin violettisävyinen hiuksiin jätettävä hoitospray on ihan must, ilman en pärjää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hoitospray pitääkin testata. Olen vain käyttänyt sarjan SIlver-shampoota, josta pidin kovasti. :)

      Poista
  8. vaikuttaa todella hyvältä toi hiusöljy!:) Mäkin olen rakastanut cutrinin premium öljyyn, mutta siinä se pakkaus on kyllä törkeän ruma! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en olekaan Cutrinin öljyä kokeillut, vaikka sitä on paljon kehuttu. Pitää varmaan ottaa seuraavaksi kokeilun alle! :)

      Poista
  9. Mä ostin viimeksi kampaajalta Four Reasonsin muotoilupuuterin (purkissa), kun leikkautin tukan lyhyeksi. Toimii ihan hyvin mun paksussa ja karheassa tukassa, jaksaa nostaa stiä ja muotoilu on helppoa. Mä en vaan tykkää puuterin tunteesta, kun se on tahmaista, tuntuu, että tukka on heti likainen (vaikkei se näytä likaiselta). Osiksen Dust It:n kanssa sama juttu. Voisin kokeilla myös sitä suihkutettavaa hiuspuuteria. Ja mua kiinnostaisi myös lämpösuojasuihke, täytynee käydä Emotionissa, jos nyt saisi sielä edullisemmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää! Mulla meinaten Osiksen Dust It tekee täysin saman tunteen. :/

      Poista
  10. Siitä on jo jonkin aikaa, kun itse ostin tuon Argan Beauty Serumin. Oon kyllä tykännyt. Omat hiukseni on välillä tosi sähköiset ja joskus saattaa tulla takkuja, niitä kyllä aika harvoin. Olen tuota laittanut takkuun sen muutaman tipan ja takku on lähtenyt pois kuin itsestään. Oon vaan sen jälkeen harjannut serumin hiuksiin ettei näytä niin rasvaiselta.

    En juurikaan käsittele hiuksiani, ne on värjätty viimeksi 1,5. vuotta sitten ja olen värjätyn hiuksenkin jo syksyllä leikannut pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auttaa kyllä tosi paljon, purkkikin on käytetty aikoja sitten loppuun, pitäisi varmaan kokeilla taas. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives