Mia Höytö: Ylellistä kaunista silkkiä


Postimies kiikutti tässä jokin aika sitten kotiini ylellisen näköisen paketin. Harvoin näkee suomalaista kosmetiikka pakattavan näin kauniisti! Sanokaa, tuleeko teillekin tästä hieman Chanel-fiilikset? Ylellisyyden tunne ei loppunut pakkaukseen vaan myös tuotteet oli kääritty kauniin hempeän vaaleanpunaiseen silkkipaperiin.


Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Pääosassa ovat orgaaniset luonnolliset raaka-aineet, jotka ovat parasta ja tehoikkainta, mitä voi iholle antaa. 

Tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon siemenöljyjä sekä kasviuutteita pohjolan luonnosta. Pohjolan luonnossa kasvaa mm. tyrni, joka on ihonhoitoöljyjen ehdotonta aatelia. Muuten valitut raaka-aineet tulevat sertifioiduilta luomutiloilta ympäri maailman. 

Nainen tuotteiden takana. Mia.

Mia on nuori nainen. Kasvissyöjänä hän innostui luomuruoasta, joka johti kiinnostukseen orgaanista kauneudenhoitoa kohtaan. Mian iho joutui koville Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, mutta oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Mia tarttui haasteeseen ja kehitti orgaanisen kosmetiikkasarjan alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Pitkän kehitystyön jälkeen sarja lanseerattiin lokakuussa 2012. 


Sain Mialta testattavakseni kaksi tuotetta: Kauniin ja Silkin. Voiko ihanampia nimiä edes olla? Tuotteiden ulkonäköä on mietitty viimeiseen asti. Pakkaukset ovat yksinkertaisia ja ne huokuvat pientä arjen luksusta.

Kaunis on kosteuttava ja rauhoittava kasvojen pesugeeli, joka pudistaa kasvot meikistä ja epäpuhtauksista tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Kasvoille levitettäessä geeli vaauhtoutuu ihanan pehmeäksi vaahdoksi. Vesilikoinen meikki lähti pois hetkessä jälkiä jättämättä. Tuote on erittäin riittoisaa. Pintakuiva ihoni oli puhdistuksen jälkeen silkinpehmoinen. Aivan ihana tuote! Tuotteen sisältämä aloe vera rauhoittaa ihoa ja ruiskukkavesi rauhoittaa ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksu on mieto. 


Silkki on kosteuttava ja ylellinen vartaloemulsio, joka on pakattu kätevään pumppupulloon. Karitevoi pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tyrnisiemenöljy kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Aloe vera ja kaurauute rauhoittavat, samalla kun manteliöljy silottaa ihoa. Rasva on paksuhkoa ja sitä saa hieroa iholle hetken. Levittyy silti hyvin. Jättää ihon silkin pehmoiseksi, eikä yhtään rasvaisen tuntuiseksi. Tuoksusta minulle tulee jostain syystä mieleen lapsuuden sauna-illat.

Ensi kosketukseni sarjan tuotteisiin oli todella positiivinen. Nyt on vain yksi ongelma, näitä on pakko saada lisää! 

Onko Mia Höytö Cosmetics teille tuttu? Herättikö sarja kiinnostusta?

Tuotteita voit tilata täältä. Kaikki tuotteet toimitetaan postikuluitta!

Hinnat:

Kaunis 150 ml 34,50 €
Silkki 150 ml 31,50 €

Tuotteet saatu.









  1. Kelpaisi kyllä kokeiluun tännekin! Juuri nyt yritän selättää kasvoillani olevaa (atopiasta johtuvaa) kuivuutta. Hellävarainen, mutta tehokas putsari kelpaisi myöskin, sillä yritän nyt löytää iholleni hellävaraista putsaria, joka ei lisäisi kuivuutta, mutta kuitenkin puhdistaisi kasvoiltani meikkivoiteen (Lumenen CC-voide). Lähes poikkeuksetta pyyhkeeseen jää meikkivoiteen jäämiä eli putsari ei selkeästi ole tehnyt tehtäväänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä putsari on aivan ihana ja vesiliukoinen meikki lähtee kuin unelma, sopii tosi hyvin kuivalle iholle. Tulossa on postaus myös yhdestä toisesta putsarista, jolla saa irti sitten vesiliukoisenkin meikin. Sekin sopii varmasti atooppisellekin iholle.

      Poista
  2. Todella ylellisen näköistä! Oikeaa arjen luksusta niin kuin mainitsit. Hinnatkin tuntuvat suht kohtuulliselta verraten tuohon raaka-aineiden luonnollisuuteen, upeisiin pakkauksiin ja ilmeisesti tuotteiden toimivuuteen! Ihanaa, että Suomesta kumpuaa tällaisia tuotteita/brändejä, pitää vaan toivoa, että kysyntää riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Näitä ei edes uskoisi ulkomuodoltaan luonnonkosmetiikaksi. Suomalaista kuluttujaa on selvästi ajateltu, eikä hintoja ole kuitenkaan viety liian ylös.

      Poista
  3. Vau, ihana paketti. Sekä sisältö että ulkomuoto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli aika ylellinen olo! :) Lisää tällaisia kiitos!

      Poista
  4. Wow, ihania pakkauksia! Hieman art deco -fiiliksiä. Sait tuon vartalovoiteen kuulostamaan niin ihanalta, että taidan käydä klikkaamassa sen itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, varsinkin tuo logo. Joku tuoksu tuossa vartalovoiteessa toi ihan lapsuuden mieleen. Tutkiskelin aineosaluettelonkin, että olisin voinut kertoa mikä, mutta en löytänyt yhteyttä lapsuudessa käyttämiin pesuaineisiin. Ehkä tuoksu on hieman saunavastamainen...

      Poista
  5. Oiiii miten ihanan ylellistä! Todellista arjen luksusta <3 Olen näitä himoinnut muutamankin kerran jossain blogissa nähtyäni, harmi et hinnat on vaan way out of my budjet :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tosiaan onhan hintaa enemmän kuin markettituotteilla, mutta toisaalta taas vähän vähemmän kuin joillakin selektiivisen kosmetiikan merkeistä. Joulupukille toivelista? ;)

      Poista
  6. En ole kokeillut vielä, mutta erityisesti sarjan silmänympärysvoide kiinnostaisi. Toivoisin, että tänä talvena saisin silmänympärysihon pysymään ehjänä ja ilman atooppisia läiskiä, ja kuulemani mukaan kyseinen tuote on auttanut paria kohtalotoveria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin noi sun sy-ongelmat... :/ Tosi kiva info, että sarjan silmänympärysvoide on toiminut!

      Poista
  7. En ole kokeillut tuotteita, en ole raaskinut ostaa, kun varsinaista tarvetta ei ole. Tuotteet kuitenkin kiinnostavat todella paljon, ja tiedätkö mikä tekee tuotteista vieläkin mielenkiintoisemman, oikein pisteen iin päälle? Olin puolisen vuotta sitten Eve-kosmetiikkamyymälän järjestämässä luonnonkosmetiikka-illassa ja siellä oli myös Mia Höytö kertomassa näistä tuotteistaan. Mia itse oli hyvin pieni, erittäin, erittäin ihanan, sympaattisen ja herttaisen oloinen nainen, ja jo pelkästään tämän takia ostaisin mielelläni hänen tuotteitaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, luonnonkosmetiikka-ilta kuullostaa ihanalta! Persoonallakin voi myydä tuotteita, ihana kuulla, että Mia itse on luonnossa yhtä ihana kuin tuotteensakin antavat olettaa. :)

      Poista
  8. Nämä on kyllä ihanan ylellisen oloisia, toisaalta tykkää pakkauksista ja toisaalta tykkään värikkäämmistä. Hinnan takia on ole raaskinut kokeilla ja kun on paljon muitakin ihanan mielenkiintoisia sarjoja, joihin voisi rahojaan kuluttaa. On tämä naisen elo vaikeaa. ;)

    Mä ostin Iloveme-messuilta Lily Alexandran tuotepaketin, kun oli hyvä tarjous. Vähän kutittavat ja saavat ihon punoittamaan, käytin muutaman päivän ja nyt oon pitänyt taukoa, kun iho on muutenkin ärtynyt niin haluaisin tuotteilta rauhoitusta enkä päinvastoin. Muuten varmasti ovat hyvin. Näistä ihoreaktioista oon lukenut netistä muiden kohdalla ja ehkä siksi esittelijä messuilla pyysi ilmoittamaan, jos tuotteista tulee jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Kun saisikin kaikki herkut itselleen, testaamalla ei kyllä kosmetiikka lopu. Itsekin pitää varmaan ensi vuonna mennä Kauneusmessuille, kun jäivät nyt väliin. Huomenna sitten kirja -ja ruokamessuille. ;)

      Lily Alexandra, itselleni täysin tuntematon, kävin ihan googlettamassa. ;) Aika jännä, vaikka ovat 100% luonnollisia, varmaan on vaan joku aineosa, joka ei yksinkertaisesti sovi kaikille... Plussaa suomalaisuudesta!

      Poista
    2. Joo, jännä homma, että aika monta kommenttia ihon punoituksesta ja kutinasta löytyi. En olisi varmaan ostanutkaan, jos olisin lukenut etukäteen kommentteja. Luin ko. sarjasta joskus jonkun kehukommentin ja siksi se jäi mieleen ja tartuin tarjoukseen. Mä vielä sanoin sille esittelijälle, ettei mun iho yleensä reagoi voiteisiin, mutta kas, toisin kävi. Sarjan sy-voide tuntuu mukavalta, se ei ole kutittanut tai muuta ikävää. Kauhean iso purkki vaan ja muutenkin miinusta siitä, että voiteet on purkissa eikä tuubissa. Putsarit taasen on yllättävän pienissä purkeissa.

      Mukavia messuja huomiselle! :)

      Poista
    3. Löysin itsekin sen keskustelun, todella yllättävän moni valitti asiaa. :o Ehkä LA:n pitäisi alkaa tutkimaan, mikä tuotteissa aiheuttaa tuon, kun noin monella ilmenee. Itsekin pidän enemmän tuubeista, mutta jos tuote on hyvä purkkikin käy! Outoa, että putsari on pieni, sitähän menee suhteessa voiteeseen tuplamäärä.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives