Neitsytkookosöljy - Monitoimi-ihme


Arvatkaapa, mikä on suosikkituotteeni silmämeikin poistoon? 

Neitsytkookosöljy on todellinen monitoimi-ihme. Omaksi suosikikseni on noussut tämä Tropicain versio, jota myy mm. Biodelly, joka tarjoaa kuluttajille laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut myös elintarvikkeisiin ja mineraalimeikkeihin. Kaiken lähtökohtana on aito luonnonmukaisuus, ympäristöystävällisyys, eettisyys, sekä tuotteiden toimivuus. Kuullostaa hyvältä, eikö vain? 

Tropicain neitsytkookosöljy on laadultaan huippuluokkaa. Voit haistaa ja maistaa laadun! Tavallisesta kookosrasvasta tämän erottaa se, että tätä ei ole raffinoitu, hajustettu, kovetettu tai valkaistu.


Tuotteen tuoksu on raikkaan kookosmainen. Neitsytkookosöljyhän muuttuu nestemäiseksi n. +25°C. Tuotetta voi käyttää melkein mihin vain: vartalo- ja kasvovoiteena, meikinpoistoon, kuivat hiusten latvat suorastaan rakastavat tätä öljyä, vartalonkuorintaan (sekoitat vain joukkoon sokeria tai kahvinporoja), nahkaisten vaatteiden kostuttamiseen, raskausarpiin, puupintaisiin huonekaluihin... Sisäisesti käytettynä neitsytkookosöljy ehkäisee hiivasyndroomaa, rauhoittaa ruuansulatusta, auttaa painonhallinnassa... Lista on loputon.


Koska tuote on huoneenlämmössä kovaa, itselläni on tapana ottaa kämmenkuoppaan lusikalla pienen pieni nokare öljyä, jonka hieron kämmentä vasten sormilla nestemäiseksi ja siitä siirrän sen sormilla kevyesti painellen silmiin. Ylimääräiset öljyt silmistä poistan vanulapulla, johon meikin rippeetkin jäävät kiinni.

Tämä on ainoa tuote, joka ei kirvele silmiäni. Kaikki muut tuotteet, jopa ne herkille silmille tarkoitetut silmämeikinpoistoaineet, kirvelevät. Mikä on todella inhottavaa, kun meikin rippeet jäävät hankaamisesta huolimatta usein silmiin. On varmasti sanomattakin selvää, että öljy on todella riittoisaa.

Onko täällä muita neitsytkookosöljyyn hullaantuneita?

Hinnat:

340 ml 11,90 €
750 ml 18,90 €

Tropicai- öljyä voi tilata täältä.

Yhteistyössä: Biodelly. Tuote saatu.



  1. Mä olen huomannut, kun käytän (Cocovin) neitsytkookosöljyä kosteuttamaan kasvojen ihoa, että mun silmät alkaa vuotaa. Tosin joillain muillakin rasvoilla on sama vaikutus, jos rasvaa laittaa lähellä silmiä. Eli kookosöljyllä pystyn kosteuttamaan kasvot niin, että laitan vaan korkeintaan poskipäihin asti, muutoin alkaa vuotaa silmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä juttu. Niin me ihmiset reagoidaan erilailla, itsellä kookosöljy on just se joka ei kirvele silmiä. Herkille silmille tarkoitetut silmämeikinpoistoaineet saa silmät punottamaan ja valumaan. Toinen mikä ei kirvele on perus oliiviöljy.

      Poista
    2. Joo ei mullakaan kirvele onneksi, mutta valuu kuin oli pahempikin viima. :/

      Poista
    3. Viimasta puheenollen, itselläni valuu esim. pyörällä ajaessa silmät todella helposti, joten tiedän, mitä tarkoitat... :(

      Poista
    4. Tuo silmien vuotaminen esim. tuulessa on muuten yhden geenin aiheuttama perinnöllinen ominaisuus. Näin kertoi silmälääkärini, kun silmäni vuotivat solkenaan sielläkin.

      Poista
    5. Mä olen vähän tollaista ajatellutkin, mummolla vuosi silmät myös tosi helposti, joten liekö sieltä tullut.

      Poista
  2. Minulla on joku Prismasta ostettu luomukookosöljy, en ole tutkinut sen tarkemmin onko se neitsyt ja mitä sille on tai ei ole tehty. ;-) Olen käyttänyt sitä hiuksiin ja iholle, meikinpoistoon en ole muistaakseni kokeillut (siihen minulla on nestemäinen oma öljysekoitus). En aikaisemmin ollut kovinkaan kookoksen tuoksun ystävä, mutta kookosöljyn myötä olen alkanut pitämään siitä aika paljonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookoksen tuoksu on kyllä sellainen, joka jakaa mielipiteitä.

      Poista
  3. Biodellyllä on ihana verkkokauppa, ostan sieltä 90% kosmetiikastani. Täytyypä testata tätä tuotetta ja napata se ostoskoriin ensi kerralla :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on Cocovin kookosöljy, ostin se kesällä oikeastaan hiustenhoitoon, mutta kerran taisin sillä hoitaa hiuksia ja viime viikolla leikkasin tukan lyhyeksi, joten nyt ei niin isoa tarvetta olekaan. SIlmämeikin poistoon en ole vielä kokeillut, sheivauksen jälkeen olen rauhoitellut ihoa. Kerran käytin pannukakun teossa, lapset tykkäisi, mut mä en niinkään.

    Mä en oikein välitä kookoksen tuoksusta enkä mausta, vaikkei se kovin voimakas tuossa öljyssä olekaan. Tai ihan erilainenhan se on kuin jossain esanssissa synteettisessä tuoksussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan synteettisiä kookos-tuoksuja ei voi edes verrata tähän öljyyn. Hyi kamala!

      Poista
  5. Olen käyttänyt kookosöljyä (tai pitäisikö puhua rasvasta, sehän on suurimman osan aikaa kiinteää) pääasiassa vartalon kosteutukseen. Aina välillä teen siitä hiusnaamion ennen saunaa. Meikinpoistoon en olekaan tajunnut kokeilla! Pitääpä heti illalla testata, sillä rakastan kaksoispuhdistusta :) Itsekin olen tilannut oman purnukkani Biodellystä :)

    Johanna

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kun olisi itselläkin sauna kokeilisin heti hiusnaamiota. Toki voi muutenkin, mutta saunan yhteydessä olisi niin helppoa!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives