Klassikot osa 3 - Crème Tomate


Kun mietin tuotteita Klassikoita-juttusarjaani, tiesin välittömästi yhden tuotteen, josta haluan teille kertoa. Ella Bachèn legendaarisesta Tomaattivoiteesta.

Madame Ella Bachè aloitti legendaarisen tarinansa luonnosta. Siksi tuotteiden tehokkuuden salaisuutena ovat edelleen luonnolliset, terveelliset ja syötävän hyvät tehoaineet. Tuotteet valmistetaan bioteknologian keinoin ja niitä kehitetään jatkuvasti käyttämällä viimeisintä lääke- ja ravintotieteellistä tietoa.

Ella Bachèn tuotteita on saanut Suomestakin jo 40 vuoden ajan. Monet muistavat sen ensimmäisenä "oikeana" kosmetiikkasarjana. Oma ensimmäisen kasvohoitonikin tehtiin Ella Bachèn tuotteilla. Nykyisin sarja tarjoaa moderneja uutuuksia, luomuvalikoiman ja ihania klassikoita, jotka pitävät tuotteet suosion huipulla vuodesta toiseen.


Ella Bachè kehitti Tomaattivoiteen vuonna 1936. Hän halusi voiteellaan tuoda iholle lisää kirkkautta. Ella oli huomannut talonpoikaisnaisten kauniin ihon ja näki kuinka naiset puhdistivat ihonsa hieromalla tomaatinpuolikkaita poskiin ja otsaan. Fiksuna naisena Ella tiesi, että tomaatin sisältämät aminohapot ja C-vitamiini parantavat ihon rakennetta, näin ihosta tulee puhtaampi, pehmeämpi ja kirkkaampi.

Tomaattivoide suojaa ja rauhoittaa ihoa, sekä kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Tasapainottaa sekaihon toimintaa. Tomaattivoide on kauniin vaaleanpunaista rasvaa. Minusta se tuoksuu tutulta ja turvalliselta. Jostain syystä itselleni tulee tuoksusta todella rauhoittunut olo. Voide levittyy iholle hyvin ja sen lopullista imeytymistä joutuu odottamaan hetkisen. Sopii silti loistavasti myös meikin alle. Kannattaa levittää voide kasvoille ennen aamupalaa ja antaa imeytyä aamupalan ajan. Itse tykkään käyttää tätä eniten öisin. Aamulla iho on mielettömän kuulas, pehmeä ja tasainen. 

Kuvissani näette uudistuneen purkin, joka lanseerataan ensi vuoden puolella. Mielestäni Tomaattivoide on saanut arvoisensa pakkauksen. Upea tomaatinpuna kertoo selvää kieltä sisällä olevasta tuotteesta.


Facebook-seuraajani tietävätkin, että nimesin tämän hatturasian näköisen lahjapakkauksen yhdeksi tulevan joulun kauneimmista lahjaideoista. Aika paljon saa tehdä, että tämän kaunottaren voittaa. Olisitte nähneet kasvoni, kun minulle tulleesta paketista paljastui tämä yllätys. Kyllä, minulle tuli joulu jo lokakuussa.


Hatturasia on siis Ella Bachèn joulupakkaus, joita alkaa pikku hiljaa olla myynnissä hoitoloissa. Se sisältää Tomaattivoiteen uudistetussa purkissa, suositun 3 in 1 kasvoveden, sekä silottavan tomaattisen vartalovoiteen minikoossa. 

Tomaattivoiteen suositushinta n. 60 €. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko tämä ihana klassikko teille tuttu? Mitäs sanotte lahjapakkauksesta?

Tuotteet saatu Rohdos-Alalta.

  1. Haha en ole koskaan kuullutkaan "tomaattivoiteesta"! Upeasti lavastetut kuvat muuten :-) Ainakin joulun väreihin tämä voide kyllä sopisi kuin nakutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei sitä kaikkea voi tietää... ;) Jotenkin huikeaa, että jokin ihovoide on kehitetty melkein 80 vuotta sitten!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ihana myös kuivalle iholle, ei ainoastaan sekaihon tuote. :)

      Poista
  3. Ikinä en ole kuullut tästä, mutta voi kun tykästyin pakkauksen nykyiseen ulkonäköön! Piti nimittäin googletella ja voi tylsyys millainen se entinen purkki oli. Kyllä muuten kelpaisi joululahjaksi mulle tuollainen lahjapakkaus...

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives