Nuorekkaan ihon salaisuus


Olen ollut vannoutunut A-vitamiinivoiteiden- ja seerumien käyttäjä jo vuosia. Niinpä olinkin iloinen, kun sain kokeiltavaksi itselleni täysin uuden tuttavuuden V 10 Plus- sarjan A-Vitamiini Seerumin.

V 10 Plus -seerumit ovat räätälöityä ihonhoitoa. Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Seerumit on pakattu yksinkertaisiin, mutta ihanan värikkäisiin pulloihin, jotka antavat silmäniloa ja väriterapiaa.

V 10 Plus- seerumeita on peräti 10 erilaista: Bio Cell Anti-age-, Aminohappo-, Keramidi-, Kollageeni-, Hyaluronihappo-, Placenta-, Pycnogenol-, Lakritsi-, A-vitamiini- ja C-vitamiini seerumi. Niitä voi sekoittaa keskenään ja näin räätälöidä omalle iholle juuri sopivan kokonaisuuden. 


Tuotetta tarvitaan vain kolme tippaa (joko samaa seerumia tai vaikkapa kolmen seerumin sekoitusta) aamuin illoin. Näkyviä tuloksia luvataan jo 10 päivässä. Seerumeita käytetään normaalien päivä- ja yövoiteiden alla.

Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Japanissa. Ne ovat dermatologisesti testattuja.


Seerumi lupaa kirkastaa ja pehmentää ihoa, sekä vaalentaa tummaa silmänympärysihoa. Tuloksia luvataan jo kymmenessä päivässä. 

Tuote on seerumiksi paksuhkoa, mikä on minusta hyvä juttu. Se ei ole heti valumassa sormien välistä levitettäessä. Seerumin saa pyöriteltyä sormin pehmeästi kasvoilla ja kaulaan. Kolme tippaa todellakin riittää myös kaulan alueelle. 

Kymmenen päivän aikana iho pysyi pehmeänä ja kuulaana. Iholleni ei ole ilmestynyt kuivia kohtia vaan se on pysynyt hyvin kosteutettuna. Sopii loistavasti meikin alle, ei lähde rullautumaan. Itselläni ei ole kovin tumma silmänympärysiho, joten en osaa sanoa kirkastiko seerumi silmänympärysihoa.

V 10 Plus kuorinnasta ja naamiosta juttelinkin teille jo täällä. Kommenttilaatikossa lukijani ihmetteli kuorinnan ja naamion samanlaista ulkomuotoa. Tiedättekö mitä? Tähän on tulossa muutos. Kuorintavoiteen pakkaus muuttuu vuoden vaihteessa ja uusi pakkaus näyttää tältä:


Kuuluvatko seerumit teillä jokapäiväiseen ihonhoitoon?


Tuotteiden hinnat ja saatavuus:

Bio Cell- seerumi 95 €
Kollageeni, Hyaluronihappo, A-vitamiini, C-vitamiini- ja Keramidi-seerumit 87 €
Placenta, Lakritsi- ja aminhappo-seerumit 82 €

V 10 Plus -tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuote saatu.




  1. A-vitamiiniseerumi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Mitä A-vitamiinivoiteita olet ennen käyttänyt ja mitä vaikutuksia niillä on ollut sun ihoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekin A-vitamiini voide on todettu jo useamman vuoden ajan hyväksi. http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE1979178/SubProducts/TE1979178

      Seerumeista Alpha-H:n A-vitamiini seerumi on myös ollut kovassa käytössä:
      http://www.beautybay.com/skincare/alphah/alphaaserum05/

      A-vitamiinihan ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa ja auttaa ihon kollageenin muodostuksessa, jolloin iho pysyy kiinteämpänä. Se auttaa myös hillitsemään aknea, psoriasista ja couperosaa.

      Itse olen lähinnä huomannut sen, että iho pysyy tosi heleänä ja ennen ilmestyneet ajoittaiset näppylät on hävinneet oikeastaan kokonaan. Itsellä on pintakuiva iho, niin varsinkin talvella auttaa ihon "hilseilyyn". Toivottavasti ne kiinteyttävät vaikutukset näkyvät sitten kunnolla n. 10 vuoden päästä. :p

      Poista
    2. Tuota A-vitamiini voidetta täytyykin heti kokeilla!

      Poista
    3. Siitä on hyvä aloittaa ja on helposti saatavilla. Jokaisessa apteekissa myydään. Tosi kuivalle iholle sitä voi käyttää myös naamiona. Levittää vain tosi paksun kerroksen ja antaa olla 30 min. Ylimääräiset pois kasvopaperilla ja kostealla vanulapulla.

      Poista
  2. Muistan lukeneeni jostain näistä seerumeista. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten täytyy kokeilla jossain välissä. Ilmassa saattaa tosin olla myös valinnan vaikeutta. Osaatko muuten arvioida, kuinka kauan yksi pullo riittää? Montako milliä tavaraa pullossa on? Hinta vaikuttaa kyllä korkealta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kysyit. Pullossa on hauskat viivat, joten osaan arvioida kulutuksen aika hyvin. Kolme tippaa aamuin illoin eli kuusi tippaa/pvä, riittää n. 50 päiväksi. Olin saanut viidesosan pullosta käytettyä 10 päivässä. :) Pullossa on 30 ml:ä tavaraa. Hinta on kieltämättä korkeahko.

      Poista
    2. Valinnanvaikeutta? Niillä on tosi helppo ja hyvä testi webbisivuilla: http://www.v10plus.fi/seerumistesti

      Poista
    3. Kiitos Anonyymi linkistä! :)

      Poista
  3. Tuo on mielenkiintoinen sarja. Kävin heti ostamassa kuorintageelin, kun luin siitä täältä. Kokeilin kuorintaa eilen ja totesin käyttökelpoiseksi: iho kirkastui minusta selvästi, vaikka olen käyttänyt Clarinsin herkän ihon kuorintaa viikottain. Levitin vielä päälle Academien persikkanaamion, joka tuli Liv-boxissa. Joten kiitos vinkistä!

    Seerumilla on aika paljon hintaa, siinä on siis pakko olla paljon tehoaineita. Ajoittain olen käyttänyt A-vitamiinituotteena BM Optiretin-voidetta, vaikka tehosta on vaikea sanoa mitään. Seerumit sen sijaan näyttävät tekevän iholle hyvää. Nyt on käytössä Lumenen tuotteet. Käytin myös yhden pullon Visionnairea, joka oli miellyttävää, mutta ei sen mullistavampaa kuin muutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olit pitänyt kuorintageelistä. Eikö olekin erikoinen tuote? Olin itse tosi epäileväinen, mutta tekee ihosta ihanan pehmeän ja puhtaan, eikä ärsytä! Tässä vielä A-vitamiini Seerumin sisällysluettelo, vain 12 ainesosaa:
      INGREDIENTS:
      1. Aqua/Water 2. Butylene Glycol 3. Pentylene Glycol 4. Glycerin 5. PEG-60 Hydrogenated Castor Oil 6. Lysolecithin 7. Carbomer 8. Phenoxyethanol 9. Retinyl Palmitate 10. Hydroxyethycellulose 11. Potassium Hydroxide 12. Sodium Lactate

      Poista
  4. Tuo water peeling on maailman parasta!! :) Mutta nyt alko kiinnostaa tuo seerumi myös, taidanpa ottaa heti ensimmäisen tilaisuuden tullen testiin. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan parasta, vaikka skeptinen aluksi olinkin. :)

      Poista
  5. Milloinkohan mä pääsisin apteekkiin, mä haluuuu-uuun tuon kuorinnan! Seerumitkin on superhyviä, olen saanyt myös testata tätä samaa, tykkäsin kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et ehdi apteekkiin, niin silloin apteekkiverkkokauppa voi olla avuksi. ;) http://www.apteekkiverkkokauppa.fi/epages/apteekkiverkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/PHA/Categories/Apteekkikosmetikka/V10_PLUS_Serum&gclid=CL725bXv1LoCFSF6cAodeSAAiQ

      Kollageeniseerumia voisi olla myös mielenkiintoista testata. Lupaa lisätä ihon kimmoisuutta. :)

      Poista
    2. Mahtavaa, kun linkkasit tuon verkkokaupan sivun mistä näitä voi ostaa. :) Pohjanmaalla kun ei näkynyt olevan jälleenmyyjiä näille ihmeseerumeille...

      Johanna

      Poista
    3. Ole hyvä! Sun pitää laittaa paikkakunnan apteekkiin sähköpostilla toive, että hei, ettekö te tiedä, että tällainen on nyt hitti! ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives