27.12.2013

Deep Fairy Green


Sain syksyllä testattavaksi Make Up Factorylta, tuttavallisemmin MUF:lta muutamia meikkejä. Make Up Factoryn yksinkertainen idea on:

"Not only for professionals. But for everybody who wants to create a professional make up."

MUF tarjoaa ammattimaisia meikkituotteita jokaiselle niitä haluavalle. Pakkaukset ovat tyylikkäitä, pigmentit runsaita ja koostumukset pehmeitä. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan näissä tuotteissa.


Paketissa oli paljon rakastamaani vihreää. Deep Fairy Green on upea hieman metallinhohtoinen syvä tummanvihreä luomiväri. Pigmentti on runsas ja se levittyy varisematta kauniisti luomelle. 

Green Moon on vihreänsävyinen vedenkestävä rajauskynä. Kynä on pehmeä ja levittyy nätisti. Tällä on helppo tehdä rajaukset kiireessäkin.

Magic Green on raikkaan vihreä all-in-one ripsiväri. Se pidentää ja tuuheuttaa ripsiä. Koostumus on  pehmeää ja väriä on helppo levittää ripsiin. Ei paakkuunnu. 


Sain myös kauniin "arkipäivän" ruskean sävyisen paletin nimeltään Enchanted Earth, jossa on yhtenä tehostevärinä hehkuva oranssinen nappi. Luomivärit ovat tässäkin runsaspigmenttisiä, eivätkä varise levittäessä silmien alla. Sandy Brown poskipuna on maanläheinen ja persikkainen sävy. Näyttää poskilla huomattavasti raikkaammalta mitä rasiassa.

Te tiedättekin, että rakastan vihreitä luomivärejä, joten tein saamillani tuotteilla meikin, jossa pääpaino on silmissä. Yhdistin Deep Fairy Greeniä, Enchanted Earth -paletin oranssia ja vaaleinta sävyä luomille. Poskiin laitoin Sandy Brownia. Ylä -ja alaluomen ulkonurkan rajasin Green Moonilla. Ripsiin laitoin ensin normaalin mustan ripsivärin, mutta yläripsien kärkiin sipaisin Magic Greeniä.Lähikuvassa näkee hyvin kuinka runsas pigmenttisiä luomivärit ovat. Ensi kosketukseni Make Up Factoryn tuotteisiin oli positiivinen. 

Oletteko te kokeilleet Make Up Factoryn tuotteita? 

Tuotteiden hinnat:

Poskipuna Sandy Brown 19 €
Green Moon Rajauskynä  14 €
All In One Mascara 18 €
Enchanted Earth -luomiväripaletti 23 €
Luomiväri single Deep Fairy Green 15,50 €

Kaikkia tuotteita voit tilata täältä.

Tuotteet saatu.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on käsittämättömän ihana, kuva ei valitettavasti tee sille täysin oikeutta.

   Poista
 2. Paikallinen kauneushoitola on ottanut muutaman kausikokoelman myyntiin, mutta niiden värit on hyvin kylmiä violetteja. Olen siis jättänyt ne suosiolla kauppaan. Mulla on useampi ruskea paletti killer-hyvällä oranssilla joten tuo paletti ei juurikaan herätä väristyksiä, mutta poskipuna näyttää hyvältä ihan pannussakin. Siinä on just sellainen "yllätämpäs" ulkonäkö...

  Ja vihreä meikkisi. Sillä ei vain voi mennä vikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi poskipuna oli kyllä todellinen ylläri, super-raikas poskilla, vaikka näyttää tummalta rasiassa. :)

   Poista
 3. Ihanan vihreän sävyinen luomiväri. Rakastan vihreää silmissä! En ole kuullutkaan ennen kyseisestä tuotemerkistä, täytyypä tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustuminen on vielä helppoa, koska tuotteita voi tilata netistä. :)

   Poista
 4. Upean näköisiä, syviä värejä, myös kasvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, levittyy myös pehmeästi, eikä varise.

   Poista
 5. Täällä mä selailen sun vanhempia blogipostauksia :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown