DIOR Holiday Couture Collection


Minulla on ollut tapana ostaa joka joulu jokin pieni lahja itselleni. Lahja on ainakin joka kerta yhtä mieluinen ja mikä parasta, sen voi avata jo ennen aattoa! Tänä vuonna lahjoin itseäni Diorin Holiday Couture Collectionin Eye Designer -paletilla. Holiday Couture Collectionin -paletteja on myös olemassa toinen suurempi kokonaisuus. Se sisältää kuusi luomiväriä, kaksi huulikiiltoa, kaksi huulipunaa, hohdepuuterin, sekä minikokoisen Overcurl -mascaran. Itse en vain osaa käyttää tällaisia paletteja, joissa on huulivärejä samassa, ne jäävät aina käyttämättä, joten tyydyin tähän pelkistettyyn versioon, joka sisältää neljä luomiväriä.

Joku voisi sanoisi tätä palettia tylsäksi, mutta itselleni tämä hipoo täydellisyyttä. Urban Decayn Nakedissa on itseäni eniten miellyttäviä ruskeita sävyjä, mutta se on ärsyttävän iso mukana raahattavaksi. Dior sen sijaan on pienempi ja näin ollen näppärä ottaa mukaan. Neljällä sävyllä saa tehtyä niin kevyen päivämeikin kuin tummemman iltameikinkin. Diorin palettien sävyjen pigmentithän eivät toki ole UD:n luokkaa, mutta ainakin tämän paletin sävyistä irtosi väriä ihan kohtuullisesti.


Rasia on pinnoitettu kauniilla mustalla keinonahalla ja sisäpuolella on iso pitkänmallinen koko rasian levyinen peili. Kansi pysyy tiukasti kiinni magneetin voimin. Koristeeksi on lisätty hauska tupsu.

1 Base – pohjaväri on kaunis kalpean satiininen vaaleanpunainen sävy.

2 Colour – sävy on kaunis mattainen malva, ei missään nimessä tylsä vaan vähän erikoisemman sävyinen, josta irtoaa pigmenttiäkin hyvin.

3 – Highlighter – todella hienojakoinen kultainen shimmeri, levittyy pehmeästi, eikä ole yhtään glittermäinen. Toimii mielestäni parhaiten kulmaluulle tai yläluomen keskelle levitettynä.

4 Liner – mattainen musta on varustettu hyvällä pigmentillä, kostutettuna tällä saa tosi kiva rajaukset, kuivana hyvät varjostukset iltameikkiin.


Ylläoleva kuva kertoo aika hyvin sen, millaisessa meikissä viihdyn parhaiten. Mahdollisimman luonnollisen näköinen, valitettavasti tähän lookiin saa kulumaan eniten aikaa. Kuvassa koko liikkuvalle luomelle on levitetty paletin pohjaväriä, luomivakoon, sekä ulkonurkkaan tehty hieman varjostusta malvan sävyllä ja keskelle luomea olen lisännyt ripauksen kultaista shimmeriä. Yläluomella ei ole rajausta ollenkaan, alaluomet rajattu Diorin Backstage Eye Linerilla sävyssä Rosy Gold. Poskilla Diorin hempeän kullanhohtoista persikkaista sävyä Gold Addict. Huulille testasin Escentualilta testiin saamaani Michael Korsin huulikiiltoa sävyssä Muse. (huulikiilloista tulossa oma juttu) 

Kuka muu ostaa lahjoja itselleen?

Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:

* Lumene Seerumi Meikkivoide 1 Cream Beige
* Dior Holiday Couture Collection Eye Designer 
* Dior Backstage Eyeline Rosy Gold
* Dior Blush Gold Addict
* Michael Kors Lip Luster Muse (saatu)
* Clarins Instant Light Complexion Perfector 00 Rose Shimmer
* Clarins Double Fix`Mascara
* Pout Eye Brow Pencil Brown
* Max Factor Erace Ivory
* diego dalla palma nestemäinen peiteväri (saatu)
* diego dalla palma rice powder (saatu)
* Sensai 38°C

Paletin voi tilata täältä.

  1. Miten kaunis paletti voi olla (ja muuten tuo kuva!). Näyttää kovasti sellaiselta all-i-need -tyyppiseltä setiltä, onneksi raaskit tuota suloisuutta käyttää! : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan periaatteella kaikkia käytetään, joskus reilu 10 vuotta sitten tilanne oli eri. :D Tää on kyllä todella lähellä, mitä muuta enää tarvitset, jos tykkää ruskeansävyisestä meikistä.

      Poista
  2. Ihana ajatus ostaa itselle joululahja, miksi en ole keksinyt tätä koskaan! Houkuttelevan käyttökelpoinen paletti, kun noista napeista voi käyttää kaikkia. Kaunis on meikkikin. Ensimmäisenä kiinnitti huomiota alarajaus joka sopii hienosti sinun silmiisi, mutta saisi minut itkeneen näköiseksi. En voi käyttää edes ruskeaa.

    Olet varmaan kaunis ilman meikkiäkin, mutta taidokas meikki terästää piirteet ja tuo lisähohtoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kummasti ihan meikkipohjan teko ja vaikka vain silmäripsien taivutus muuttaa ilmettä. Itsehän värjään kulmia ja ripsiä, kun ne olisivat muuten ihan onnettoman väriset jo se tuo pirteyttä kasvoille!

      Alarajaus on sellainen, minkä löysin vasta jokin aika sitten, ennen se ei mielestäni sopinut minulle, mutta sitten keksin tehdä sen oikeaan muotoon ja yllättäen se ei vedekään katsetta alaspäin vaan vie huomiota pois raskaista yläluomista. :)

      Poista
  3. Nudemeikki on myös minunnäköiseni meikki ja viihdyn siinä parhaiten arjessa :) Tuo paletti on houkutteleva! Tuleeko Escentual'ista tilatessa muuten mitään lisäkuluja? LookFantastic'ilta tilatessa ei tule, ei myöskään BeautyBay'sta, mutta FeelUnique sijaitsee Jersey-saarilla ja tilaukseen tulee aina ALVit, jos se ylittää parikymppiä. BeautyBay'sta ja LF'ltä olen tilaillut jo vuosia, mutta Escentualista en muistaakseni ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escentualilta tilattaessa ei tule muuta kuin n. 6 €:n postikulut. Aikaisemmin ne oli kolmisen euroa, mutta nostivat jokin aika sitten... Tosin, jos on innokas Escentualin tilaaja ne postikulurahat saa kokoon bonusrahoista, joita Escentual maksaa Pretty Penniesinä: http://www.escentual.com/help-and-advice/about/loyalty-scheme/

      Poista
  4. Olen katsellut tuota samaista palettia jo jonkin aikaa - Ajattelin myös ostaa sen itselleni joululahjaksi :) Ja nyt sen aionkin tehdä! :)

    VastaaPoista
  5. Olisit voinut ostaa mullekin lahjaksi tuollaisen :DD kaunis look ja sulla on kyllä jännän väriset silmät, kauniit sellaiset tietenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin vai? Pienenä olin ehkä hivenen katkera, että jos kerran sain vaaleat hiukset niin miksen saanut myös sinisiä silmiä. :D Vanhempana olen oppinut arvostamaan näitä vihreä-ruskeitakin, varsinkin, kun niihin sopii aika monenlainen meikki.

      Poista
  6. Kaunotar! <3 Joululahjat itselle on kyllä huippuja, saa varmasti sen mitä haluaa. Täällä on haaveissa se ihan joka paikasta tiukasti loppuun myyty Naked 3..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se Naked 3 taas ensi vuoden puolella nettikauppoihin saada, kun uusi erä ilmestyy. ;) Ostat sitten etukäteen synttärilahjaksi. ;)

      Poista
  7. Moikka Jonna, sulle olisi haastetta mun blogissa http://juilles.blogspot.fi/2013/12/kiitos-kommentista.html. Tarvitsisin sitä varten osoittesi, siis. :)

    VastaaPoista
  8. Grrr! Söpöläinen! Toihan on just sellainen matkapaletti, mikä on ihan pakko kaivaa kassista esille vähän joka paikassa, jotta muutkin sen näkevät, koska hän on niin nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menis tuon tupsun vuoksi melkein sellaisesta iltapussukasta, jos olisi vähän isompi. ;)

      Poista
  9. Mä ostelen itelleni lahjaks aina vähän kaikkee pientä. En yleensä saa lahjoja muuten ku sukulaisilta, niin ite saa sitte vähän lisää :) Paitsi nyt tekee mieli tota palettia :D todella ihanat sävyt ja muutenki sellanen mille kyllä löytys käyttöä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä neutraalin sävyisiä paletteja tulee kyllä käytettyä useammin kuin värikkäitä, vaikka tykkäänkin niistä värikkäistäkin ihan hirveästi. :)

      Poista
  10. Heh, pitäähän sitä joulupukkia aina vähän avittaa ja ostaa mieleisiä juttuja itselleen! ;) Todella kaunis paletti. Olen ihan heikkona Diorin meikkehin, kauniit pakkaukset houkuttelevat kukkaron nyörit auki. :)

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dior on jees, musta nahka sai mut sortumaan lopullisesti tämän paletin edessä. ;)

      Poista
  11. Onpa kaunis kuva ja hyvän näköinen meikki - todellakin sen vaivan arvoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja paletti on osoittautunut joka euron arvoiseksi, olen käyttänyt sitä jokaisessa meikissä, jonka olen viimeisen viikon sisään tehnyt! :)

      Poista
  12. Ihanan ylellinen paletti! Hauska yhdistelmä; arkimeikin kaikki tarpeelliset ylellisesti pakattuna, siitä saa ihanaa luksusta ihan tavispäiviin. Tykkään! Kauniilta näytät, hyvin sopii nude look sinulle. Itsekin tykkään normipäivinä mahdollisimman luonnollisesta meikistä, vapaalla voi sitten revitellä vähän etnemmän. Nudemeikissä on niin helppo olla, ei tarvitse miettiä ja huolehtia onko kaikki värit nyt varmasti paikallaan jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri se helppous on parasta, ei tarvitse miettiä onko ne huulipunat paikallaan vai ei.

      Poista
  13. Aivan ihana lahja kyllä itselle! ;) Diorin meikit on todettu todella toimiviksi! Mulla unohtui tänä vuonna kokonaan joululahjan ostaminen itselle. Olisin kyllä halunnut, mutta mulla on se huono tapa että tunnen huonoa omaatuntoa jos itselleni jotain ostan lahjaksi. Eikä todellakaan saisi! Tosi hyvä idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies osti itselleen Nintendon käsikonsolin, joten itse saatoin kyllä hyvillä mielin ostaa itselle tämän paljon edullisemman paletin. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives