22.12.2013

Kullan kimallusta


Juhlakauden yksi must-have -jutuista on tietenkin kimalle. Sitä voi löytyä vaatteista, kynsistä tai vaikkapa iholta.

Paljetit vaatteissa eivät ihan ole minun juttuni, joten itse haen sitä säihkettä Melvitan Sparkling Oil L`Orista, joka on kimaltava versio Melvitan Kultaöljystä. Kultaöljyn piti alunperin olla kausituote, mutta suosio oli niin suurta, että tuote jäi pysyvästi valikoimaan. Nyt Kultaöljy on saanut sädehtivän sisaren.


Kuivaöljy ravitsee ja suojaa ihoa. Kevyt ja silkkinen koostumus imeytyi nopeasti ja teki ihon pinnasta pehmeän tuntuisen. Tuotetta voi käyttää vartalolle ja hiuksille, miksei myös sipaista hieman kasvoille esim. poskipäihin. Itse käytän tuotetta käsivarsiin ja decolteelle. Keväällä ja kesällä tämä olisi aivan ykköstuote tuomaan kalpeille säärille säihkettä. Ennen käyttöä tuotetta kannattaa ravistaa kunnolla, hienojakoinen suutin helpottaa annostelua. Ruskeasta väristään huolimatta tämä tuo vain erittäin hennosti sävyä iholle.

Tuote sisältää viittä harvinaista ja ylellistä öljyä, joiden pohjana toimii tunnetty argania-öljy Marokosta. Kendiöljy Indonesiasta ja inca-inchi -öljy Amatsoniasta uudistavat ihoa. Brasilialainen pracaxiöljy antaa hiuksille kiiltoa ja vahvuutta. 


Tuotteen tuoksu on melkoisen huumaava, jopa niin, että en itse lähtisi sekoittamaan tämän kanssa enää hajuvettä lisäksi vaan tuotteen tuoksu riittäisi yksinään. Öljy tuoksuu bergamotille, sitruunalle, appelsiinille, jasmiinille ja vaniljalle. Mieletön coctail, jota jasmiinin ystävän on pakko rakastaa.

Tuote on juuri tullut Suomeen, joten sitä saa toistaiseksi rajoitetusti esim. PUR-kaupasta, Grande Orchideesta Lappeenrannasta, mutta öljy on tulossa pian myös Melvitan muihin myyntipisteisiin. 

Sparkling Oil L`Or n. 45 €.

Käytättekö te öljyjä iholla?

Tuote saatu Melvitan maahantuojalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown