26.12.2013

Syreenin pauloissa


Elämästähän tekee hyvää ne pienet asiat niinkuin se, että voi nauttia syreenin tuoksusta läpi vuoden. 


Huomasin Stockmannilla käydessä, että Jacob Hooyn tuoksupusseihin oli tullut tuoksuksi myös syreeni. Minähän rakastan syreenin tuoksua!


Kyseisen merkin tuoksupussit ovat olleet suosikkejani jo vuosia. Vuosien saatossa on tullut kokeiltua yksi jos toinenkin tuoksu.


Hooyn tuoksupusseissa tuoksu säilyy hyvänä jopa useita kuukausia, joten niitä ei tarvitse olla koko ajan ostamassa uusia. Itse käytän näitä vaate -ja liinavaatekaapeissa, pitämään ne raikkaan tuoksuisina.

Löytyykö täältä muita tuoksupussifaneja?12 kommenttia:

 1. Ei ehkä tuoksupussifania, mutta Ah SYREENIN tuoksu! Se on melkein parasta maailmassa! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös vaate- ja liinavaatekaapissa Stokkalta löydettyjä tuoksupusseja, Sea Breeze ja tällaisia raikkaita. Noissa on tosiaan mietoa tuoksua pitkäksi aikaa. Ihmettelen, miksi niitä ei saa muualta, meillä kun ei ole Stockmannia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sea Breeze on ihana, viimeksi juuri oli itselläni niitä. Monista tuoksupusseista häviää haju helposti, näistä ei. Itsekään en ole törmännyt muualla kuin Stockalla näihin. Hki käydessä tulee sitten ostettua.

   Poista
 3. Mä! :) Tosin käytän PartyLiten tuoksukiekkoja, mutta sama lopputulos. Tuoksut on vaan niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaisia ne tuoksukiekot on? En ole tutustunut PL:n tuotteisiin ollenkaan. :p

   Poista
 4. Mulla tulee jotenki mieleen aina lapsuuden tuoksupussit, jotka ei välttämättä ollu niitä kaikkein parhaimpia tuoksuja. Pitäis vissiin antaa niille uusi mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin vanha, etten saanut vielä lapsuudessa traumoja tuoksupusseista. :D

   Poista
 5. En oo tiennytkään että tälläisia on! Ens kerralla etsin nuo käsiini Stockalla, eli varmaan ensi kesänä :/ Toivottavasti vielä löytyy, minäkin rakastan syreenin tuoksua!!

  VastaaPoista
 6. Munkin mielestä se on syreeni eikä sireeni. :)

  Mun ensimmäinen kissani oli jotenkin kehittänyt syreeniin fiksaation. Mökin syreeni sai aikaan jotain kissanminttumaista päihtymystä. Kerran se karkasi valjaista - puskemaan syreenipuskaa. :D Ei ollut vaikea ottaa kiinni.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown