Tuoksuvia lahjavinkkejä


1. Dolce & Gabbanan Light Blue on energinen klassikko, joka hurmaa vihreän omenan ja jasmiinin sävyillä. 2. Lacoste Pour Femmessä tuoksuu ananas ja herkullinen vanilja. 3. Hugo Bossin Jour Pour Femme on kevyt kuin aamun ensi säteet. Tuoksussa sekoittuvat toisiinsa mehukas lime ja kielo. 4. Myskinen Narciso Rodriguezin l`eau for her valloittaa jasmiinin, kielon ja pionin voimin.


1. Anna Suin La Vie De Bohemèssa katse kiinnittyy välittömästi upeaan pulloon. Tuoksussa tyttömäistä ruusua ja päärynää. 2. Repetto hurmaa kirsikan kukilla ja vaniljaisella pohjalla. 3. Lanvin Èclat D`Arpège Pretty Facessa on nukkemaista leikkisyyttä. Tuoksussa vihreää teetä ja myskiä. 4. Cacharelin Catch Me viettelee appelsiininkukan ja mantelin voimin. 5. Katy Perryn Killer Queen on leikkisä, vahva ja herkullinen tuoksu, jossa valloittavat luumu, jasmiini ja makea suklaan vivahde.


1. Viktor & Rolfin Flowerbomb on kiedottu juhlan kunniaksi lumiseen huntuun ja pullon kaulaan on lisätty suloinen rusetti. Tuoksussa hurmaavat ruusu, jasmiini ja pehmeä myski. 2. Guerlain La Petite Robe Noire on hienostuneen naisen perikuva. Alussa hurmaa voimakas musta kirsikka, sydäntuoksussa valloittaa musta ruusu ja pohjalla lakritsi. 3. Givenchyn Ange ou Dèmon le secret sisältää raikastaa sitruunaa ja itämaista patsulia. 4. Bvlgari Jasmin Noir on aikuisen naisen ylellinen tuoksu. Sisältää tyylikästä gardeniaa, jasmiinia ja meripihkaa.


1. Roberto Cavallin pikkumustaan kiedottu Nero Assoluto huokuu eleganttiutta ja hienostuneisuutta. Tuoksussa viettelevää orkideaa, vaniljan makeutta ja tummien puiden vivahteita. 2. Lancôme La Vie Est Bellessä sekoittuu päärynä, ylellinen kurjenmiekka ja vanilja. 3. Dolce & Gabbanan Intense on herkullinen sekoitus vaahtokarkkia ja mandariinia. 4. Elie Saab Le Parfum Intense on tyylikkään naisen iltatuoksu, joka hurmaa jasmiinin ja valkoisen hunajan voimin. 5. Boucheron Place Vendômen upea jalokivimäinen pullo ja ruusuisen hunajainen sisus tuovat varmuutta askeleeseen.


1. Ralph Lauren Polo Red on kietoutunut joulunpunaiseen pulloon. Viettelevinä elementteinä toimivat karpalo ja kahvi. 2. Dolce & Gabbana Sport on vauhdikkaan miehen valinta. Kevyt ja raikas tuoksu sisältää rosmariinia ja myskiä. 3. James Bond 007 Quantum on tosielämän Bondien tuoksu. Sisältää kirpeää bergamottia ja maskuliinista mustaa nahkaa. 4. Trussardi My Land on tyylikkään herranmiehen tuoksu. Pulloa koristaa kaunis nahkasomiste. Miehekkyyttä antavat laventelin ja nahkan vivahteet. 5. Gucci Made to Measure on upea sekoitus laventelia, kanelia, luumua ja nahkaa.

Toivotteko te joululahjaksi tuoksua?

Tuotteista osa on saatu maahantuojilta blogin kautta ja osa on omiani. 
  1. Tuoksu on loistava lahja, jos sen antaja tuntee lahjan saajan maun. En siis pistäisi lainkaan pahakseni, vaikka paketista tuoksu paljastuisikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehän haluaisin tuoksuja lahjaksi ja olen vielä helppo kohde, koska mulla on vain muutamia tuoksuja, jotka eivät ole mun juttu ollenkaan. Jostain syystä kukaan ei vaan uskalla ostaa mulle, kun pelkää, että mulla on jo...

      Tuntemattomalle en lähtisi itsekään tuoksua ostamaan, pitää tuntea hieman paremmin ihminen, jolle tuoksun ostaa.

      Poista
  2. Olikohan mulla joku poistuva pakkausmalli tuosta V&R:n Flowerbombista, kun tämä sun esittelemä on erilainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut. :) Tää mun kuvissa esiintyvä on Flowerbomb Crystal Edition 2013, joka on tehty pelkästään juhlakautta varten. Nää on vain näitä "keräilykappaleita", mitä tulee juhlakaudeksi usein myyntiin. Se sun on se pysyvä aito ja alkuperäinen malli. ;)

      Poista
  3. Ihana tuoksukokoelma! Mä olen nyt alkanut syvästi ihastua D&G:n Pour Femme Intenseen! Mutta jos tuoksua pitäisi lahjaksi toivoa, olisi se Juicy Couturen Viva La Juicy Noir. Niin täydellinen, just sellainen mitä haluan tuoksun olevan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juicya ei ole mullakaan, se onkin yksi niistä, jonka myös minäkin ottaisin mielelläni. :D

      Poista
  4. Ihastuin Guerlainen La petite Robe Noiriin ja tahtoisin sen palavasti. Pidän kuitenkin tuoksua niin intiiminä lahjana, että harkitsen kahdesti ennen kuin pyydän lahjavuorossa (=me siis arvotaan lahjanostajat joka vuosi) olevan siskonmiehen sitä ostamaan :D. Jos ostajana olisi esim. sisareni pyytäisin epäröimättä pikkumustaa.

    Täytyy kokeilla Repetton tuoksua, sillä kuten olen jo sanonut mulle tuoksu pitää "myydä" kertomalla mitä se sisältää. Repeton kirsikat kuulostaa kivalta ja se sattuu olemaan jemmoissa odottavissa tuoksunäytteissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LPRB on kyllä todella hämmentävän erikoinen ja erilainen tuoksu. Itse pohdin kauan pidänkö siitä vai en. Tuleeko mustaherukka liikaa itselleni läpi, mutta asetuttuaan iholle vähän aikaa, tuoksu pääsee oikeuksiinsa. Mulle tulee tuoksusta aivan pikkuriikkisen (johtuu varmaan lakritsasta) Lolita Lempicka mieleen. Repetto on tosi paljon samantyylinen kuin Guerlainin Cherry Blossom.

      Poista
  5. En toivo joululahjaksi tuoksua, koska hankin just vähän aikaa sitten Bossin Jour Pour Femmen ja koska oon tykästynyt siihen oikein kunnolla, pärjään sillä toistaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit siitä noin paljon! Tulee hyvä mieli, kun on saanut jonkun ei niin tuoksuista innostuneen löytämään jonkun tuoksun itselleen. Siitä se Ulpu lähtee. ;)

      Poista
  6. Mmm ihanan kuuloisia tuoksuja! (Ja ihania joulukoristelupalloja!) Tuo Hugo Bossin Jour Pour Femme tai Viktor & Rolfin Flowerbomb kuulostaisi oman makuna mukaisilta, jos uutta hajuvettä vailla olisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo koristepallot on mun suosikkeja, ne on aika vanhoja. Böömiläistä puhallettua lasia, pakkauksissa on vielä markka-hinnatkin... 5 kpl on aikoinaan näköjään maksanut 29,90 markkaa, luulen, että nyt ei irtoaisi edes yhtä palloa 5 €:llä. :D Jour Pour Femme on sellainen, että siihen ei äkkiä "tympäänny", V&R on voimakkaampi ja siitä saattaa tulla olo, että haluaa pitää välillä taukoa.

      Poista
  7. Täällä toinen La Petite Robe Noiren rakastaja(tar) :) Tykkäilen juuri tuollaisista gourmand-tuoksuista, mitä enemmän vaniljaa, suklaata ja erilaisia marjoja (ja jooh, onhan ne kukkasetkin kivoja) niin sitä enemmän mä tykkäilen! Uusin on vaahtokarkki-ihastus D&G:n La Femme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo jo toinen LPRB rakastaja tässä ketjussa! Täytyy sanoa, että tää vähän yllättää, koska tuoksu ei ole sieltä helpoimmasta päästä ainakaan mun mielestä. :) Jotenkin kiva, että suomalaisetkin on oppineet fiilistelemään vähän muunlaisiakin tuoksuja kuin kevyitä vesituoksuja.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives