14.12.2013

Veriappelsiinia ja valkopippuria


Otsikosta huolimatta tänään ei kokata vaan puhutaan Blissistä. Blissin mielenkiintoinen tavaramerkki koostuu kepeästä ja hauskasta lähestymistavasta tuoda hyvää oloa. Tavaramerkin takaa löytyy runsaasti "pilke silmäkulmassa" -ajattelua vai mitä sanotte esim. tuotesarjasta nimeltä Fatgirlslim. Bliss ei ota itseään turhan vakavasti eikä pitäisi meidänkään. Blissin tuotteissa toistuu pirteä vaaleansininen väri. Sain maahantuojalta testattavaksi sarjan tuotteita ja ensimmäisenä esittelyvuorossa ovat Bath&Body -linjan veriappelsiini ja valkopippuri kuorinta, sekä vartalovoide.

Tuotteet todellakin tuoksuvat veriappelsiinille ja valkopippurille. Nenäni haistaa selvästi aidon valkopippurin tuoksun raikkaan veriappelsiinin takaa. Mielestäni kipakka valkopippuri sopii tuoksuna yllättävän hyvin tuotteisiin. Raikas, puhdas ja erilainen kokonaisuus, joka ei jää kuitenkaan leijumaan iholle voimakkaana pitkäksi aikaa.


Sarjan vartalokuorinta on sokerikuorinta. Itselläni on sokerikuorintoihin yleensä hieman nihkeä suhtautuminen, johtuen niiden jättämästä kalvosta ihon pinnalle. En tykkää tuosta ominaisuudesta yhtään, joten sokerikuorinnat ovat jääneet tässä taloudessa hyvin vähälle käytölle. Jos kyseessä on vartalonkuorinta, tuotteen pitää mielestäni tuntua kuorivalta. Mitä hyötyä on tuotteesta, jossa muutama kuoriva hiukkanen pyörii massan joukossa, ei mitään.

Blissin kuorinta tuntuu kädessä aivan samalta kuin muutkin sokerikuorinnat, mutta sitten koittaakin yllätys. Tarkkasilmäiset saattoivatkin huomata, että purkissa lukee foamy body scrup. Kyllä, tämä vaahtoaa! Kostealle iholle pyöriteltäessä iholle muodostuu pehmeä valkoinen maitomainen vaahto. Haluamiani kuorivia rakeitakin (sakkaroosia) on runsaasti. Voisin sanoa, että ihon kuoriminen tällä on elämys, ihana sellainen. Kuorimisen jälkeen iholle ei jää kalvoa, mutta iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Tuotteen sisältämä auringonkukkaöljy pehmentää ihoa. Jäin koukkuun välittömästi. 


Sarjan vartalovoidetta kuvaillaan superkosteuttavaksi. Sen sisältämät kookosöljy ja E-vitamiini silottavat ja pehmentävät ihoa.

Rasva on paksun voidemaista, mutta se levittyy iholle sileän sujuvasti ja kuivui välittömästi. Jätti täysin rasvattoman tunteen iholle. Pidin voiteen koostumuksesta todella paljon, lisäksi pintakuivaihoni pysyi tämän voimalla hyvin kosteutettuna. 

Blissin tuotteita voi ostaan Kickseistä ja Helsingin Stockmannilta

Onko Blissin tuotteet teille tuttuja?

Hinnat:

Body Butter 200 ml 32 €
Body Polish 330 g 38 €

Tuotteet saatu.

15 kommenttia:

 1. Bliss ei ole tuttu, mutta sarja vaikuttaa kiinnostavalta :). Superkosteuttava vartalovoide kuulostaa erittäin hyvältä. Erikoinen yhdistelmä tuo valkopippuri + veriappelsiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi oli tosi hämmentävää, hei, tässähän oikeasti tuoksuu myös valkopippuri! :)

   Poista
 2. Minäkin kiinnostuin tuotteesta tuoksun ja vaahtoavuuden vuoksi. Eilen testasin ekaa kertaa Lushin Rub rub rub -kuorintaa ja tykästyin siihen kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein käydä katsomassa millaista Lush on, hauskan sinisen väristä ainetta. :)

   Poista
 3. Mua harmittaa, että nämä on niin kovin kalliita tuotteita :/ Muuten olisin varmasti innolla kokeilemassa. Kolmekymppiä kuorinnasta kun on minulle aivan liikaa. Toisaalta neljäkymppiä luomiväripaletista ei ole... :D Ota nyt tästä sitten selvää.

  VastaaPoista
 4. Minulla on Blissin tuotteista yksi Vartalonkuorinta ja maineikas "Happinaamio". Molemmista olen kyllä tykännyt, vaikka kuorinta ei Flow Kosmetiikan vartalonkuorintoja päihitä :) Haluaisin testata sarjan muitakin tuotteita, joten varmasti jossain vaiheessa kirjoittelen blogissani omista kokemuksistani Blissin suhteeni! Kiva kun jaoit kokemuksesi näistä. Tuota vaahtoavaa Vartalonkuorintaa tekisi mieli testata, kun en ole aikaisemmin sellaista kokeillut. Ehkä itselle joulupakettiin? Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on taas Flowt kokeilematta. Eikös se happinaamio ollut Madonnankin käyttämää? ;)

   Poista
  2. Juu, muistan lukeneeni saman jostain! Haha :)

   Poista
 5. Ihanat kuvat taas kerran! Mahtavaa kun sä jaksat panostaa. :) Blogiasi on ilo lukea (ja katsella)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) En malta, että tulee kesä. Voi sitä rajatonta valon määrää! Nyt vähän ehkä ahdistaa, kun en voi tehdä meikkipostauksia niin paljon kuin haluaisin. Ei vaan valo riitä tähän vuoden aikaan, jos on vähänkin pilvinen sää, niin kuvat eivät kyllä anna mitään oikeutta meikeille. :/ Monet kuvat on tullut otettua, mutta julkaisematta on jäänyt, kun ei vaan anna luonto periksi laittaa hämäriä meikkikuvia. :D

   Poista
 6. Pakko kyllä todellakin kehua miten kivasti somistat kuvat aina teemanmukaisesti! Arvostan! :)

  Blissit ovat tosiaan harmittavan arvokkaita, joten en ole siksi tutustunut niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aina yritän jotain extraa, mutta aina ei ole mahdollista. Kesä antaisi kyllä enemmän mahdollisuuksia. Veriappelsiinista toinen puolisko meni parempiin suihin. ;p

   Poista
 7. Esittelit juuri lempparivartalovoiteeni! Rakastan on varmaan liian laimea sana kuvaamaan sitä, kuinka paljon tykkään juuri tuosta voiteesta ja sen tuoksusta. Kallis, mutta Kicksissä on aina välillä tarjous tästä. Käytän myös alekupongit hamstraukseen. :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta Kicks vinkistä. Tää on multa ihan kohta loppu ja on kyllä niitä tuotteita, joita on pakko saada lisää!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown