Viva La Juicy


Viva La Juicy ei ole uusi tuoksu, se lanseerattiin jo vuonna 2008. 

Juicy Couture tuli tunnetuksi trendikkäistä vapaa-ajan vaatteistaan ja  heidän velour-asunsa eivät ole voineet mennä kovin monelta ohi. Nykyään valikoimaan kuuluu tytöille ja naisille suunniteltuja vaatteita,  kenkiä, uima-asuja, kelloja, laukkuja, aurinkolaseja, koruja, silmälaseja, asusteita ja tuoksuja. 


Tuoksun pullo on tyttömäinen ja ensimmäisenä huomio kiinnittyy fuksianpunaiseen rusettiin. Korkki on muotoiltu jalokiven näköiseksi.

Alkutuoksussa hurmaavat mehukas mandariini ja metsämarjat. Sydäntuoksussa kuusamaa, jasmiinia ja gardeniaa. Pohjatuoksu on makea: kermaista ambraa, paahdettua sokeria, vaniljaa, santelipuuta ja praliinia.

Sarjaan kuuluu myös Body Lotion, Shower Gel ja Crème -vartalovoide.


Tämä tuoksu on ollut kauan I want it -listallani. Olin vähintäänkin yllättynyt ja iloinen, kun tämä tupsahti joulun alla PR-toimistolta postiluukustani.

Itselleni Viva La Juicy on tuoksu, jonka valitsen silloin, kun haluan itselleni tyttömäisen kepeän fiiliksen. Kyllä, me jo aikoja sitten kolmenkympin rajapyykin ylittäneetkin haluamme olla välillä tyttömäisiä... 

Omaan nenääni alkutuoksu on vahvasti marjainen, jonka jälkeen jasmiini saa enemmän sijaa. Pohjatuoksu on makean suklainen ja sokerinen, mutta santelipuu tuo siihen kaivattua sähäkkyyttä, ettei lopputulos mene liian makeaksi. Tuoksun kesto on hyvä ja makean pohjatuoksun vivahteen voi aistia vielä 6 tunnin jälkeen iholta.

Onko Viva La Juicy hurmannut teidät?

Suositushinnat:

Eau de Parfum, 30 ml 50 €
Eau de Parfum, 50ml 67 €
Eau de Parfum, 100 ml 87 €
Body Lotion, 250 ml 46 €
Shower Gel, 250 ml 40 €
Crème, 200 ml 55 €

Tuoksu saatu blogin kautta.







  1. On hurmannut! :) Itse ostin tämän tuoksun v. 2009 Australiasta, ja tämä oli pitkään minun THE tuoksuni. Nyt jälkikäteen ajatellen tämä oli hyvin pitkälti sinkkuvuoteni tuoksu, vaikka olen sen jälkeenkin käyttänyt. Nykyään käytän enää harvakseltaan. Tämä on kuitenkin yksi parhaista tuoksuistani ikinä. Vanha pullo vetelee viimeisiään ja tilasinkin juuri alkuviikosta Strawberrynetistä uuden, kun olivat edullisesti, 30 ml n. 22 e. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä oli jouluaattoon asti tosi hyviä tuoksutarjouksia, etenkin noissa Juicy Coutureissa. :) Nehän on normaalisti ihan sikahintasia....

      Poista
  2. Tämän voisikin pistää mieleen, josko muistaisin käydä tuoksuttamassa!:) Tykkään juurikin tyttömäisistä ja makeista tuoksuista, mutten överimakeista. Se Täydellinen on vain hakusessa ja tuntunut tuskastuttavan vaikealta löytää.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että voisit tykätä tästä. Itsekään en tykkään mistään övermakeista. :)

      Poista
  3. Mahdottoman herkullisen näköiset kuvat! Mitä käytät kuvausalustana, kun se on niin käyttökelpoinen kaikelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keittiön lasikantista ruokapöytää. Eka harmitti, että ei ole mitään valkoista pintaa, mutta sitten hoksasin, että toi lasipöytä toimii yllättävän hyvin. Näyttää eri valoissa aina erilaiselta, mikä on ihan jees.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives