17.12.2013

Zoya Zenith Vol. 2


Esittelin teille marraskuussa Zoyan Zenith -kokoelman. Tässä postauksessa pääsette näkemään loput neljä lähemmin esittelemätöntä lakkaa.

Yläkuvassa kynsillä metallinhohtoinen tinanvärinen Cassedy. Lakkakerroksia kaksi, joilla sai täyden peittävyyden. Pidin tästä lakasta kovasti. Ilmeikäs ja monivivahteinen sävy.


Belinda on käsittämättömän upea metallinhohto violetti. Kolmella kerroksella sain kauniin tasaisen ja peittävän pinnan.


Tähtisädemäinen sininen Dream on noussut tästä kokoelmasta monen bloggaajan suosikiksi. Dream onkin todella upea ja peittää täydellisesti kahdella kerroksella. Itsekin pidin tästä, vaikka en ole sinisten lakkojen fanittaja.


Payton on Dreamin sisko viininpunainen jellymäinen lakka hologrammiefektillä. Peittää täysin kahdella kerroksella. 

Kokonaisuudessaan Zenith-kokoelma on todella upea. Oma ykkössuosikkini on ehdottomasti käsittämättömän upea Payton, hyvinä kakkosina seuraavat Cassedy ja Belinda. 

Zoyan virallinen maahantuoja on NailCity, jolta sain oman kokoelman testattavaksi. Jälleenmyyjät löydät täältä. Voit tilata lakkoja myös suoraan maahantuojalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nailcity.fi, lakkojen kappalehinta on 15,50 euroa.

Mikä lakka sinua viehätti eniten Zenith -kokoelmassa?

Tuotteet saatu maahantuojalta.14 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen on mun suosikki. Hieno.

  VastaaPoista
 2. Upeita lakkoja! Kyllä itselle ottaisin Dreamin jos jonkun, vaikka sininen ei niin leppari olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dream on makee, mä en ole vielä keksinyt mikä mulla sinisissä lakoissa kaihertaa, vaikka omistan niitä ja moni niistä upea, kuten juuri Dream tai OPI:n Tomorrow Never Dies niin niistä ei ole tullut lemppareita. Mullahan on ollut aikoinaan omissa häissänikin siniset kynnet. :p

   Poista
 3. Toi belinda on ihan käsittämättömän upea <3 Mä en oo hirveesti enää glitterin perään, mutta upeita noi muutki.. Oon tällä hetkellä kynsilakkaostolakossa, kun niitä on ehkä vähän turhasti (bloggaajiin verrattuna tosi vähän, mitä oon niiden kynsilakkakokoelmista kuullut..) mutta nyt tekee ihan tajuttomasti mieli ostaa.. hitsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tarvi minunkaan lakoille vielä sitä Helmeriä ostaa. ;) Belinda on upea, vaikka vaatii sen kolme kerrosta täyteen peittävyyteen.

   Poista
 4. Ihana tuo sininen, hyvän värinen! :) Ja peittävä. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dreamin koostumus on paksuhkoa, joten peittävyys on hyvä. :)

   Poista
 5. Dream on ihana! Jos haluat luopua, koti löytyy täältä ;)

  VastaaPoista
 6. Cassedy sytyttää minua eniten. Erikoisen kaunis sävy.

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti tuo Payton! Aivan upean tummanpuhuva sävy ja käy varmasti monen väristen vaatteidenkin kanssa hyvin yhteen. Uudenvuoden bileisiin olisi aika täydellinen tuokin :) Tuntuu, että viime aikoina on tullut tosi paljon Suomessa esille näitä tällaisia hologrammi- ja kimallelakkoja (Essiellä jne.), joista ainakaan aikaisemmin ei ole ollut yhtään näin hyvän näköisiä versioita. Nyt olen kyllä lämmennyt niille kovasti, sopivat hyvin juhla- ja iltamenoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, itselläni kesti jonkun aikaa lämmetä näille kimallelakoille, sama oli hiekkalakkojen kanssa, tosin niistä en oikein vieläkään tiedä onko ne mun juttu, vaikka pari älyttömän kaunista yksilöä olen sattunut löytämään. Niiden puolesta kyllä puhuu hyvä kestokin.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown