Diego dalla palma RVB SKINLAB


Vuonna 2012 RVB aloitti yhteistyön saman talon toisen brändin, trendikkäistä meikeistään tunnetun diego dalla palman kanssa. Yhteistyöntuloksena syntyi diego dalla palma RVB SKINLAB, jossa yhdistyy kummankin sarjan parhaat puolet. 

Sarjan kantavavoima on raaka-aineet, jotka ovat mahdollisimman puhtaassa ja imeytyvässä muodossa. Tuloksia luvataan jo ensimmäisen hoidon jälkeen. 

Sain maahantuojalta testattavaksi herkänihon tuotteita. Oma pintakuiva sekaihonihan ärsyyntyy varsinkin talvella herkästi. Iho kuivuu ja punoittaa. Tässä iässä kuitenkin plussaa olisi, jos tuote hoitaisi muutakin kuin ihon herkkyyttä. Diego dalla palma RVB SKINLABIN tuotteet tuovat apua myös ikääntyvälle iholle.

Olen käyttänyt tuotteita melkein koko joulukuun, joten olen saanut niistä varsin hyvän käsityksen.

Raaka-aineina on käytetty mm. ProSense-peptidiä, joka vähentää ihon ärsytystä. Palauttaa tasapainon ja lisää ihon vastustuskykyä. Vähentää myös punoitusta aiheuttavia tulehdusprosesseja. Tuotteet sisältävät myös etanaseerumia, joka tekee iholle suojaavan kosteuttavan kalvon. Etenaseerumi toimii myös monivaikutteisena tuotteena kosteuttaen, puhdistaen, kuorien ja rauhoittaen ihoa. Kolmantena aineena on käytetty 51+3 HYALU COMLEX -nimistä yhdistettä, joka sisältää E-, F-vitamiinia sekä keramideja. Vahvistaa ihon ulkokerroksia, ehkäisee juonteiden syntymistä, sekä kimmoisuuden ja elastisuuden menetystä.


Tuotteet on nikkelitestattu ja ne eivät sisällä säilöntäaineita. Sopivat herkimmällekin iholle.

Pakkaukset ovat pelkistetyn yksikertaisia ja luovat ylellisen, sekä tehokkaan vaikutelman.

Aluksi haluan sanoa muutaman sanasen ihostani testausjakson ajalta. Joulukuu oli itselleni hieman hektinen ja tressaavakin, mutta ihoni ei ollut näyttänyt vuosiin tuohon aikaan vuodesta niin hyvältä. Omassa ihossani ei ole mitään suuria ongelmia, mutta parannuksen kyllä huomasi. Sain ihooni sen parikymppisen hehkun takaisin. Joulukuvia katsellessa kiinnitin huomiota välittömästi hehkuvaan ihooni. Silmistä ehkä näki, että olin väsynyt, mutta ihosta ei. Liekö syynä ollut testijakson tuotteet?


Anti-wrinkle protective cream spf 15 50 ml, 61 €

Tuote lupaa tehdä suojaavan kalvon iholle suojaten ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja auringon säteilyltä. Käyttö: aamuisin.

Kevyt, ohut erittäin miedon ja miellyttävän tuoksuinen emulsiomainen voide, joka on pakattu kätevään pumppupulloon. Itse olen hieman vierastanut suojakertoimisia voiteita (en ole löytänyt yhtään, mistä todella pitäisin), mutta tämä voide muutti mielipiteeni. Kerrankin ihanan kevyt voide, jossa on silti mukava suojakerroin. Imeytyi ihoon välittömästi ja iho tuntui levityksen jälkeen raikkaalta. Sopi loistavasti meikin alle. Kokeilin päälle meikkivoidetta, BB -ja CC-voiteita, sekä meikkipuuteria, mikään ei lähtenyt rullautumaan tämän kanssa.


Ultra gentle 24 h nutricream 50 ml, 84 €

Lupaa ravita ja vahvistaa ihoa vähentäen punoitusta, kirvelyä ja muita ongelmia. Sisältää runsaasti etanaseerumia. Suositellaan hauraalle ja erittäin herkälle iholle. Käyttö: päivittäin, aamuin ja illoin.

Niin ihana kuin Anti-Wrinkle protective cream olikin, tämä voide räjäytti potin ihollani. Hoitavuudestaan huolimatta koostumus on kivan kevyen jellymäinen, tuote levittyi hetkessä ihoon ja jätti jälkeensä raikkaan tunteen. Ihon pinta tuli kuulaan ja hoidetun näköiseksi. Sopi hyvin myös meikin alle. Jäin koukkuun, koska tämä sai ihon näyttämään raikkaalta, hehkuvalta, kosteutetulta ja nuorekkaalta. Huomasin levitteleväni tätä iholleni aamuin illoin. Paras koskaan käyttämäni voide tähän mennessä. Hintansa arvoinen tuote, jota suosittelen lämpimästi. Tuoksua en osaa kuvailla, mutta se on mieto, raikas ja erittäin miellyttävä.


Gentle eye contour cream 15 ml, 57 €

Silmänympärysvoide soveltuu erityisesti väsymyksen ja ikääntymisen merkkeihin. Käyttö: aamuin illoin.

Ohut tuoksuton voide levittyi ihoon kevyesti, jätti raikkaan tunteen niin kuin sarjan muutkin tuotteet. Piti silmänympärysihon hyvin kosteutettuna, vaikka koostumus olikin kevyttä.

RVB-sarjaa on maahantuonut jo yli 30 vuoden ajan Camilla Aho. Suomessa diego dalla palma RVB SKINLAB-tuotteita on saatavissa kauneushoitoloista ympäri maan sekä verkkokaupasta osoitteesta www.rvb.fi 

Muita herkkäihoisia? 

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.








  1. No todellakin on herkkää! Naama sai ihme talvihepulin noin vajaa kuukausi sitten, ja nyt on niin reagoivaa ja kuivaa, että. En tiedä mitä tähän uskaltaisi käyttää. Ihan noin kalliita kokeiluja en kuitenkaan taida tehdä, vaikka erittäin hyvältä voide kuulostikin .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää talvi on ihan tappoa iholle. Katselin tässä yksi päivä kesällä otettuja naamakuvia ja voi hyvänen aika sentään. o_O

      Katsoin mittarista, että meillä on sisällä kosteusprosentti 21 %, joten en ihmettele, jos iho toisilta irtoaa. Tuohon vielä ilmastointi päälle, niin hurraa!

      Poista
    2. Meidän hieman turhan tehokas ilmanvaihto on imaissut kotona kosteusprosentiksi 12.. Iho hyppii riemusta kattoon :D

      Poista
    3. Au, kuullostaa suorastaan kivuliaalta, siinä on jo nenänsieraimetkin koville ihon lisäksi. :/

      Poista
  2. Erittäin kiinnostava sarja, jonka laitan korvan taakse. Olisi mukava käydä kokeilemassa sarjan kasvohoitoa. Camilla Ahosta tulee mieleeni vierailu hänen luonaan nuorena kosmetologi-oppilaana, aivan mahtava tyyppi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että kaikki kosmetiikka-alalla olevat tyypit on huippuja. Kaikki järjestäin ovat tosi inspiroivia. :)

      Poista
  3. Mielenkiintoinen löytö, täällä tiedän vain yhden paikan, joka myy tuota merkkiä. Hintaa tuolla lempparillasi on aika lailla, mutta kohta olen valmis maksamaan mitä vaan uudesta päivävoiteesta. Olen ihan kyllästynyt Lumenen Complete Rewindiin: se on oudon vahamaista, pahanhajuista ja meikkivoide tai Cc saattaa jopa rullata poskipäillä. Edellinenkin päivävoide, Biotherm, jäi syrjään, kun sekään ei miellyttänyt;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan kovin monessa paikassa myydä. Argh, tuo rullautuminen on itselleni heti sellainen no-juttu. Taitaa olla vahamaisuus syynä noiden meikkien rullautumiseen. :( Olen usein käyttänyt rullautuvia voiteita kesäisin pois, kun ei tarvi välttämättä meikkivoidetta niin usein. Onneksi sellaisia ei ole usein enää vastaan tullut.

      Poista
  4. Kuulostaapa mielenkiintoiselle sarjalle, minulla on kuiva iho ja olen monille tuotteille allerginen, enkä ole löytänyt hyvää sarjaa vielä itselleni. Ihastelen jälleen noita kuviasi, onko kuvissa oikeaa lunta, vai kenties keinolunta? Sinulla on aina tosi upeita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!

      Näissä kuvissa on ihan oikeaa lunta, oli muuten sitten nopeimmat kuvat, mitä olen tän blogin historiassa ottanut. :D Piti varoa, ettei rasvat jäädy...

      Poista
  5. Mulla kuivuu etenkin kovilla pakkasilla iho todella paljon. Äidilläni oli joskus etanavoidetta ja jotenkin sanana jo etana on jotain sellaista niljakasta :D Kauniita kuvia ja varmasti hyviä tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu no kieltämättä tuollaisia mielleyhtymiä voi herätä, varsinkin, kun itse asun vielä kaupungissa jonka ne isot lötköt espanjanetanat on vallanneet. Onneksi tuotteiden koostumuksesta tai tuoksuista ei tule etanat yhtään mieleen. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives